DeX 631 Napisano 10 Wrzesień 2013 (edytowane) Bez sensu,kompletnie nie rozumiem - aktualizacja PSS nie powoduje jakiejs przerwy w dzialaniu PSN i nie zamula serwerow,wiec czemu do ch*ja pana nie wrzucili dema fify 14 dzis??Czy to jest taki wielki problem? Od dawna zyje nadzieja ze 10.09.2013 ogram demo,nawet wczoraj ps3site pisalo ze demo jutro bedzie.Wracam do domu,i w demo graja na kazdej platformie procz ps3,super. Edytowane 10 Wrzesień 2013 przez DeX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
djh 2 Napisano 10 Wrzesień 2013 Bo to jest właśnie Sony i EA razem, ciekawe ile tym razem poprawek będzie miało EA po premierze gry i czy uda im sie do końca roku naprawić błedy - tak czy inaczej, znowu będzie wersja beta za nie małą kasę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gracz7MU 28 Napisano 10 Wrzesień 2013 (edytowane) dwudziestu najlepszych wykonawcow rzutow wolnych, swoja droga ciekawe gdzie Ronaldo, Messi, Toni Kroos, van Persie, Banega?20 Hernanes 86 Lazio Serie A 19 Christian Pander 86 Hannover 96 Bundesliga 18 Selçuk İnan 86 Galatasaray SK Rest of the World 17 Hiroshi Kiyotake 87 1. FC Nürnberg Bundesliga 16 Xavi 87 FC Barcelona Liga BBVA 15 Antonio Di Natale 87 Udinese Serie A 14 Alberto Costa 87 Spartak Moskva Russia Premier League 13 Keisuke Honda 87 CSKA Moskva Russia Premier League12 Christian Fuchs 87 FC Schalke 04 Bundesliga 11 Rafael van der Vaart 88 Hamburger SV Bundesliga 10 Sebastian Larsson 88 Sunderland Barclays Premier League 9 Marcos Assunção 88 Santos Brazil Campeonato Brasileiro 8 Beñat 88 Athletic Club de Bilbao Spain Primera Division 7 Rasmus Elm 88 CSKA Moskva Russia Premier League 6 Ronaldinho 88 Atlético Mineiro Brazil Campeonato Brasileiro 5 Francesco Lodi 89 Genoa Serie A 4 Didier Drogba 89 Galatasaray SK Rest of the World 3 Andrea Pirlo 90 Juventus Serie A2 Sejad Salihović 90 1899 Hoffenheim Bundesliga 1 Juan Arango 92 Borussia M'gladbach Bundesliga Edytowane 10 Wrzesień 2013 przez Gracz7MU Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skomerek 74 Napisano 10 Wrzesień 2013 EA Logic, tak samo jak overall Rafaela 77, najlepszy prawy obrońca ligi angielskiej poprzedniego sezonu :) XBOX wlasnie dostal demo, a my dalej czekamy. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
awakeman 291 Napisano 10 Wrzesień 2013 Panowie, a po co Wam tak naprawde to demo jak i tak pewnie pelna wersja bedzie sie od niego roznila rozgrywka? Co rok jest to samo, sciagamy demo, a po 2-3 tygodniach wersja koncowa i tak jest inna... Wlasnie sobie przypomnialem te wszystkie bugi 13 w pierwszych dwoch, trzech miesiacach po premierze i jakos mi emocje zwiazane z 14 opadly :-/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DeX 631 Napisano 10 Wrzesień 2013 (edytowane) Chocby po to ze wacham sie miedzy FIFA 14/GTA V i z kazda sekunda zblizajaca nas do premiery GTA jestem za GTA i EA obejdzie sie ze ,,smakiem" - fify nie kupie.No chyba ze jest jakas b.dobra,ale sam chce sie przekonac.Smalec czy jak go tam zwali pisze ze nie ma wielkich roznic,a na gry online w komentarzach jeden pisze jaka to gra dobra a drugi ze do dupy.Sam chce sie przekonac,i chcialem to uczynic dzis ale przez syfiastą logikę sony nie moge tego zrobić.Wiem ze czesto dema sa gorze niz pelna wersja ale mnie to nie interesuje,nie mam pewnosci czy faktycznie demo bedzie sie od pelnej wersji roznilo - wiec to co zobacze w demie w ogolnym rozrachunku pomoze mi wybrac czy warto kupic fife 14. Edytowane 10 Wrzesień 2013 przez DeX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tom21 61 Napisano 10 Wrzesień 2013 W dniu 10.09.2013 o 13:49, awakeman napisał: Panowie, a po co Wam tak naprawde to demo jak i tak pewnie pelna wersja bedzie sie od niego roznila rozgrywka? Co rok jest to samo, sciagamy demo, a po 2-3 tygodniach wersja koncowa i tak jest inna... Wlasnie sobie przypomnialem te wszystkie bugi 13 w pierwszych dwoch, trzech miesiacach po premierze i jakos mi emocje zwiazane z 14 opadly :-/ Po to mi demo je jestem już na odwyku od fify 3 miechy i więcej nie wydolę :-D a to że 26 dostaniemy "inną" grę to chyba żadnemu fanowi tej serii nie obce... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DeX 631 Napisano 10 Wrzesień 2013 Na innym forum widzialem,cytat z forum EA (rzekomo) "September 10th, 2013 (Tuesday) - PC (9:30am) and XBox 360 players (2pm) - North America Playstation 3 players (7:30pm) September 11th, 2013 (Wednesday) - European Playstation 3 players (5pm) Times are (unconfirmed) UK time, and subject to change. Other demo information: - Kick-off mode - 3 minute halves - Stadium: Camp Nou - Teams: Dortmund, Milan, Man City, PSG, Spurs, Barcelona, NY Red Bulls, Boca Juniors - Apparently an additional UT mode which features 3 preset UT squads to work with, as well as an "Icebreaker" tutorial." Jest nadzieja... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QbxGamerHD 126 Napisano 10 Wrzesień 2013 (edytowane) Co to za wybór odgrzany kotlet od EA (ale ciągle smaczny) vs nowe GTA... ;) Edytowane 10 Wrzesień 2013 przez QbxGamerHD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gracz7MU 28 Napisano 10 Wrzesień 2013 (edytowane) W dniu 10.09.2013 o 14:21, QbxGamerHD napisał: Co to za wybór odgrzany kotlet od EA (ale ciągle smaczny) vs nowe GTA... ;) dlatego kupuje obie Chelsea Petr Cech - 85 Branislav Ivanovic - 82 John Terry - 83 David Luiz - 83 Ashley Cole - 84 Ramires - 82 Frank Lampard - 82 Juan Mata - 87 Eden Hazard - 86 Oscar dos Santos - 82 Fernando Torres - 82 Andre Schürrle - 80 Romelu Lukaku - 81 nowe cieszynki. Edytowane 10 Wrzesień 2013 przez Gracz7MU 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
awakeman 291 Napisano 10 Wrzesień 2013 Tego ostatniego już nie ma... ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pescar 98 Napisano 10 Wrzesień 2013 Kilka trochę przegiętych tych cieszynek. Ta z Lewandowskim trochę komiczna niż normalna radość po meczu. Najbardziej podoba mi się Calma Ronaldo i ta RvP. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Łukasz_77 29 Napisano 10 Wrzesień 2013 (edytowane) W dniu 10.09.2013 o 12:04, SmaleC napisał: Zagrałem kilka meczów. I szczerze powiedziawszy to musiałaby być FIFA 13, żeby powiedzieć, że jest dobrze. To jest po prostu balans i szlify tej samej gry. Są elementy takie jak fizyka piłki (która jednak dziwnie się zachowuję, gdy trafia w poprzeczkę czy słupek, jakby była flakiem nie do końca napompowanym i spada bardzo blisko), walka bark w bark czy "lokomocja" (która dalej nie jest do końca tym czym chciałbym, żeby była, ale jest wyraźny krok na przód i zawodnicy faktycznie wyhamowują przy zmianie kierunku biegu, nawet, gdy nie mają piłki oraz nie zmieniają biegu przez animację jockey), które są zdecydowanie lepsze. Ale na boga system podań to kaszana straszna. Dalej podania to pinpoint passing. Jest lepsza różnorodność przez fizykę, ale dalej są podawane zbyt dokładnie. Nie chodzi o sam fakt, że zawodnik odbierze piłkę, ale dostaję ją zazwyczaj dokładnie w tempo i na trajektorię biegu. Asystent dalej wybiera za ciebie kierunek i siłę lub często innego zawodnika niż byśmy chcieli. Mowa o semi-auto. Pasek siły podania na max i do góry wychylona gałka, a podanie leci do zawodnika oddalonego o 5 metrów, stojącego 45* od zamierzonego kierunku podania. Podanie trójkątem to dalej wybór zawodnika,a nie miejsca w które chcielibyśmy zagrać. Bramkarze dalej zbijają piłkę pod nogi przeciwnika. A nawet miałem sytuację gdzie mój zawodnik w momencie, gdy jego kolega oddawał strzał wybiegł ewidentnie w miejsce, gdzie bramkarz zbiję piłkę, tak jakby wiedział dokładnie, że trzeba tam stanąć. Animacje dalej posiadają pewne babole jak np. glide dwiema nogami, aby przejść w animację dryblingu, gdzie mija się przeciwnika. To na tyle po kilku meczach, jak ogram to się jeszcze pewnie coś znajdzie. Czekam na dalsze info, na razie kicha:( mnie w 13 wkurza sposób doboru kolorystyki stroju ...sędziego, masę spotkań grałem gdzie refree miał kolor czarny i przeciwnik stroje czarne...gram "na kąt oka" i mnie to rozprasza. A to chyba prosta zmiana jak sądzę i możliwa do wprowadzenia bez jakiegość kłopotu. Trafiłeś na taką sytuację? Edytowane 10 Wrzesień 2013 przez Łukasz_77 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Th3r0xPL 30 Napisano 10 Wrzesień 2013 DEMO JEST JUŻ NA EU STORE 1619MB 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skomerek 74 Napisano 10 Wrzesień 2013 (edytowane) Cofam psioczenie ze maja wczesniej dzien demko inne platformy wlasnie sciaga, postarali sie :) Edytowane 10 Wrzesień 2013 przez skomerek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dkrecik 122 Napisano 10 Wrzesień 2013 Zaraz będzie gierczenie :D 60% juz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
etryui 0 Napisano 10 Wrzesień 2013 Witam, powie mi ktoś jak wejść w eu store i to pobrać? nie bardzo ogarniam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dkrecik 122 Napisano 10 Wrzesień 2013 Wchodzisz w PSS wchodzisz w PS3 Games -> PS3 Demos i masz ;) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jodzio 197 Napisano 10 Wrzesień 2013 W dniu 10.09.2013 o 15:18, etryui napisał: Witam, powie mi ktoś jak wejść w eu store i to pobrać? nie bardzo ogarniam :) STORE -> GRY -> NAJNOWSZE - > WERSJE DEMONSTRACYJNE - > FIFA 14 POBIERZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jimmyyy8 158 Napisano 10 Wrzesień 2013 Ktoś już gra? Wrażenia? :) Kawior czy odgrzewany kotlet? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jodzio 197 Napisano 10 Wrzesień 2013 W dniu 10.09.2013 o 15:20, jimmyyy8 napisał: Ktoś już gra? Wrażenia? :) Kawior czy odgrzewany kotlet? :) Nie spodziewajmy się fajerwerków na koniec generacji. Nowe stroje sklady itp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dkrecik 122 Napisano 10 Wrzesień 2013 W dniu 10.09.2013 o 15:20, jimmyyy8 napisał: Ktoś już gra? Wrażenia? :) Kawior czy odgrzewany kotlet? :) Finezyjne strzały jak w 12, troche inny drybling Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DeX 631 Napisano 10 Wrzesień 2013 Musieli mocno narzekac na blogu playstation ze jednak sie pojawilo.I co,da sie?Da sie.Postarali sie a juz bylem ostro wkurzony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Th3r0xPL 30 Napisano 10 Wrzesień 2013 (edytowane) u mnie idzie jak by chciało a nie mogło :sad:dopiero 27% przez 20% było spoko a teraz to masakra ;/ Edytowane 10 Wrzesień 2013 przez Th3r0xPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 10 Wrzesień 2013 bo sie wszyscy rzucili po powrocie ze szkoly/roboty? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach