Patricko 8082 Napisano 12 Listopad 2013 Przybyłem, zobaczyłem, wysadziłem :platyna: Zdobądź wszystkie trofea Zdobywca :srebro:Ukończ wszystkie etapy Ukończyłeś podstawowy trening! :braz:Ukończ wszystkie etapy na poziomie rekruta Rozejść się! Nie ma tu nic do oglądania! :srebro:Ukończ wszystkie etapy na poziomie doświadczonym Tu zaczyna się prawdziwy RESOGUN... :zloto:Ukończ wszystkie etapy na poziomie weterana Oficjalnie przyjęty :braz:Ukończ Acis Elektryk fachowiec :braz:Ukończ Ceres Żegnaj, magazynie :srebro:Ukończ Decimę Zima nie nadchodzi :srebro:Ukończ Febris Spoko trofeum! :zloto:Ukończ Mefitis Mikrozarządzanie :srebro:Ocal dwóch ludzi w ciągu jednej sekundy Jak to się zatrzymuje?! :srebro:Zabij 50 wrogów jednym dopalaniem Gratuluję zdobycia prawka :braz:Dojdź do końcowego bossa na dowolnym etapie, korzystając tylko z dopalania Hiper! :srebro:Zabij 100 wrogów w trakcie działania hipernapędu Mistrz unikania pocisków zemsty i tym podobnych :srebro:Ukończ etap na mistrzowskim poziomie trudności 1CC :zloto:Ukończ tryb zręcznościowy, nie tracąc wszystkich żyć, na poziomie trudności: pilot Humanista :zloto:Ocal wszystkich ludzi Nic z tego! :braz:Ocal człowieka od promienia porywającego Zbawca Acisu :braz:Ocal wszystkich ludzi na Acisie Zbawca Ceresu :braz:Zbierz wszystkich ludzi na Ceresie Zbawca Decimy :braz:Zbierz wszystkich ludzi na Decimie Zbawca Febrisu :braz:Zbierz wszystkich ludzi na Febrisie Zbawca Mefitisu :braz:Zbierz wszystkich ludzi na Mefitisie Zbawca :braz:Ocal jednego człowieka (1+4)x :braz:Zdobądź mnożnik 5x (5+5)x :srebro:Zdobądź mnożnik 10x (10+1,5+3,5)x :zloto:Zdobądź mnożnik 15x Śmigaj! :braz:Wrzuć człowieka do kapsuły ratunkowej Pilot Feroxa :braz:Ukończ grę statkiem Ferox Pilot Nemesisa :braz:Ukończ grę statkiem Nemesis Pilot Phobosa :braz:Ukończ grę statkiem Phobos Na maksa! :braz:W pełni ulepsz statek Ognia :braz:W pełni ulepsz główne działo Moc :braz:W pełni ulepsz hipernapęd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yogurt2006 65 Napisano 30 Listopad 2013 Czy grając w coopie też wpadają trofea? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unknown3d 88 Napisano 2 Grudzień 2013 Tak :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yogurt2006 65 Napisano 3 Grudzień 2013 (edytowane) Trofeum " Mikrozarządzanie :srebro: Ocal dwóch ludzi w ciągu jednej sekundy" trzeba zrobić samemu. Edytowane 3 Grudzień 2013 przez yogurt2006 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arika_PL 0 Napisano 5 Grudzień 2013 Wszystko zrobione poza tym: Ukończ tryb zręcznościowy, nie tracąc wszystkich żyć, na poziomie trudności: pilot. co to jest za poziom "pilot" ??? mam nie zginąć ani razu ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shemaforash 881 Napisano 6 Grudzień 2013 Możesz ginąć, ale nie możesz stracić ostatniego życia, dopóki nie zobaczysz ekranu z podsumowaniem jest ok. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zuras456 0 Napisano 23 Grudzień 2013 Witam. Ocaliłem wszystkich ludzi we wszystkich etapach, ale nie dostałem końcowego trofea "Humanista". Czy te pucharki na ps zawsze były takie zabugowane? Już druga gra, w której mam takie problemy. Na X360 tego nie było. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yogurt2006 65 Napisano 23 Grudzień 2013 Mi wpadło bez problemu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemek1d 0 Napisano 25 Grudzień 2013 Szukam osoby która ma odblokowany poziom Master i pomogła by mi w 2 trofeach. Mianowicie przejście poziomu na tym poziomie i 15x. Weterana przeszedłem z kolegą w coopie i nie odblokował się nam master. Pomoc polegała by na zaproszeniu do gry i przejściu pirwszego poziomu, dosłownie 10 min. To dla mnie byłaby wielka pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamayeye 26 Napisano 27 Grudzień 2013 (edytowane) Szukam osoby która ma odblokowany poziom Master i pomogła by mi w 2 trofeach. Mianowicie przejście poziomu na tym poziomie i 15x. Weterana przeszedłem z kolegą w coopie i nie odblokował się nam master. Pomoc polegała by na zaproszeniu do gry i przejściu pirwszego poziomu, dosłownie 10 min. To dla mnie byłaby wielka pomoc.skoro nie masz odblokowanego mastera to jak ma cię zaprosić ktoś do coopa? Edytowane 27 Grudzień 2013 przez kamayeye Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zawiszakapy 0 Napisano 28 Grudzień 2013 (edytowane) skoro nie masz odblokowanego mastera to jak ma cię zaprosić ktoś do coopa? Jeżeli Ty masz odblokowanego mastera to na bank możesz zaprosić kogoś kto odblokowanego mastera nie ma. Edytowane 29 Grudzień 2013 przez zawiszakapy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patrix97 0 Napisano 29 Grudzień 2013 też mi się master nie odblokował :/ wie ktoś jak zrobić to trofeum Mikrozarządzanie :srebro: to praktycznie niemożliwe moim zdaniem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cieslo 10 Napisano 29 Grudzień 2013 też mi się master nie odblokował :/ wie ktoś jak zrobić to trofeum Mikrozarządzanie :srebro: to praktycznie niemożliwe moim zdaniem Czasami masz 2 ludków biegających po planszy. Bierzesz jednego i zrzucasz koło statku (albo strzelasz do niego aby był pod statkiem :) ), później drugiego do statku i szybko zgarniasz pierwszego. Mnie przez przypadek wpadło :) . 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
axizz-pl 8 Napisano 29 Grudzień 2013 Nawet wtedy ciężko ich wrzucić do statku w 1 sekundę. Ja się cały czas męcze z trofeum 1CC, trudne jak diabli, nawet trochę przesadzone jak dla mnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 29 Grudzień 2013 Jak ktoś chętny teraz, to możemy spróbować 1CC w coopie. Tylko fajnie by było jakby była to ogarnięta osoba, która wie co o jak. Do 3 poziomu trzeba przejść praktycznie bez straty życia, bo wg 3 jest najtrudniejszy. Poza ostatnim rzecz jasna... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patrix97 0 Napisano 29 Grudzień 2013 (edytowane) ja już mam sposób z tą 1 sekundą w jednego ludka strzelasz i podbijasz go w górę a drugiego trzymasz mi się udało :) Co do 1CC jaki to poziom trudności pilot Axizz-pl masz może mistrza odblokowanego Edytowane 29 Grudzień 2013 przez Patrix97 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
axizz-pl 8 Napisano 30 Grudzień 2013 Mistrza nie mam odblokowanego, bo weterana przeszedłem z kolegą. Jak ktoś chce spróbować 1CC w coopie to nie ma problemu, ale od razu zaznaczam, że jakiś uber pro ze mnie nie jest. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haobao_PRO 639 Napisano 30 Grudzień 2013 Jeżeli Ty masz odblokowanego mastera to na bank możesz zaprosić kogoś kto odblokowanego mastera nie ma. Może ktoś to potwierdzić ? Ciekawa sprawa ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yogurt2006 65 Napisano 30 Grudzień 2013 To prawda. Sam w taki sposób zaliczyłem te trofea. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haobao_PRO 639 Napisano 30 Grudzień 2013 (edytowane) To prawda. Sam w taki sposób zaliczyłem te trofea. A masz może chwilkę, żeby mi pomóc ? :) Tylko ten jeden poziom na master... E: nieaktualne, platyna wbita ;) Edytowane 31 Grudzień 2013 przez haobao_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grievous 0 Napisano 2 Styczeń 2014 Szuka ktoś jeszcze osoby do 1CC? bo mi tylko to zostało do zrobienia i platynaa w co opie jest to łatwiejsze. Mój psn qrievous Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin Sajdak 0 Napisano 3 Styczeń 2014 Witam trofeum 1CC szukam osoby która mi pomoże psn id sajdi1981 z góry dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patrix97 0 Napisano 3 Styczeń 2014 (edytowane) Ma ktoś ochotę pomóc wbić Mistrz unikania pocisków zemsty i tym podobnych 1CC (10+1,5+3,5)x Jak co to mój psn to Patrix97PL a i co oznacza poziom PILOT? Edytowane 3 Styczeń 2014 przez Patrix97 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 4 Styczeń 2014 Jestem chętny, trophy 1CC. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kevcio23 110 Napisano 4 Styczeń 2014 (edytowane) Ma ktoś ochotę pomóc wbić Mistrz unikania pocisków zemsty i tym podobnych 1CC (10+1,5+3,5)x Jak co to mój psn to Patrix97PL a i co oznacza poziom PILOT? Pilot to średni poziom trudności, nie wiem skąd ta durna nazwa w trofeum.. Puchar za mnożnik 15 jest łatwy w 3 levelu. Wystarczy przy Bossie mieć ok. 10x i potem już bezproblemowo strzelamy w kostki :) Edytowane 4 Styczeń 2014 przez kevcio23 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach