zdun 1522 Napisano 27 Wrzesień 2013 (edytowane) Czy tytuł musi być piękny graficznie?? Czy horror i potęgowanie klimatu zależy jedynie od wyskakujących zza pleców maszkar... Ten indyk podobno sprawia że pogląd current genów jako że fotorealistyczna grafika gra pierwsze skrzypce zostaje obalony... Twór jednego człowieka i przy okazji w serwisach/recenzjach nazwany najstraszniejszym horrorem ostatnich lat wpadł nam ostatnio do psn.. Jestem zaintrygowany. Ktoś grał na pc lub ogrywa na ps3?? Jak wrażenia?? Edytowane 27 Wrzesień 2013 przez zdun Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drk2 515 Napisano 27 Wrzesień 2013 (edytowane) Ktoś już pisał o tej grze na tym forum i zachęcał, poszukaj. O, jest, nawet zalajkowałeś :D http://www.ps3site.pl/forum/topic/78045-lone-survivor-the-directors-cut/?hl=lone+survivor Edytowane 27 Wrzesień 2013 przez drk2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 2 Październik 2013 mam i jestem naprawdę zachwycony, grałem narazie mało ale mam zamiar do tego przysiąść ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darayavahus 792 Napisano 4 Listopad 2013 Też mam, a skoro polecacie to nawet zagram ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach