True67 4 Napisano 26 Październik 2013 Nie znalazłem odpowiedniego działu więc wrzucam do OT. Windows XPIntel Pentium® Dual-Core CPU E5200 At 2.50GHz (2 CPU)3072MB RAM Gigabyte AMD Radeon HD6670 2GB DDR3 Jak w temacie. Powiem, że Driver, FIFA 14, NBA 2k14 i Mirrors Edge śmigają na ultra (lub na najwyższych jeśli gra nie ma ultra) bez dropów fps ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kyron 62 Napisano 26 Październik 2013 Zależy co ,dla mnie najsensowniejszy jest Medieaval II z modami Third Age i takie tam. W resztę gram na ps3 i x360. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 26 Październik 2013 Pójdzie to wszystko elegancko, ale na pewno nie na XP. Windows 7 64bit musi być na pokładzie. Wiele nowych gier będzie tego wymagało. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
True67 4 Napisano 26 Październik 2013 @kill Co do systemu operacyjnego wiem, że jest do zmiany. Zresztą niedługo postaram się go wymienić. Dzięki ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrinnos 6 Napisano 27 Październik 2013 Z mojej strony mogę polecić tą stronę: http://www.systemrequirementslab.com/cyri Oczywiście, nie pokazuje zawsze wszystko w 100%, ale daje pewien obraz na sytuację, czy dana gra pójdzie na komputerze. Zmiana systemu jak pisali poprzednicy bardzo wskazana. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MichalEEEk 471 Napisano 27 Październik 2013 Myślę, że przez 3 lata najnowsze gry będą ci chodzić :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach