Cziczaki 95 Napisano 13 Listopad 2013 Jeżeli ktoś posiada grę Dj Hero 2, to można się umówić na jakieś wspólne granie i powbijać trofea online. :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pacioziom 0 Napisano 21 Grudzień 2013 Jeśli ktoś posiada dj hero 1, albo 2. Pisać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cziczaki 95 Napisano 22 Grudzień 2013 Ja mam Dj Hero 1 i 2, napisz tylko kiedy i w co. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Masta20PL 15 Napisano 26 Grudzień 2013 Mam 1 z checia pogram. Masta20PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomisior 110 Napisano 1 Sierpień 2015 Siema, gra w tę grę jeszcze ktoś? :) ja wróciłem po dwóch latach i chętnie powbijam jakieś trofiki online :) jak coś to wysyłać zaproszenia z tematem dj hero 2 :) pozdrawiam i mam nadzieję do zagrania ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach