xerande 7 Napisano 22 Wrzesień 2013 (edytowane) Podajemy swoje ID i umawiamy się na sparingi :drinks: Edytowane 24 Wrzesień 2013 przez xerande Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eldrezzz 24 Napisano 5 Październik 2013 TomashYesh Mieszkam w Japonii, wiec raczej wieczorem polskiego czasu nie pogram, ale jesli ktos jest elastyczny czasowo, to zapraszam. Mam kamerke z PS Move, wiec prowizoryczny headset rowniez jest. NIE GRAM REALEM, BARCELONA. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michaliskox 21 Napisano 5 Październik 2013 michaliskox :) bywam w roznych godzinach :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
januszp85 159 Napisano 8 Październik 2013 Też bym zagrał ale nie ma sensu z takim online Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eldrezzz 24 Napisano 10 Październik 2013 Skoro nie ma sensu, to po co sie wpisujesz do tematu??? Nie wiem, mamy ci przyklasnac? Bic brawo? Pokiwac z uznaniem glowa do jakich odkrywczych wnioskow potrafisz dojsc czy o co chodzi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pemo086 0 Napisano 11 Październik 2013 Witam :] Panowie mam do was pytanie====> chcialbym sobie zagrac w necie rozgrywki pucharowe ( PES 13 ) ale wyskakuje mi taki komunikat == > " You cannot take part in this competition as it is being held at a later date " wiecie moze o co chodzi ?? z gory dzieki ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xerande 7 Napisano 12 Październik 2013 Witam :] Panowie mam do was pytanie====> chcialbym sobie zagrac w necie rozgrywki pucharowe ( PES 13 ) ale wyskakuje mi taki komunikat == > " You cannot take part in this competition as it is being held at a later date " wiecie moze o co chodzi ?? z gory dzieki ;] To temat o pesie 14, a nie 13 :no: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chwedo 7 Napisano 17 Październik 2013 (edytowane) rozegrałem 4 mecze online, za każdym razem około 85 minuty sie rozłącza, nie wiem czym jest to spowodowane ale do feralnej 80-85 minuty nic się nie tnie. @edit Teraz jest jeszcze lepiej ... mimo, że internet smiga jak ta lala, w 5 minucie 3 mecze z rzędu zostały rozłączone, i oczywiscie zaliczyło mi 3 porażki, ta gra, jak i caly system online to jedna WIELKA porażka, brak słów. Edytowane 20 Październik 2013 przez chwedo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
IDX3 0 Napisano 20 Październik 2013 psnID: IDX3 zawsze chętnie pogram dla przyjemnośći i chętnie się czegoś nowego dowiem/nauczę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach