pakasiedlce 321 Napisano 24 Kwiecień 2013 Witam, pobrałem dziś grę Dead or Alive 5 z PS+ jednak przy instalacji przy 14% wyskakuje mi błąd. W czym tkwi problem? czy muszę pobrać grę od nowa i czy to rozwiąże mój problem? Czy ktoś miał taki przypadek? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kris80 12 Napisano 25 Kwiecień 2013 Witam, pobrałem dziś grę Dead or Alive 5 z PS+ jednak przy instalacji przy 14% wyskakuje mi błąd. W czym tkwi problem? czy muszę pobrać grę od nowa i czy to rozwiąże mój problem? Czy ktoś miał taki przypadek? Miałem identyczny przypadek, wykasuj DOA 5 z dysku i pobieraj ponownie - innego wyjscia na ma niestety Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sheffy 2 Napisano 7 Lipiec 2013 Podepnę się pod ten temat. Mam problem z PS3 i instalacją gier z PS Store. Kupiłem ją używaną (PS3 Slim z dyskiem 250GB) jakieś dwa miesiące temu i wszystko działa idealnie ale właśnie z tą instalacją są problemy. Zazwyczaj jednak pomagało zainstalowanie jeszcze raz/pobrania od nowa, ale to co się dzieje w lipcu to tragedia... Pobieram BF3, SR3 czy Payday i przy każdej grze podczas instalacji wyskakuje błąd 80010038. Robiłem pełen format przez 15 godzin, przywracanie systemu plików, ponowne zbudowanie bezy danych z Recovery Mode i dalej to samo. W tej sytuacji pozostaje tylko kupno nowego dysku? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Firo. 502 Napisano 7 Lipiec 2013 Może to zwyczajnie wina twojego neta? Połączenie wifi czy kablem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sheffy 2 Napisano 7 Lipiec 2013 PS3 mam "podłączone" przez WiFi Ale to dziwne bo są niektóre gry, jak np GT Academy które instalują się bez problemu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Firo. 502 Napisano 7 Lipiec 2013 Im więcej ma gra i im dłużej się ściąga tym większa szansa że coś się źle pobierze. Napisałeś że pomagało pobranie od nowa więc może podłącz konsolę kablem i potestuj kilka dni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DOMIN@TOR_88 187 Napisano 7 Lipiec 2013 Ściągnij jeszcze raz grę,ale jej nie pobieraj w tle.Powinno pomóc.A jak to nie pomoże,to jest wina twojego internetu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Firo. 502 Napisano 7 Lipiec 2013 to jest wina twojego internetu. Ew. routera. Miałem kiedyś podobny problem z Batman AC. Pobrałem raz i błąd przy instalacji. Drugi raz to samo tylko w innym miejscu instalacji. Pomógł reset routera. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sheffy 2 Napisano 7 Lipiec 2013 (edytowane) LOL... Mieliście rację. Pobierałem te cholerne The Heist z 5-6 razy i za każdym razem wyrzucało błąd... Teraz pobrałem nie wychodząc z PS Store, nie pobierałem w tle i się zainstalowało bez problemu. O_o Dzięki, teraz pobieram Battlefielda 3, napisze czy będzie działać. :) Edytowane 7 Lipiec 2013 przez Sheffy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sheffy 2 Napisano 8 Lipiec 2013 Jednak nie pomogło. Podpiąłem internet przewodowy do PS3 i spróbowałem pobrać BF3 nie pobierając w tle - po 4h - błąd instalacji. Spróbowałem tak samo z SR3 - bez wychodzenia z pobierania, po kilku godzinach - błąd instalacji. :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 8 Lipiec 2013 Problem stary jak świat. Dysk jest uszkodzony i pomoże tu tylko wymiana na nówkę nierdzewke. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vulcan_Genom 255 Napisano 8 Lipiec 2013 Zgadzam się, pobieranie w tle nie ma żadnego znaczenia. Ja mam neta 1Mbit tylko (bo nie ma innej możliwości w tym lokalu) i cały czas się coś ściąga w tle i nigdy nie miałem żadnego problemu z tego powodu. A, że w większości przypadków nie zostawiam konsoli na noc, więc pliki ściągają się tylko jak gram, a przerywam jak kończę i wyłączam konsolę, to musiałbym mieć opisany problem w co drugiej o ile nie każdej grze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
peptyk 1 Napisano 9 Lipiec 2013 (edytowane) hej. ja mam problem z instalacją no w sumie z odpaleniem payday, jak pobrałem sr3 to OK zainstalowało sie jest w grach normalnie ale payday jest nie w grach tylko w jakichś danych gier czy coś takiego (nie pamiętam bo mi sie instaluje teraz xcom) jest to folder drugi od góry. co trzeba zrobić żeby było normalnie w grach i działało? więcej szczegółów podam jak się skończy w/w instalacja ale może już ktoś wie co robię źle? ok folder to jest narzędzie danych gier a plik nazywa sie "payday: the heist full game unlock key" czy li musze jeszcze pobrac coś i to co już mam mi zunlokuje gre czy jak? już nie ważne.... Edytowane 10 Lipiec 2013 przez peptyk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach