kotfilon 28 Napisano 14 Październik 2013 (edytowane) Czekałem ponad trzy tygodnie z nagraniem tej recenzji, ponieważ chciałem uchwycić wszystko, co znajduje się na płycie z grą – nie tylko tryb singleplayer dostępny od początku w całej okazałości, ale również GTA Online, które ruszyło 1 października. Jak wypada najnowsza odsłona Grand Theft Auto na już nie najnowszej generacji konsol? Edytowane 14 Październik 2013 przez kotfilon 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Alpaczino 106 Napisano 15 Październik 2013 Materiał na poziomie Gamespot albo IGN. Dobra robota chłopaku! 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 15 Październik 2013 Nice job młody człowieku ;) gdybym nie pił browarków jak piszę teksty też bym pomyslał o video reckach- robisz to bdb :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Warga13 116 Napisano 15 Październik 2013 Zdunie musiałbyś się trochę ogarnąć,ogolić zmienić ciuchy :)lepiej pisz dalej.Podrawiam 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DeX 631 Napisano 16 Październik 2013 Bardzo fajna recka,ale imo za duzo z fabuly zdradzasz - mogles pokazac poczatkowa misje, i reszte pominąć. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wwseba97 50 Napisano 16 Październik 2013 Dobra robota ;p. chcę więcej. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kotfilon 28 Napisano 16 Październik 2013 Dzięki za wszystkie opinie :) Bardzo fajna recka,ale imo za duzo z fabuly zdradzasz - mogles pokazac poczatkowa misje, i reszte pominąć. Wydaje mi się, że nie zdradziłem nic, czego nie można znaleźć w instrukcji lub domyśleć się po prologu. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zejnowski 0 Napisano 13 Grudzień 2013 Odkopię. Bardzo przyzwoita recka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vic3roj 3 Napisano 19 Grudzień 2013 Ładna recka, wszystko bdb, ładnie zaprezentowałeś nowości w GTA :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach