Alpaczino 106 Napisano 27 Luty 2014 Gram w to :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 20 Marzec 2014 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Homero 2 Napisano 29 Marzec 2014 Genialny ten filmik. Końcówka skierowana do old-schoolowych graczy. "JAKIE TAM ŁAMIGŁÓWKI, BIEREM GNATA I ROZPIRDZI--" A tu meszek-peszek. Kozacko się ten nowy Wolf zapowiada. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 8 Kwiecień 2014 Gameplay! 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Alpaczino 106 Napisano 8 Kwiecień 2014 Kiedy wychodzi to gówno, bo już mam dosyć czekania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Numinex 636 Napisano 8 Kwiecień 2014 20 maja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DOMIN@TOR_88 187 Napisano 9 Kwiecień 2014 Miałem zamawiać Watch Dogs,ale po obejrzeniu ostatniego trailera zamawiam Wolfenstein'a. Oby długość gry trzymała poziom. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Alpaczino 106 Napisano 9 Kwiecień 2014 "You know, I've been on the run my whole life. I'm so sick of the silence. This moment... right now... it's gonna be loud." Teksty z tych trailerów są genialne, fabułka musi być w pyte! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Numinex 636 Napisano 9 Kwiecień 2014 (edytowane) Miałem zamawiać Watch Dogs,ale po obejrzeniu ostatniego trailera zamawiam Wolfenstein'a. Oby długość gry trzymała poziom. Wg zapowiedzi ma być ok 15h. Biorąc pod uwagę, że nie będzie multi, to spodziewam się raczej konkretnego singla. Może być czarny koń tego sezonu wydawniczego. Edytowane 9 Kwiecień 2014 przez Numinex 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brzmiwtrzcinie 317 Napisano 9 Kwiecień 2014 (edytowane) Z każdym filmikiem coraz bardziej podłapuje hajp, z materiałów promocyjnych jasno wynika, że twórcy celują w fanów starej szkoły fpsów, czym jestem zachwycony (od czasu Rage posucha w temacie); No i do tego beta nowego Doom-a!!! Edit: A to co pisałem naście postów wcześniej o gunplay'u, to na innym filmiku dźwięki pukawek brzmią solidnie, chyba jednak będzie dobrze w tym aspekcie. Edytowane 9 Kwiecień 2014 przez brzmiwtrzcinie 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Alpaczino 106 Napisano 18 Kwiecień 2014 Koleś recenzuje poszczególne aspekty gry. Materiał z xboxa ale gra będzie identyczna na wszystkich paltformach. Na ps4 hula 1080 i 60 fps :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 29 Kwiecień 2014 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 3 Maj 2014 Pełna instalacja będzie wymagać 47GB wolnego miejsca na dysku, minimalna natomiast to tylko 8GB. Posiadacze starszych konsol będą musieli zaoszczędzić 17GB wolnego miejsca jeśli zdecydują się na zakup cyfrowej wersji gry i 8GB jeśli wybiorą płytkę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 11 Maj 2014 Jens Matthies postanowił odpowiedzieć na pytania graczy i ma dla nas dobre wiadomości: Ta gra jest przeznaczone wyłącznie dla pojedynczego gracza, ale posiada dużą odtwórczość. Przed wszystkim na początku kampanii gracze dokonują wyboru, który otwiera alternatywną linię czasu. Ten wybór zmienia klimat historii. Zalecamy drugie przejście i zobaczenie, co by się stało, gdybyście wybrali inaczej. Drugie przejście to nie tylko zmiana ostatniego filmiku: Nie chcę zdradzać żadnych spoilerów, ale w znacznym stopniu zmienia się klimat historii i trochę rozgrywki. Myślimy o tym jak o alternatywnym zakończeniu, ale zamiast decydować tylko o ostatni filmik, wpływa to odrobinę na całą rozgrywkę. A ile czasu przyjdzie nam spędzić przy Wolfenstein? Zbierając wszystko i zwiedzając wszystkie miejsca gra zajmie około 20 godzin. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Alpaczino 106 Napisano 12 Maj 2014 No i git. Nie wiem czy kupować pudełko czy z PSN ściągać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Numinex 636 Napisano 12 Maj 2014 Nie wiem pack czy to Twoje tłumaczenie, czy tylko cytat, ale "odtwórczość" to raczej kiepski dobór słów i oznacza coś zgoła odmiennego :D. Wiem, że o "replayability" chodzi, plusy dla developera że nie ulega modzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 15 Maj 2014 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frog__PL 121 Napisano 17 Maj 2014 No, z jakas godzinka grania za mna. Musze wam powiedziec ze ja sie zawiodlem. Liczylem ze Wolf powroci w super oprawie cos ala Killzone albo Crysis a tu normalnie jakbym gral w jakiegos oldschool FPSa. Nie wiem, moze byl taki zamiar przez tworcow by to wygladalo jak stare wolfy albo Medale ale mi sie slabo podoba. Ale raczej zagram do konca bo tragedii nie ma. Poporstu za bardzo sie nastawilem ze to bedzie cos ala wspomniane wczesniej tytuly...Ale jest kilka fajnych rzeczy. Np musimy zabijac dowodzacych bo jak nie to oni beda wstrzynac alarm i sciagac posilki. Takze jak na poczatku zabijemy dowodzce na jakims obszarze to wiecej niz jest zolnierzy nie bedzie :) No i mozemy zdobywac umiejetnosci ktore ulatwiaja nam gre np za zabicie po cichu 5 zolnierzy mamy odblokowane mozliowsc rzucania nozami. Albo za 50headshotow mamy zwiekszona szybkosc wyciagania i chowania broni... A wlasnie a propo broni, mozemy miec po dwie giwery naraz jesli zbierzemy i nawalac obiema albo naprzemian ;) Jak ktos ma jakies pytania to mozecie walic... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tangul 41 Napisano 17 Maj 2014 Ja mam, skad masz gre? :p 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 17 Maj 2014 Preordery już dochodzą do graczy ;D a i wersje do recenzji też krążą po ludziach :) W jakim sensie wolałbyś żeby nowy wolf był jak jak cody i mohy ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frog__PL 121 Napisano 17 Maj 2014 (edytowane) @tangul to akurat nie powinno cie interesowac ;P @traceguitar nie wiem jak to ujac. Poprostu wszystko jest zrobione i wyglada jak FPS z przed kilku lat a nie jakas nowosc gdzie wszystko w kolo to piekne tekstury z super gra swiatel i cieni. Postacie tez jakies sztywne nie tak naturalne ruchy jak w CoD czy BF jak sie do nich strzela. Bron ktora trzymamy i dlonie bez zadnego jakiesos takiego polysku czy blasku. No tak jakby FPS przed lat...Albo mi cos siadlo na oczy ;) Liczylem ze to bedzie cos graficznie na miare Crysisa czy KZ jak pisalem a tu pupa. Ale znow bratu sie bardzo podoba takze tutaj tez pewnie jedni beda zadowoleni a co niektorzy jak ja troche zawiedzeni. Przynajmniej wizualna oprawa...Ale nie mowie ze jest jakas tragedia, tylko takie wrazenie jakby w jakims starym stylu.... Oprocz wspomnianych umiejetnosci ktore uzyskujemy po zrobieniu czegos. Np teraz za to zabilem 5dowodcow z ukrycia to dostalem umiejetnosc ze bede widzial juz chyba zawsze gdzie sa dowodzcy na mapie. Sa rozne sekrety i znajdzki oczywiscie. Jakies listy,szyfry enigmy,grafiki i zloto. Troche mnie wkurza ze nie mozna zmienic wiekszosci klawiszy sterowania. Np mamy strzal na R2 a celowanie na L2. Bardziej by mi to pasowalo na L1 i R1. Na minus tez biale male napisy ktore czesto sa niewidoczne przez jasne tlo za nimi :/ I raczej na 100% trzeba bedzie przejsc gre conajmniej 2x dla platyny bo w pewnym momencie trzeba zdecydowac ktora sciezka sie podazy i jak wybralem jeden wariant to wpadlo trophy za wybranie tej takze wydaje mi sie ze za wybranie drugiej opcji tez bedzie. Aha i mozna tez wybierac rozdzialy z menu. Aha i gra sie nawet dlugo wczytuje za kazdym razem jak zginiemy... Edytowane 18 Maj 2014 przez Frog_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 18 Maj 2014 Najpierw czekam na recenzję. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Alpaczino 106 Napisano 20 Maj 2014 (edytowane) Wersja gry na PS3, od materiałów promocyjnych różni się niczym Polonez od Ferrari. Przechodzę graficzny szok: doczytywanie tekstur porównywalne z Rage, a jak się wczytają to i tak są niskiej jakości. Particle effects są tak obcięte, że brzydko wygladają. Gra praktycznie wygląda jak MW1. Wykryłem już buga (podłoga niematerialistyczną-wchodzisz na nią i spadasz kilka pięter w dół). Na Wolfenstaina przesiadłem się wprost po ukończeniu cudeńkiego "Last of Us", dlatego pewnie grafa tak mnie razi. A co powala? Płynność. Gra pływa jak masło na gorącej patelni. Ciężko mi się było przyzwyczaić od szarpiącego "Last of us", do klatek na sekundę oferowanych przdez Wolfa. Oczy mi pląsały i w głowie mi się kręciło, jak zacząłem grać. Gra śmiga. Podoba mi się drzewko rozwoju preferujące 4 typy gracza: skryty, taktyczny, assault i inżynier. Gra ma potencjał, ale na PS3, kto oglądał materiały promocyjne, może się poczuć ostro zszokowany... Edytowane 21 Maj 2014 przez Alpaczino Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frog__PL 121 Napisano 20 Maj 2014 Heh No to widze podobne odczucia co do grafiki @Alpaczino mamy. No ale dobrze ze sama gra jest ok takze spoko sie gra. Aha zapomnialem jeszcze o jednym duzym minusie. Gdy zginiemy gra sie BAAAAARDZO DLUGO WCZYTUJE :/ A teraz ide zrobic ostatnie 3zabicia z ukrycia i kolejna umiejetnosc wpada ;> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Alpaczino 106 Napisano 21 Maj 2014 Nie no, serio. Gram tak sobie i gram, przyjemnie to wszystko śmiga ale tak CHUJOWEJ grafiki na PS3 to jeszcze nie widzialem. Sorry za wulgaryzm napisany z capsem, ale musiałem to wyrazić dosadnie. Poważnie: graficzna nędza. Nie stawiam grafy na pierwszym miejscu w ocenie gier i dlatego gram jeszcze w ten tytuł. Bo fajny świat jest, kupa znajdziek, listów do poczytania, po polsku mówią, główni bohaterowie to Polacy (bądź polskiego pochodzenia). "Blaskowitz", czytany jest jako "Blaskowicz". Fajne te walki, można "na Rambo" z dwoma giwerami lecieć, skradać się, wallić hedszoty zza winkla... ale na boga! Co oni zrobili z tą grafiką ?! 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach