Velans 57 Napisano 9 Listopad 2013 (edytowane) Wydawca: eastasiasoft Deweloper: SideQuest Studios Data wydania (PS3): 04/07/2012 Data wydania (Vita): 04/12/2013 Data wydania (PS4): 2016 Jak już będę miał Vitę w swoich łapskach, Rainbow Moon biorę bez zastanowania. I zapewne będzie to pierwsza gra na Vitę po którą sięgnę. Edytowane 19 Listopad 2015 przez Velans 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryderyk123 95 Napisano 11 Listopad 2013 No wygląda ciekawie. Jak ogram wszystkie interesujące gry z + to może się tym zainteresuję :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Velans 57 Napisano 1 Październik 2014 Bardzo a to bardzo miła niespodzianka :). Rainbow Moon trafi do Plusa w październiku :). Tym bardziej się cieszę, że w wrześniu tego roku zakupiłem PSVite :D. Czyli prawie tak jak pisałem w pierwszy poście :) - nie jest pierwszą grą na moją Vitę, ale na pewno jedną z pierwszych będzie :D. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 2 Październik 2014 Jeżeli masz wersje na ps3 to spokojnie możesz przenieść save'y na psv i grać dalej ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Velans 57 Napisano 2 Październik 2014 Spoko :). Będzie niepowtarzalna okazja by nadgonić czołówkę w rankingu na stronie Rainbow Moon, na przykład według wygranych walk z mojego na ten czas 24 miejsca ^^. Moja Vita jest gotowa na mocne szarpanie w Rainbow Moon hah xD. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zbawiec 5 Napisano 2 Październik 2014 Aż takie to dobre? Bo recenzje raczej ma średnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Velans 57 Napisano 2 Październik 2014 Jeśli chodzi o mnie, to z Rainbow Moon na PS3, spędziłem chyba najwięcej czasu z wszystkich gier (potem może byłby multiplayer Call of Duty: MW2, z którym spędziłem podobny czas). Według rankingu z strony Rainbow Moon, spędziłem z grą 193 godziny :). A wspomnieć muszę, że na 193 godziny zdobyłem 29lvl - może to być strasznie mało na 999 możliwych leveli ale wolałem trochę podskoczyć w rankingach (w tym według wygranych walk), a teraz tylko czekam na konkurencję na przykład z naszego kraju, bo jak na razie przynajmniej w walkach brak konkurencji z strony rodaków ^^. I w fabule też nie jestem za daleko, więc jeszcze długa gra przede mną :]. PS Jeśli chodzi o rankingi to jest kilka wyznaczników, w których można rywalizować, ja upodobałem sobie na razie ilość wygranych walk, ale jest też ilość spędzonego czasu w grze, ilość złota, ilość wędrówki postacią (przebieg), ilość ubić przeciwników czy wysokość levela :). 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kovacs 367 Napisano 17 Marzec 2015 Nic mi w tej grze nie pasowało. Ani walki turowe, ani kolorowy design świata. Mimo to, ależ to cholerstwo wciąga! Na liczniku mam blisko 25h i nadal cioram! A gram niemal wyłącznie w drodze do pracy, więc na handheldzie sprawdza się naprawdę wyśmienicie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Velans 57 Napisano 19 Listopad 2015 Ehh ile to już czasu z grą :). Rainbow Moon trafi na PS4 ;). Temat dla tej wersji już zrobiłem ;). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach