flahu 38 Napisano 19 Marzec 2013 gra czesto zawiesza mi konsole i wyskakuja bledy aplikacji na vicie.. tylko podczas grania w jetpacka. macie tez tak? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OstryRed 1 Napisano 21 Marzec 2013 gra czesto zawiesza mi konsole i wyskakuja bledy aplikacji na vicie.. tylko podczas grania w jetpacka. macie tez tak? Mi jeszcze ani razu się nie zawiesiła.Nie widzi mi się że kiedykolwiek zdobędę trofeum za kupienie wszystkiego z „THE STASH”. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
flahu 38 Napisano 21 Marzec 2013 Mi jeszcze ani razu się nie zawiesiła. Nie widzi mi się że kiedykolwiek zdobędę trofeum za kupienie wszystkiego z „THE STASH”. mi jeszcze z 220 tys coinsow brakuje , lada dzien wbije :P , nic w pstorze nie kupowalem , wszystko sam zbieram :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OstryRed 1 Napisano 21 Marzec 2013 Stary, chce Ci się tyle zbierać. Mi wykupienie wszystkich magnetycznych robotów to była katorga. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crix15 62 Napisano 24 Marzec 2013 (edytowane) Sposób opisany przez Airbolta link do posta działa też na PS3, osobiście sprawdzone :) Jak nie mogłem nawet 4,5 km dolecieć, tak nagle tyle blastów na koniec, że miałem 5,5 km Edytowane 24 Marzec 2013 przez crix15 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
flahu 38 Napisano 24 Marzec 2013 ja bez zadnych sposobow dolecialem do 5,9km :P ostatnie 101 tys coinsow i wpadnie pucharek za odblokowanie wszystkiego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crix15 62 Napisano 24 Marzec 2013 Ja około 600k jeszcze muszę :D Też tylko ten pucharek mi został :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
flahu 38 Napisano 27 Marzec 2013 no i udalo sie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crix15 62 Napisano 27 Marzec 2013 (edytowane) Jak zarabiałeś te coinsy? ;D GRATKI :D Edytowane 27 Marzec 2013 przez crix15 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
YildirimKebab 19 Napisano 27 Marzec 2013 (edytowane) Wykup magnesy dla siebie i każdego wehikułu. Są jeszcze jakieś inne gadżety więc może to być np. magnes + diament. Szybko kasa wpada :) Edytowane 27 Marzec 2013 przez YildirimKebab Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
flahu 38 Napisano 27 Marzec 2013 Jak zarabiałeś te coinsy? ;D GRATKI :D magnesy dla kazdego wechikulu + czerwone coinsy i swinki rzucajace coinsy i oczywiscie robienie wszystkich misji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crix15 62 Napisano 28 Marzec 2013 Ja mam magnes i czerwone coiny, i zarabiam średnio 700-800 coins na lot. To dużo ? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
flahu 38 Napisano 28 Marzec 2013 Ja mam magnes i czerwone coiny, i zarabiam średnio 700-800 coins na lot. To dużo ? duzo :P na coinsach razy 2x czasem ponad 2000 wyciagalem. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zmstr 365 Napisano 27 Maj 2013 Ja w życiu się nie spodziewałem, że mnie taka mini gierka wciągnie na PS3 :) Na razie i tak jeszcze cienko przędę, bo mam 14lvl (super master, czy coś takiego - ten po ninja :) ), a mój rekord lotu to niecałe 5km... Nie wiem jakim cudem ktoś nabił 18km... Ale i tak rozwalę tą gierkę na 100% i dopiero sobie odpuszczę. Kurzy się NBA 2k12, kurzy się X-COM, kurzy się kilka innych gierek a ja w Jetpack'a gram :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
flahu 38 Napisano 20 Lipiec 2013 no i udało mi sie bez kupowania czegokolwiek w pstorze zdobyc 100% tym razem w wersji na ps3 ( na vicie juz zdobylem) najlepsza metoda to czerwone coinsy i latajce skarbonki nawet udalo mi sie doleciec do 7,5km 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach