Patricko 8082 Napisano 14 Listopad 2013 Ostateczna postać Knacka :platyna: Zdobyto wszystkie trofea. Odznaka Wodza :braz:Pokonano bossa rozdziału 3-5. Odznaka Gundahara :braz:Pokonano bossa rozdziału 7-5. Odznaka Katriny :braz:Pokonano bossa rozdziału 11-5. Odznaka Strażnika :braz:Pokonano bossa rozdziału 13-5. Szybkie Pięści :braz:Trafiono 100 razy atakując z doskoku. Koneser Reliktów :braz:Zdobyto w sumie ponad 100 000 reliktów. Waga Ciężka :braz:Pokonano 8 lub więcej wrogów przy użyciu supermanewru. Zawodowy Rzucacz :braz:Zniszczono 5 samolotów, rzucając w nie samochodami. Łowca Goblinów :braz:Pokonano 100 goblinów. Łowca Robotów :braz:Zniszczono 100 robotów. Seryjny Nowicjusz :braz:Trafiono 20 razy z rzędu będąc wyposażonym we wskaźnik serii. Seryjny Profesjonalista :srebro:Trafiono 50 razy z rzędu będąc wyposażonym we wskaźnik serii. Cała naprzód :srebro:Pokonano trzech goblińskich strażników bramy i ukończono rozdział 3-2 ani razu nie ginąc. Intruz z powołania :braz:Zdobyto czyste kryształy w rozdziale 4-2, nie dając się namierzyć robotom ochronnym. Szybka robótka :braz:W ciągu 5 minut zniszczono 3 działa przeciwlotnicze w rozdziale 8-2. Medal rubinowy :braz:Ukończono rozdział, grając Knackiem Wampirem. Medal akwamarynowy :braz:Pokonano mecha wodza za pomocą Kruchego Knacka. Medal szmaragdowy :braz:Pokonano robota Gundahara za pomocą Potężnego Knacka. Medal z kamieni słonecznych :braz:Pokonano mecha Katriny za pomocą Knacka z Kamieni Słonecznych. Medal ametystowy :braz:Pokonano Wielką Sferę Mrocznym Knackiem. Medal diamentowy :braz:Pokonano wszystkich bossów Diamentowym Knackiem. Poszukiwacz :braz:Znaleziono skrzynię ze skarbem. Przygoda to moje drugie imię :srebro:Znaleziono wszystkie skrzynie ze skarbem. Kolekcjoner części :braz:Zdobyto część gadżetu. Wynalazek Doktora :braz:Skonstruowano gadżet. Doktorat :srebro:Zdobyto wszystkie gadżety. Kolekcjoner reliktów kryształowych :braz:Zdobyto relikt kryształowy. Nowa moc :braz:Odblokowano ulepszonego Knacka. Mistrz reliktów kryształowych :srebro:Odblokowano wszystkie ulepszone postacie Knacka. Zbieracz :braz:Ukończono rozdział bez bossa, nie używając przy tym supermanewrów. Dynamiczna gra :srebro:Ukończono rozdział używając w walce tylko supermanewrów i ani razu nie ginąc. Przyczajony wojownik :srebro:Pokonano 20 wrogów jako TajKnack i ukończono rozdział. Początkujący Knack :braz:Ukończono wszystkie rozdziały na zwykłym (lub wyższym) poziomie trudności. Zaawansowany Knack :srebro:Ukończono wszystkie rozdziały na wysokim (lub wyższym) poziomie trudności. Mistrzowski Knack :zloto:Ukończono wszystkie rozdziały na bardzo wysokim poziomie trudności. Reliktowiec :srebro:Ukończono etap próby czasowej. Szybkonogi :zloto:Uzyskano pięć gwiazdek we wszystkich etapach Próby Czasowej. Gladiator :braz:Ukończono etap ataku koloseum. Waleczny wojownik :zloto:Uzyskano pięć gwiazdek na wszystkich etapach ataku koloseum. Absolutny triumf :srebro:Pokonano bossa nie odnosząc obrażeń. Perfekcyjna akcja :zloto:Ukończono etap na wysokim (lub wyższym) poziomie trudności nie odnosząc obrażeń. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rodi84 0 Napisano 5 Luty 2014 Platynka zaliczona:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek ps4 2 Napisano 11 Marzec 2014 w knacku trzeba za pierwszym podejsciem znalezc te przedmioty czy mozna po skonczonej grze poprzez wybor etapow? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek ps4 2 Napisano 11 Kwiecień 2014 To tak, skończyłem gre na trudnym poziomie, teraz potrzebuje dozbierac relikty aby mieć kryształowego knacka itp. Jest na to jakis szybki sposób? Teraz muszę dać kontynuacja gry gdyz jesli wybiorę nowa to wszystko sie wyzeruje ? Pytanie do osob które wbiły platynke :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Angelus528 50 Napisano 28 Czerwiec 2014 (edytowane) o co chodzi z Trofeum szybkie pięści??? jak zmienić poziom gry po wciśnięciu kontynuacji??? Edytowane 28 Czerwiec 2014 przez Angelus528 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Achilles 22 Napisano 28 Czerwiec 2014 (edytowane) Jeżeli chodzi o szybkie pięści to trzeba wykonać unik w kierunku przeciwnika i w tym momencie uderzyć. Jeżeli dobrze pamiętam, przy kontynuacji nie można zmienić poziomu trudności. Jeżeli ktoś celuje w platynę, musi się liczyć z co najmniej trzema przejściami. Ja musiałem zaliczyć grę cztery razy. Edytowane 29 Czerwiec 2014 przez Achilles Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Angelus528 50 Napisano 30 Czerwiec 2014 Ok trofik już wbity czy to że trafiają się już zebrane kamienie to normalne??? zasuwam już 5 raz i brakuje mi 4 diamentów i krew już mnie zalewa bo żałuje że nie wybrałem najtrudniejszego poziomu. czy jeżeli posiadamy na wyposażeniu wykrywacz sekretów to jest możliwe że nie wejdzie trofik za Przygoda to moje drugie imię I jak jest z poziomami czy są tylko niski, zwykły i trudny czy po przejściu trudnego pojawiają się dodatkowe???? bo po trofikach wnioskuję że tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Achilles 22 Napisano 30 Czerwiec 2014 Z kamieniami to niestety normalne. Powtarzają się i to nagminnie, co jest dla mnie okrutnym nieporozumieniem. Podrzucę ci małe ułatwienie. Gdy otworzysz jedną ze skrzynek i nie będzie diamentu, nie zatwierdzaj krzyżykiem tylko wyjdź z gry. Nie do menu gry, tylko od razu do menu konsoli. Potem znowu odpalasz grę i zaglądasz do skrzynki ponownie. Po kilku próbach odpowiedni diament w końcu ci wpadnie. Najlepiej szukać skrzynek na początku każdego levelu. Już na początku gry są blisko oddalone od siebie trzy skrzynki . Po przejściu na hard, odblokowuje się very hard. Masz rację że źle zrobiłeś, trzeba było od początku przechodzić na hard. Oszczędziłbyś trochę czasu :) Z wykrywaczem nie wiem, ale raczej na 100% nie ma wpływu na to trofeum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach