Skocz do zawartości
monobloss

PlayStation Plus (Czytaj Pierwszy Post)

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Temat nie podlega dyskusji, IMO,  jeżeli ta usługa będzie dalej na tym samym poziomie, płacę za nią bez mrugnięcia okiem, jeżeli ktoś miał cokolwiek wspólnego z matematyką, to jasnym jest więc, że o co kaman  

Edytowane przez niklas

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

No tyle teraz dają. Jakby była możliwość raz w miesiącu samodzielnie wybrać z tych gier które pojawią się przez cały rok to chyba by było lepiej, nie?

nadal nie zrozumiałeś tego co napisałeś, z twojego rozumowania to bym dostał i tak to co miałbym dostać, tyle tylko że wybrałbym sobie kolejność dostawania; w PS+ na samo PS3 jest rocznie więcej gier niż 36, w czerwcu 2012 Sony zagwarantowało 45, aczkolwiek mi do pełnego roku brakuje 1 miesiąc, a zgarnąłem już 48 tytułów (z czerwcem będzie 51 ;))

Alfabetyczny spis gier na PS3 od sierpnia 2012:

1. Batman: Arkham City 2. BioShock 2 3. Borderlands 4. Buletstorm 5. Catherine 6. Chime Super Deluxe 7. Crysis 2 8. Cubixx HD 9. Darksiders 10. Dead or Alive 5 11. Dead Space™ 2 12. Deus Ex: Human Revolution 13. Double Dragon Neon 14. F1 RACE STARS™ 15. God of War® HD 16. HELL YEAH! Wrath of the Dead Rabbit 17. Hitman Rozgrzeszenie 18. inFAMOUS™ 2 19. Joe Danger 20. Just Cause 2 Full Game 21. Lara Croft and the Guardian of Light 22. LIMBO 23. LittleBigPlanet™ 2 24. Machinarium 25. Malicious 26. Mass Effect 3 27. Mortal Combat  28. MotorStorm® Apocalypse 29. Oddworld: Stranger's Wrath HD 30. Okami HD 31. Outland 32. Quantum Conundrum™ 33. Ratchet & Clank™: All 4 One 34. Red Dead Redemption 35. Renegade Ops 36. RESIDENT EVIL 5 GOLD EDITION 37. Retro/Grade 38. Rock of Ages 39. Saints Row 2 40. SCOTT PILGRIM VS. THE WORLD: THE GAME 41. Sleeping Dogs 42. Starhawk™ – tryb kampanii 43. Strażnicy Śródziemia 44. The Cave 45. Thomas Was Alone 46. Vanquish 47. Warhammer® 40,000®: Space Marine® 48. Władca Pierścieni: Bitwa na Północy

Edytowane przez nathrent

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może kiedyś dadzą opcję wyboru.

Np: co miesiąc dadzą 6 tytułów na wsio konsole i będzie można sobie wybrać tylko trzy które się bierze i reszta przepada i można się modlić żeby znowu kiedyś były :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

marzyciele ^^ za dobrze by nam było :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nadal nie zrozumiałeś tego co napisałeś, z twojego rozumowania to bym dostał i tak to co miałbym dostać, tyle tylko że wybrałbym sobie kolejność dostawania

No o to mi chodziło przecież- o możliwość wyboru w co chce sobie zagrać np. w czerwcu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki PS+ mam wielki wybór. Przeszedłem mniej niż połowę gier, które dostarczył mi Plus.

Z Plusa wybieram tylko najciekawsze produkcję, na inne czasu nie mam :D

Plusa będę miał do czasu sprzedaży PS3.

btw. ciekawe, kiedy przestaną dawać usługę PS+ dla PS3? Ile lat po premierze PS4? :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W czerwcu kończy mi się PS+ :/

Ciekaw czy i tym razem na E3 ogłoszą jakąś fajną promocje na Plusa?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja nie mam plusa i nie mam funduszy na zakup :( chyba trzeba sprzedać parę gier - a do kiedy jest w plusie hitman rozgrzeszenie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

do pierwszej środy czerwca- hitman jest grą maja...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

ja nie mam plusa i nie mam funduszy na zakup :( chyba trzeba sprzedać parę gier - a do kiedy jest w plusie hitman rozgrzeszenie?

Edytowane przez Castiel

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzięki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W czerwcu kończy mi się PS+ :/

Ciekaw czy i tym razem na E3 ogłoszą jakąś fajną promocje na Plusa?

no mam to samo, już kombinuje zdrapki na UK PSN :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to i tak zle nie macie, mi sie konczy pod koniec maja i co ? mam czekac do e3 :/? znajac zycie jakies promo zrobia po tym jak wykupie :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no mi 5 czerwca, przed E3, więc don't cry oclahoma, ale licze na to, że i tak załapie się na wszystkie gry, będę miał już wszystkie z maja dodane do listy,a te które dojdą nie znikną przecież do czasu E3, spokojnie moge ten tydzień być bez plusa i ogrywać gry z półki, by potem wrócić z promocją w wielkim stylu!  :laugh:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Dzięki bogu że Plusa mam do grudnia xD i idealnie na święta zrobiła promocję hehe

Edytowane przez juza_88

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiadomo coś o trzecim pełniaku na czerwiec czy dalej cisza? A może ICO to oddzielny tytuł i SoC to drugi? ;f

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakby było coś wiadomo to ktoś by napisał w temacie. Nie ma potrzeby pytania się 2 razy dziennie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiadomo coś o trzecim pełniaku na czerwiec czy dalej cisza? A może ICO to oddzielny tytuł i SoC to drugi? ;f

Dzisiaj maja podac reszte gier ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

te dwa podane to już 2 z 3 czerwcowych

czyli pozostaje jakaś mała pewnie z PSN i 2 na vite

gier rocznych dziś nie ogłoszą

Niby południe BST czyli 14:00 ale ostatnio było wcześniej

Czekamy, ale bez napięcia :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marzy mi sie Ragnarok Odyssey i Persona na Vite, chyba bym zwariowal ze szczescia. Wtedy oprocz Soul Sacrifice nic bym nie musial chyba na Vite kupowac :D.

Obawiam sie jednak ze dostaniemy rocznego All Stars Battle Royale i na PS3 i na PSV :F

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie kracz! Spoglądając na, póki co niezbyt pokaźną bibliotekę nowych gier tylko na Vitę, sam się zastanawiam, co jeszcze dla niej wrzucą w plusie. Oj chciałbym Personę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

No ja też liczę na coś przyzwoitego na VITĘ

Jakaś pudełkowa, powyżej 75% na metacritic gatunek dowolny (no może bez bijatyk)

Edytowane przez pablos_83

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam coś wiem ale nie piszę bo znowu Pablos się przyczepi i tak jak poprzednie 10 razy znowu okaże się że mam lepsze info ale nie przeprosi uznając to za lucky strzał:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zachęcam do strzelania na twiterze playstation polska :)

ja dałem swoje typy

https://twitter.com/PlayStationPL

o kuźwa

Hear ye,PS Plus members!June IGC update includes Kingdoms of Amalur: Reckoning and Rayman Origins Vita!Full line-up:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)
Update  :psnplus:

Kingdoms of Amalur: Reckoning - PS3
Rayman Origins - PS Vita

Źródło: Twitter Playstation

Edytowane przez WhiteCrow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.