matijad 173 Napisano 18 Marzec 2013 wczoraj tylko znim mogłem się połączyć ale jak z kasowałem to z każdym Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszasada 43 Napisano 18 Marzec 2013 Z chęcią pogram z Wami w multi :) psnid: lukaszasada 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 18 Marzec 2013 Jak najlepiej bostować w więcej niż 2 osoby? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 18 Marzec 2013 (edytowane) Prawdę mówiąc wtedy robi się bałagan. Najlepiej jest kiedy w jednej grze biorą udział 2 osoby, ...... no 4 to już góra. W 8 to już masakra, bieganie i szukanie oponenta, traci się wtedy czas. My z Kamilem wczoraj kiedy graliśmy we 2 wbiliśmy prawie 70 kill`i w meczu - i to jest optymalnie. Z chęcią pogram z Wami w multi :) psnid: lukaszasada Widzę, że cała nasza Liga F1 się tu spotka jak tak dalej pójdzie :) Fajnie :) Edytowane 18 Marzec 2013 przez lennox Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 18 Marzec 2013 słyszałem,że grając w 3 z apteczkami w godzinę wpada ok 600k expa 2 rozbitków 1-ten zły 1Rozbitek podnosi apteczkę Zły go zabija 2 Rozbitek reanimuje 1 1 podnosi apteczkę Zły go zabija Podobno sporo expa za to leci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 680 Napisano 18 Marzec 2013 Za dużo pierdzielenia jest z tym. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matijad 173 Napisano 18 Marzec 2013 słyszałem,że grając w 3 z apteczkami w godzinę wpada ok 600k expa 2 rozbitków 1-ten zły 1Rozbitek podnosi apteczkę Zły go zabija 2 Rozbitek reanimuje 1 1 podnosi apteczkę Zły go zabija Podobno sporo expa za to leci próbowaliśmy dostałem za runde 20 min 50,000 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HuNtEr 101 Napisano 18 Marzec 2013 Jak coś to dzisiaj dam radę dopiero po 21. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erwines 95 Napisano 18 Marzec 2013 (edytowane) Najlepszy sposób jak do tej pory opracował matijad (przynajmniej moim zdaniem) Wystarczy dać otwarty deathmatch, grać rozbitkami i wzajemnie zabijać się granatnikiem. Wczoraj zagraliśmy pare meczyków w ten sposób. Całkiem szybko lvl wpada i nie ma tyle pierdzielenia się z tym jak przy apteczkach Edytowane 18 Marzec 2013 przez erwines Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DarkShadowPL 306 Napisano 18 Marzec 2013 Jakieś szczegóły?? Ile minut runda i ile XP za rundę?? Dobrze rozumiem że we 2 to raz ja z granata a raz ktoś mnie?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bochen™ 70 Napisano 18 Marzec 2013 Ustawiasz maks czasu i killi. A granatami zabijacie się jednocześnie. --------------- Naciapane przy pomocy TapaTalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erwines 95 Napisano 18 Marzec 2013 Dokładnie. Jak dobrze idzie to nawet do 60000 punktów za 20 minutową runde wpada z tego co pamiętam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 18 Marzec 2013 :ista moich znajomych grających w TB bickmail5 bolek456 jacotnik marek73mo tu_i_tam maciejjb bartusp07 matijad lenno_x chyba nikt się nie obrazi za umieszczenie na liście Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
isabellspi 8 Napisano 18 Marzec 2013 (edytowane) Pierwszy sposób bostowania na 90tys xp dotyczy dwóch graczy Drugi sposób na 180tys xp dotyczy 3 graczy Edytowane 18 Marzec 2013 przez isabellspi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matijad 173 Napisano 18 Marzec 2013 Ten pierwszy to jest ten co wszyscy z nas robią to jest "gra otwarta" nie deatmatch" ustawiasz 75 kili 20 minut ,grasz rozbitkami i po 20 min w zależności od tego ile razy sie zabiliscie dostajesz od 60000 - do nawet 105000 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bochen™ 70 Napisano 18 Marzec 2013 Wróce z pracy przed 23 i jak będą chętni to troche można pociorać :) --------------- Naciapane przy pomocy TapaTalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 18 Marzec 2013 mój rekord to 115k zazwyczaj ok 110k wpada Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HuNtEr 101 Napisano 18 Marzec 2013 Jest ktoś chętny teraz na boosta? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bochen™ 70 Napisano 18 Marzec 2013 Bede za godzine jeśli pasuje. Miałem dać spokój ale myk z odblokowaniem generała dał nadzieje :) --------------- Naciapane przy pomocy TapaTalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HuNtEr 101 Napisano 18 Marzec 2013 Jaki myk bo nie jestem na czasie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bochen™ 70 Napisano 18 Marzec 2013 http://www.ps3site.pl/forum/index.php?/topic/76349-Tomb-Raider-Multi#entry830086 Coś takiego wymyślili ;) --------------- Naciapane przy pomocy TapaTalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HuNtEr 101 Napisano 18 Marzec 2013 Ciekawe czy działa :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bochen™ 70 Napisano 18 Marzec 2013 Czytałem już opinie, że tak. Surowce trzeba zbierać i byle do 60lv by samemu się przekonać :) --------------- Naciapane przy pomocy TapaTalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bochen™ 70 Napisano 19 Marzec 2013 Na wstępie proszę scalić posty - chciałem odświeżyć tylko ;) Szukam kilku ludzi do ustawki w rankingowym wolnym meczu. Pozostałe tryby ogarnąć nie problem po kilku próbach jak się trafi na dobry team, jednak w grze wolnej albo mam pecha, albo jestem nieogar (i jedno i drugie zapewne), ale trafiam na samych majstrów, którzy nie dają dojść do głosu... Kilka osób to zawsze kilka pewnych kili i jakaś szansa na wygraną. Są chętni np. dziś o 22:30 spróbować? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 19 Marzec 2013 (edytowane) A nie lepiej byś zorganizował taki Event w weekend ? Zawsze będzie więcej chętnych, np. Ja Edytowane 19 Marzec 2013 przez lennox Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach