WKS_PL 4 Napisano 29 Marzec 2013 Witam Mam ogromną prośbę do was forumowiczów mianowicie chodzi mi o dokładne przetłumaczenie karty wędkarskiej z języka Polskiego na niemiecki, gdyż koło mnie gościu chce za to 50 zł przegięcie pały moim zdaniem...Jeżeli znajdzie się osoba która tego dokona ma u mnie cztery dobre browarki :) dokładnie chodzi o : - karta wędkarska - imię i nazwisko - data i miejsce urodzenia -miejsce stałego zamieszkania -podpis posiadacza dokumentu -wydana przez -data wydania - podpis wydającego oraz taki tekścik : Karta wędkarska jest dokumentem uprawniającym do uprawiania amatorskiego połowu ryb. Na połów ryb w wodach uprawnionego do rybactwa należy ponadto zezwolenie (art7. ust.2ustawy z dnia 18 kwietnia 1985r. o rybactwie śródlądowym - Dz. Nr.21, poz. 91 z późniejszymi zmianami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzegorz M 37 Napisano 29 Marzec 2013 A w google próbowałeś?. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Madrok 159 Napisano 29 Marzec 2013 A w google próbowałeś?. Dokładne tłumaczenie w google tłumaczu ? hahhahahahaha 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzegorz M 37 Napisano 29 Marzec 2013 Dokładne może nie ale jakieś podstawowe wyrazy da rade tym przetłumaczyć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LukaszWro 76 Napisano 1 Kwiecień 2013 A kto ci uzna tłumaczenie napisane w domu , a nie wykonane przez tłumacza przysięgłego z papierami i pieczątkami ? Nie wiem jak z karta wedkarska , ale przy zadnym powazniejszym dokumencie takie tlumaczenia nie przechodza . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Saimoz 72 Napisano 1 Kwiecień 2013 http://www.wedkuje.pl/wedkarstwo,angelschein-in-deutschland-czyli-zezwolenie-polowowe-w-niemczech,57564 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach