Skocz do zawartości
trytPL

PS3 spory problem, brak obrazu.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mam problem z moją czarnulą, ostatnio siostra zabrała ją na wyjazd. Na miejscu nie była używana, gdyż zapomniała kabla hdmi <facepalm>. Po powrocie gdy chciałem odpalić u siebie na tv przez kabel hdmi wyskoczył komunikat o błędzie i sprawdzaniu plików systemowych, norma. Jednak ps3 się zamroziło zanim zdążyłem cokolwiek wcisnąć, wyglądało to w ten sposób że widać było pełno kolorowych pixeli na ekranie i pasów. Długo się nie zastanawiając zresetowałem i znów ta sama historia. Po kilku takich nieudanych próbach postanowiłem poszukać pomocy w google. Tam dowiedziałem się, że przyczyną może być trafny firmware v4.45. Ściągnąłem update wszystko wg poradnika i tutaj zaczyna się prawdziwy problem. Gdy trzeba było trzymać przycisk przez 15 sekund, PS3 od tamtej pory nie daje obrazu żadnego, ani przez hdmi ani przez euro. Po prostu czarny obraz i tyle. Moja wersja to CECH-2004B, nigdy nie miała żadnego jailbreak czy coś w tym rodzaju, czyściutka od nowości. Pomóżcie bo nie chce być skazany na wysyłanie do serwisu :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.