Kaisus 208 Napisano 1 Kwiecień 2013 Cześć... Poszukuję jakiś kontroler do PS3 na którym można swobodnie grać w gry używając tylko jednej ręki. Sąsiad niestety ma sparaliżowaną lewą rękę a chciałby sobie pograć... Żal mi się go zrobiło, poszukałem trochę po necie ale nic konkretnego nie znalazłem... Może wy mi jakoś pomożecie ? Znalazłem takie coś : http://www.geekologie.com/2008/03/18/one-handed-controller.jpg niestety nie na sprzedaż... Nie wiem gdzie szukać takie rzeczy. Liczę na was ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 1 Kwiecień 2013 Nie jest na sprzedaż ponieważ to jest samoróbka...dopóki jakiś majster czegoś takiego nie zrobi Ci na zamówienie to nie ma szans żebyś coś takiego kupił... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Madrok 159 Napisano 1 Kwiecień 2013 http://www.consolesandgadgets.co.uk/catalog/ps2-ps3-one-handed-controller-p-1616.html drożyzna straszna, ja jakoś opanowałem tą sztukę na klasycznym padzie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drk2 515 Napisano 1 Kwiecień 2013 W turowe jrpgi da się od biedy grać jedną ręką na zwykłym padzie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 2 Kwiecień 2013 niestety w fpsy i sportowe nie pogra Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kaisus 208 Napisano 2 Kwiecień 2013 Madrok, grasz jedną ręką na padzie PS3 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Madrok 159 Napisano 2 Kwiecień 2013 od czasu do czasu jak mam jedną rękę zajętą :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kaisus 208 Napisano 2 Kwiecień 2013 Aha... Na tej myszce to nie wiem czy by się wygodnie grało... Testował ktoś ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pakasiedlce 321 Napisano 2 Kwiecień 2013 w ping ponga na move może pograć jedną ręką Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kaisus 208 Napisano 2 Kwiecień 2013 Tylko że ja mam na myśli normalne gry a nie jakieś mini gierki ;/ Popytam jakiś konsolowych majsterkowiczów, może coś uda się wykombinować. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LukaszWro 76 Napisano 2 Kwiecień 2013 Bez własnej rzeźby to ciężko . Natomiast jest jeszcze inna opcja , z tymże nie na Ps3 tylko komputer tudzież laptopa . Kupujesz najtańszą kierownicę za kilkadziesiąt złotych , odpalasz jakąś strzelankę , ustawiasz chodzenie przód/tył na pedałach , natomiast prawą ręką sąsiad sobie może myszką napierdzielać z karabina , to tyle . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kaisus 208 Napisano 3 Kwiecień 2013 (edytowane) Tylko że lewa noga również do kitu ;/ Edytowane 3 Kwiecień 2013 przez Kaisus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LukaszWro 76 Napisano 3 Kwiecień 2013 To prawa mu wystarczy , i tak nie da rady chodzić jednocześnie do przodu i do tyłu , a w samochodzie jak wiadomo prawą nogą obsługuje się dwa pedały i chyba nikt nie ma z tym problemów . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach