ONE 698 Napisano 22 Sierpień 2013 Nowa część legendarnej serii wraca. Dla mnie zakup obowiązkowy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Velans 57 Napisano 22 Sierpień 2013 Z miłą chęcią zagrał bym w ten tytuł. Przypominają mi się stare czasy przygodówek, choć z serią Broken Sword dużej styczności nie miałem z tego co pamiętam (grałem w tedy w co popadnie) ale Vita otrzyma bardzo fajny tytuł. Ta pozycja otrzymuję odemnie plusa :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WhiteCrow 22 Napisano 23 Sierpień 2013 Pamiętam jak zagrywałem się w drugą część Broken Sworda - jeszcze czasy, gdy internet nie był tak powszechny i przechodzenie przygodówek było nie lada wyzwaniem, bo nie było dostępu do żadnej solucji. Nowa część na Vitę to zakup obowiązkowy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czarnuchh 7 Napisano 21 Grudzień 2013 Czy ktos juz ja kupil i wie jakie jezyki sa dostepne w grze? Czy jest jezyk polski? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach