ONE 698 Napisano 22 Sierpień 2013 (edytowane) Obok Rime chyba najbardziej interesujący tytuł na konferencji. Edytowane 22 Sierpień 2013 przez ONE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m0rph 3307 Napisano 21 Wrzesień 2014 http://www.ign.com/articles/2014/09/16/murasaki-baby-review Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NFL 683 Napisano 5 Październik 2014 1,30h gry za 7f. Jeśli ktoś chce kupić to niech poczeka aż kiedyś będzie darmo w plusie. Szkoda pieniędzy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spajrek 36 Napisano 14 Maj 2015 Przyjemna gierka na jedno posiedzenie. Po skończeniu obejrzeć napisy do końca, bo wpada za to złoty pucharek. W pracy z przerwami zajęło mi to 3 godzinki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misfit 2 Napisano 20 Maj 2015 Gierka przyjemna, tyle tylko, że większość trofek zabugowana. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HarDy 1684 Napisano 20 Maj 2015 Hmm, niby które? Mi 100% wpadło przy pierwszym (i jedynym) przejściu gry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nath_147 267 Napisano 20 Maj 2015 No to miałeś szczęście lub przeszedles za pierwszym podejściu. Mi za pierwszym razem zbugowaly sie trofea od 5tego, za drugim podejściem, gra się zbugowala (bez patcha) musiałem zresetować, zainstalowałem patch, 2 trofiki wpadly, wylaczylem grę liczą ze się naprawila, jak dokonczylem nie wpadly mi ostatnie 3. W weekend jak będę miał więcej czasu spróbuje jeszcze raz, ograć całość za 1 posiedzeniem, bez patcha. Może wpadną wszystkie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misfit 2 Napisano 20 Maj 2015 Hmm, niby które? Mi 100% wpadło przy pierwszym (i jedynym) przejściu gry. Przeszedłem całą grę, poniżej trofki które NIE wpadły: You're free, Bunny Boy! Free Bunny Boy from the Giant Bunny You're free, Perm Girl! Free Perm Girl from her hellish hair 55.03% COMMON They can't get along… Unveil and look at all the pictures in the Twisted Twins' home 53.30% COMMON You're free, Twisted Twins! Free the Twisted Twins by separating them 51.40% COMMON …Mommy! Meet your Mommy 51.78% COMMON Murasaki Baby™ Listen to the Murasaki Song Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HarDy 1684 Napisano 20 Maj 2015 No to miałeś szczęście lub przeszedles za pierwszym podejściu. Mi za pierwszym razem zbugowaly sie trofea od 5tego, za drugim podejściem, gra się zbugowala (bez patcha) musiałem zresetować, zainstalowałem patch, 2 trofiki wpadly, wylaczylem grę liczą ze się naprawila, jak dokonczylem nie wpadly mi ostatnie 3. W weekend jak będę miał więcej czasu spróbuje jeszcze raz, ograć całość za 1 posiedzeniem, bez patcha. Może wpadną wszystkie. Przechodziłem na raty (tj. jakieś 2 dni w wolnych chwilach), patch miałem zassany zaraz po instalacji gry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spajrek 36 Napisano 21 Maj 2015 U mnie nie było problemów z pucharkami, pokazywało jedynie błąd automatycznego zapisu stanu gry, ale nie wyłączałem jej lecz tylko wciskałem pauze. Grę przeszedłem na raz, bez jej wyłączania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misfit 2 Napisano 21 Maj 2015 (edytowane) Ja patcha zainstalowałem razem z grą. Wczoraj ciekawości włączyłem opcję kontynuuj i o dziwo dwie ostatnie trofki wpadly. Zacząłem wieć grę od początku drugi raz i już wpadła mi trofka You're free, Bunny Boy! Zobaczymy jak pójdzie dalej. Już chyba wiem na czym polega problem z wpadaniem lub nie wpadaniem trofek. Prawdopodobnie nie można dopuścić do wygaszenia ekranu podczas etapu (tak jak przy ostatnim trofeum). Przy drugim przejściu wpadły mi wszystkie pozostałe pucharki. Edytowane 23 Maj 2015 przez misfit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach