Velans 57 Napisano 19 Październik 2013 Ja się pytam, dlaczego nikt tu nie piszę o wspólnym mały zlocie forumowiczów na Poznań Game Arena 2013? :) Sam przegapiłem wypad, sądząc, że PGA ma mało wspólnego z Sony i PlayStation. Ale dopiero teraz wpadłem na pomysł wspólnego małego zlotu osób z forum PS3Site. Niestety teraz już się nie zorganizujemy ale na przyszłość może przyda się ten temat. Tymczasem proszę o osoby które odwiedziły hale o jakieś podsumowanie targów. Jeśli chodzi o mnie to byłem ostatni raz na danych targach kilka lat temu. Pamietam, iż bardzo dużo stoisk było od Microsoftu z Xboksami, czy aktualnie też tak sprawy się mają? Nawet jeśli nie było by za dużo stoisk z PlayStation to zawsze można by wybrać się wywiady z osobami z naszej branży :). Proszę następnym razem pisać na forum o takich targach, bo ja nieuważny przegapiłem tą świetną okazję na poznanie osób z forum :P. Velans. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tobi1989PL 49 Napisano 20 Październik 2013 Ale dopiero teraz wpadłem na pomysł wspólnego małego zlotu osób z forum PS3Site. Proszę następnym razem pisać na forum o takich targach, bo ja nieuważny przegapiłem tą świetną okazję na poznanie osób z forum :P. Velans. Pewnie byśmy pochlali i tyle z tych targów ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Velans 57 Napisano 20 Październik 2013 Cóż... :). Ale liczą się chęci :). 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alfik 206 Napisano 20 Październik 2013 (edytowane) Sama idea zlotu bardzo fajna, ja tam bym się pisał, gdyby uzbierała się odpowiednia liczba chętnych ;). W tym roku już za późno, ale za rok kto wie? Przypomnijcie sie na miesiąc przed eventem i się pomyśli, ja jestem za :). Pewnie byśmy pochlali i tyle z tych targów ;) Wiadomo, że nie pojechalibyśmy tam grać w gry . ps. jakby ekipa WWGiC sie zadeklarowała, że będzie to bym tam mógł nawet z buta iść ;). Edytowane 20 Październik 2013 przez alfik 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 20 Październik 2013 (edytowane) poznań = spoko 4 godzinki samochodem można się kopsnąć :P za rok z checią się wybiorę (córa podrośnie do tego czasu na tyle że żona puści raczej) ale będe potrzebował kierowcy (przecież nie pojadę tam grać :P ) ps. wstępnie - do zobaczenia za rok?? Edytowane 20 Październik 2013 przez zdun 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alfik 206 Napisano 20 Październik 2013 Ja tam bym pociągiem jechał, ze Szczecina mam bezpośredni także luzik ;) (trochę szkoda, że już bez zniżki studenckiej, no ale mówi się trudno ;)) Tylko żeby tegoroczny event nie okazał sie failem, bo jeszcze w przyszłym roku nie zorganizują :P ale bądźmy dobrej myśli ;). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tobi1989PL 49 Napisano 20 Październik 2013 http://www.tvn24.pl/wiadomosci-poznan,43/walka-na-lokcie-o-gry-komputerowe-biore-bo-daja-za-darmo,364389.html 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 20 Październik 2013 polaki cebulaki :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KoRnick90 258 Napisano 20 Październik 2013 (edytowane) To są pewnie te byznesmeny, które zdrapki sprzedawały za mocno ponad 100zł. :] Co do propozycji meetingu, super pomysł. Edytowane 20 Październik 2013 przez KoRnick90 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 21 Październik 2013 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robert163 78 Napisano 21 Październik 2013 Dzicz! Witamy w polsce! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Velans 57 Napisano 22 Październik 2014 Więc nadszedł ten czas :). Wybiera się ktoś :) na PGA 2014 :)? Mój pomysł małego zlotu forumowego wciąż uważam za aktualny . Jeśli jest ktoś chętny to z wielką przyjemnością się spotkam :]. Velans :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach