Skocz do zawartości
Recrevision

Steam Box

Rekomendowane odpowiedzi

Co sądzicie o nadchodzącym steam boxie ? Wg. mnie może to być świetne rozwiązanie.Na TV mógłbym grać z kumplami z pc :)

A jaka jest wasza opinia ?

Małe info :

http://www.theverge.com/2013/1/8/3852144/gabe-newell-interview-steam-box-future-of-gaming[/CODE]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przy czym za 999$ to będę miał 2 nowe konsole nextgenowe ;)

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U nas pewnie będzie kosztować coś koło 5000 więc jak dla mnie to zdecydowanie za dużo...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale nie dziw się jaki sprzęt w tym jest .

Btw. Gry będą specjalnie optymalizowane na to czy poprostu wszystko żywcem ze steama na PC?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Żywce ze steama stremowane albo sciagane na dysk i wtedy odpalane...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poki co to tam siedzi niewiele a dokladniej mowiac napewno niewiele wiecej niz w sprzecie nad ktorym pracowalo Xi3 przed inwestycja Valve.

Xi3 Website

Zreszta ja tutaj nie widze zeby z newsow wynikalo ze Valve cos konkretnego zaprezentowalo.

Jedynie Xi3 wspomnialo o tym, ze Valve zainwestowalo pieniadze w rozwoj ich platformy oraz prace nad nowa platforma do gier.

Moim zdaniem to nie jest nawet prototyp SteamBox'a, a jedynie prototyp ich produktow z tzw. Kickstartera.

SteamBox poki co został tylko zapowiedziany przez Valve, a nie zaprezentowany - a to znaczy, że jest dopiero na stołach kreślarskich i zanim cos sie z tego wykluje to sam wyglad oraz specyfikacja SteamBox'a zmienia sie niejednokrotnie.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Interfejs czegoś takiego to pewnie takie coś jak Steam Full Screen...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piston...czyli ten komputerek który powstał nie jest w ogóle powiązany z tym czym będzie steambox...to jest po prostu osobna rzecz ( bardzo mocna ) która ma być w sprzedaży tak samo jak zwykłe, duże PC...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To ja wole kupić kompa za 4 tyś. i mieć go na 4 lata lub kupić nowego x-klopsa i ps4 ( Jeśli wyjdą.)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piston to jest taki zwykły komp tylko w wersji mini...coś jak te kompy robione specjalnie do gier które mają wielkość 1/2 wielkości obecnych jednostek centralnych w naszych domach...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi