Recrevision 1 Napisano 9 Styczeń 2013 Co sądzicie o nadchodzącym steam boxie ? Wg. mnie może to być świetne rozwiązanie.Na TV mógłbym grać z kumplami z pc :) A jaka jest wasza opinia ? Małe info : http://www.theverge.com/2013/1/8/3852144/gabe-newell-interview-steam-box-future-of-gaming[/CODE] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 9 Styczeń 2013 Przy czym za 999$ to będę miał 2 nowe konsole nextgenowe ;) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Recrevision 1 Napisano 9 Styczeń 2013 Też się zdziwiłem jaka ogromna kwota . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Beier 7 Napisano 9 Styczeń 2013 U nas pewnie będzie kosztować coś koło 5000 więc jak dla mnie to zdecydowanie za dużo... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Recrevision 1 Napisano 10 Styczeń 2013 Ale nie dziw się jaki sprzęt w tym jest . Btw. Gry będą specjalnie optymalizowane na to czy poprostu wszystko żywcem ze steama na PC? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
areek1990 5 Napisano 10 Styczeń 2013 Albo stremowane :-) Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 10 Styczeń 2013 Żywce ze steama stremowane albo sciagane na dysk i wtedy odpalane... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vasyndrom 56 Napisano 10 Styczeń 2013 Poki co to tam siedzi niewiele a dokladniej mowiac napewno niewiele wiecej niz w sprzecie nad ktorym pracowalo Xi3 przed inwestycja Valve. Xi3 Website Zreszta ja tutaj nie widze zeby z newsow wynikalo ze Valve cos konkretnego zaprezentowalo. Jedynie Xi3 wspomnialo o tym, ze Valve zainwestowalo pieniadze w rozwoj ich platformy oraz prace nad nowa platforma do gier. Moim zdaniem to nie jest nawet prototyp SteamBox'a, a jedynie prototyp ich produktow z tzw. Kickstartera. SteamBox poki co został tylko zapowiedziany przez Valve, a nie zaprezentowany - a to znaczy, że jest dopiero na stołach kreślarskich i zanim cos sie z tego wykluje to sam wyglad oraz specyfikacja SteamBox'a zmienia sie niejednokrotnie. Sent from my iPhone using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 11 Styczeń 2013 Interfejs czegoś takiego to pewnie takie coś jak Steam Full Screen... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 18 Styczeń 2013 Piston...czyli ten komputerek który powstał nie jest w ogóle powiązany z tym czym będzie steambox...to jest po prostu osobna rzecz ( bardzo mocna ) która ma być w sprzedaży tak samo jak zwykłe, duże PC... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wwseba97 50 Napisano 19 Styczeń 2013 To ja wole kupić kompa za 4 tyś. i mieć go na 4 lata lub kupić nowego x-klopsa i ps4 ( Jeśli wyjdą.) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 19 Styczeń 2013 Piston to jest taki zwykły komp tylko w wersji mini...coś jak te kompy robione specjalnie do gier które mają wielkość 1/2 wielkości obecnych jednostek centralnych w naszych domach... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach