erwines 95 Napisano 4 Sierpień 2013 Szykuje się kolejna gra w klimatach L.A. Noire http://www.youtube.com/watch?v=yKI2tzw39Go Wstępna data premiery to dopiero 2015 rok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ayakashi 92 Napisano 4 Sierpień 2013 (edytowane) Grafika może i ładna, ale na ten moment wygląda to nieco... "drętwo" i niezbyt ciekawie. Zobaczymy, mają jeszcze kupę czasu. Edytowane 4 Sierpień 2013 przez Ayakashi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 4 Sierpień 2013 Na razie to ten gameplay odstrasza niż przyciąga :) Nie wiem po co takiego coś udostępniają, przecież pierwsze wrażenie jest najważniejsze. W każdym razie, ze względu na klimaty orientu, które bardzo lubię, będę temat śledził i zobaczymy co tam wymyślą z tą gierką. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 4 Sierpień 2013 True...wygląda jak niedopracowana wersja SD i LA Noire...oby to zmienili ponieważ inaczej ciężko będzie nam sie przekonać do biegania takim klockiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robert163 78 Napisano 4 Sierpień 2013 Na razie to nic szczególnego tu nie pokazali. Jakoś mnie to w tym momencie nie zachęciło. Ale jak to ma wyjść w 2015, to zobaczymy co się z tego wykluje. Facet rzeczywiście drętwy, a ta walka jakoś mało efektowna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kovacs 367 Napisano 4 Sierpień 2013 Wprawdzie czytałem ostatnio, że dostali jakieś tam marne wsparcie finansowe, ale szczerze mówiąc, sądziłem, że pozostałości po Team Bondi już dawno splajtowały i projekt porzucono. Nie mniej jednak, cieszy się moja paszcza przeogromnie! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drk2 515 Napisano 4 Sierpień 2013 Ciekawe czy będzie wersja PL i jak przetłumaczą tytuł :sweat: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 4 Sierpień 2013 Jak to jak ? na PL będzie coś w stylu "Najstarszy Zawód Swiata z Orientu" albo inna głupia nazwa XD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kovacs 367 Napisano 4 Sierpień 2013 Krążył już przecież w newsach tytuł Dziwka Orientu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ayakashi 92 Napisano 4 Sierpień 2013 "Dzieńdobry! Ma pan może Dziwkę Orientu?" Oh God.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach