Patricko 8082 Napisano 14 Listopad 2013 Federacja :platyna: Zdobądź wszystkie trofea dostępne w Call of Duty® Ghosts Opowieści Duchów :braz:Ucieczka. (Ukończ "Opowieści Duchów" na dowolnym poziomie). Postrzeganie przestrzenne :braz:Zabij pierwszego wroga w kampanii Call of Duty® Ghosts. Nowy wspaniały świat :braz:Spotkaj się w Forcie Santa Monica. (Ukończ "Nowy wspaniały świat" na dowolnym poziomie trudności). Mur Wolności :braz:Zniszcz oba śmigłowce. Ziemia niczyja :braz:Dotrzyj do San Diego. (Ukończ "Ziemia niczyja" na dowolnym poziomie trudności). Bierz go, Riley :braz:Kontrolując Rileya, wydaj mu polecenie rzucenia się na 10 wrogów Uderzenie :braz:Odszukaj Ajaxa. (Ukończ "Uderzenie" na dowolnym poziomie trudności). Nic się nie zmarnuje :braz:Każdy strzał ze zdalnego snajpera zabija postać lub niszczy pojazd Powrót do domu :braz:Obroń L.A. (Ukończ "Powrót do domu" na dowolnym poziomie trudności). Wczesne wsparcie :braz:Zaatakuj 50 wrogów, korzystając z A-10 Legendy nigdy nie umierają :braz:Wyeliminuj Almagro. (Ukończ "Legendy nigdy nie umierają" na dowolnym poziomie trudności). Atak z głębin! :braz:Zabij 6 wrogów, atakując ich pod wodą za pomocą noża w "Legendy nigdy nie umierają". Dzień Federacji :braz:Zbierz informacje o Rorke'u. (Ukończ "Dzień Federacji" na dowolnym poziomie trudności). Śpiąca królewna :braz:Zabij śpiącą postać, zjeżdżając po linie głową w dół Odcisk na twarzy :braz:Przyjmij fotokopiarkę na twarz. Drapieżne ptaki :braz:Schwytaj Rorke'a. (Ukończ "Drapieżne ptaki" na dowolnym poziomie trudności). Niech wszystko spłonie :braz:Zniszcz 80 pojemników z paliwem. Ścigany :braz:Przeżyj. (Ukończ "Ścigany" na dowolnym poziomie trudności). Duchy z dżungli :braz:Ukończ misję ani razu nie alarmując wrogów. Mechanizm :braz:Włam się do systemu. (Ukończ "Mechanizm" na dowolnym poziomie trudności). Głęboko mrożone :braz:Wrzuć 8 pojazdów do przerębli. Upadek Atlasa :braz:Skieruj flotę Federacji na fałszywy cel. (Ukończ "Upadek Atlasa" na dowolnym poziomie trudności). Młynek :braz:Ukończ sekcję z konsolą za pierwszym razem. Bułka z masłem :zloto:Zaatakuj kantynę i zabij wszystkich, nie odnosząc obrażeń na poziomie Weteran. W głębiny :braz:Zniszcz wrogi okręt. (Ukończ "W głębiny" na dowolnym poziomie trudności). Dawid i Goliat :braz:Zatop niszczyciel LCS za pierwszym podejściem. Koniec drogi :braz:Zaatakuj fabrykę. (Ukończ "Koniec drogi" na dowolnym poziomie trudności). Trybik w maszynie :braz:Zabij po kryjomu 5 wrogów, zanim dotrzesz do Czarnej strefy. Miasto grzechu :braz:Zaplanuj następny ruch. (Ukończ "Miasto grzechu" na dowolnym poziomie trudności). Jack-pot :braz:Zniszcz 21 automatów do gier. Wszystko albo nic :braz:Zbierz żołnierzy. (Ukończ "Wszystko lub nic" na dowolnym poziomie trudności). Tonący brzytwy się chwyta :braz:Przetnij linę zjazdową, z której korzysta wróg. Zerwane więzi :braz:Zniszcz centrum łączności sat. Federacji. (Ukończ "Zerwane więzi" na dowolnym poziomie trudności). Zdalnie sterowane :braz:Zniszcz trzy śmigłowce za pomocą zdalnie sterowanych pocisków. LOKI :braz:Przejmij kontrolę nad stacją kosmiczną wroga. (Ukończ "Loki" na dowolnym poziomie trudności). Wyglądają jak mrówki :braz:Użyj pocisków kinetycznych i zniszcz wszystkie wrogie cele naziemne. Nie zabij sojuszników. Zabójca Duchów :zloto:Zmierz się z Rorke. (Ukończ "Zabójca Duchów" na dowolnym poziomie trudności.) Bileciki do kontroli :braz:Strzel do wrogów, wspinających się po bokach pociągu. Audiofil :braz:Zbierz wszystkie 18 plików Rorke'a. Nikogo nie zostawiamy :braz:Ucieknij ze wszystkim czterema graczami. Biegacz :braz:Dotrzyj do śmigłowca ewakuacyjnego, kiedy do końca czasu pozostało co najmniej 1m 30s. Wyjdź z tego cało :braz:Ucieknij po raz pierwszy. Kolekcjoner wszystkiego :braz:Zalicz wszystkie wyzwania i ucieknij. Na chacie :braz:Dotrzyj do chaty. Miastowy :braz:Dotrzyj do miasta. Jak tylko się da :braz:Zabij w jednej grze 50x za pomocą ogrodzeń pod napięciem oraz pułapek ognistych. Nurek śmietnikowy :braz:Znajdź 40 przedmiotów w jednej grze. Z kulą u nogi :zloto:Ucieknij, używając artefaktu. Straż :braz:Ukończ rundę 20 Straży. Zasłużyłeś sobie :braz:Zapracuj na maskę. Ukończ kampanię na poziomie Weteran. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TW_DoomMachine_ 63 Napisano 17 Grudzień 2013 Witam . Poszukuję ogarniętych graczy , którzy by w miłej atmosferze chcieli powbijać pucharki w trybie Extraction . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stix 4 Napisano 22 Grudzień 2013 Witam . Poszukuję ogarniętych graczy , którzy by w miłej atmosferze chcieli powbijać pucharki w trybie Extraction . Wyslalem ci zaproszenie. Odezwij sie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vinnie 115 Napisano 6 Styczeń 2014 siema jezeli dalej aktualne to zaproscie mnie, potrzebuje kumatych graczy do extinction :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
helganin 134 Napisano 18 Styczeń 2014 w 20 straży to lepiej przejść samemu? chyba gra dostosowuje przeciwników do ilości graczy, tak mi się wydaje macie jakieś porady? :) 50 potworków na ogrodzeniu pod napięciem też chyba lepiej samemu przejść kurde zostały mi te trofea straż i kilka z extinction i nie mogę sobie poradzić :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stix 4 Napisano 18 Styczeń 2014 w 20 straży to lepiej przejść samemu? chyba gra dostosowuje przeciwników do ilości graczy, tak mi się wydaje macie jakieś porady? :) 50 potworków na ogrodzeniu pod napięciem też chyba lepiej samemu przejść kurde zostały mi te trofea straż i kilka z extinction i nie mogę sobie poradzić :P Ja straz przechodzilem z ekipa, ale musi byc w miare ogarnieta, bo niektorzy lubie sobie beztrosko latac po mapie i ginac. Kojarze przynajmniej 2 mapy gdzie mozna sie fajnie schowac i przeciwnicy przychodza praktycznie tylko z jednego kierunku. W extinction na pewno ilosc alienow zalezy od ilosci graczy. W straz malo gralem, wiec nie moge potwierdzic. 50 potworkow mozesz zrobic bez problemu grajac z ludzmi. Mi to wpadlo nie wiadomo kiedy. Wlaczaj ogrodzenia i samo ci sie nabije. Ew pobiegaj troche wokol ogrodzenia zeby miec pewnosc, ze alieny na nie wpadaja. Najgorszym trofeum jest zrobienie wszystkich wyzwan i ucieczka. Tutaj trzeba miec duzo szczescia. Na ps4 meczylem to dobre 3-4 dni, na ps3 o dzwio za drugim podejsciem sie udalo. Powodzenia tak czy inaczej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ekwador16 0 Napisano 22 Styczeń 2014 Witam, podłączam się do trybu extinction. Wysyłajcie inv, psn: ekwador16 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adii_090989 0 Napisano 2 Luty 2014 Witam poszukuję zgranych osób do ukończenia trofea Kolekcjoner wszystkiego :braz: Zalicz wszystkie wyzwania i ucieknij. Pozostało mi tylko to trofeum do platyny, Jakichkolwiek graczy zapraszam na zagranie w tryb Wyginięcie mój nick na PSN to Adii_090989 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Solid_POL 187 Napisano 12 Marzec 2014 Szukam w miarę ogarniętych graczy na ustawkę na trofea z Nightfall, gra z randomami to nic przyjemnego. Zapraszam. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 13 Marzec 2014 Szukam w miarę ogarniętych graczy na ustawkę na trofea z Nightfall, gra z randomami to nic przyjemnego. Zapraszam. Wyśle Ci zapka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Solid_POL 187 Napisano 5 Kwiecień 2014 Mam pytanie odnośnie trofeum z Wyginięcia (Nightfall): "Eksterminator duchów"- zabij 5 duchów w jednej grze. Czy aby zdobyć to trofeum z 4 graczy tylko ja muszę strzelać do duchów, czy nie ma to znaczenia? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
helganin 134 Napisano 4 Maj 2015 (edytowane) Zostały mi do zrobienie te trofea, jest może ktoś chętny do pomocy? Nikogo nie zostawiamy :braz:Ucieknij ze wszystkim czterema graczami. Biegacz :braz:Dotrzyj do śmigłowca ewakuacyjnego, kiedy do końca czasu pozostało co najmniej 1m 30s. Wyjdź z tego cało :braz:Ucieknij po raz pierwszy. Kolekcjoner wszystkiego :braz:Zalicz wszystkie wyzwania i ucieknij. Nurek śmietnikowy :braz:Znajdź 40 przedmiotów w jednej grze. Z kulą u nogi :zloto:Ucieknij, używając artefaktu. Edytowane 4 Maj 2015 przez helganin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Epu94 0 Napisano 18 Lipiec 2015 ktoś był by chętny na zdobycie trofeum: jeśli ktoś był by chętny pisać na PSN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek ps4 2 Napisano 8 Sierpień 2015 Witam, szukam osob do wbicia pucharkow z online, tylko te mi zostaly. Moze znajda sie osoby ktore tez chca je wbic?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek ps4 2 Napisano 9 Sierpień 2015 Panowie pytanie, gram z poradnikiem http://www.ps3trophyclub.pl/showthread.php?6652-Call-of-Duty-Ghosts-Poradnikchodzi o trofeum kolekcjoner wszystkiego. Czy te zadania wystarczy np zrobic 4 i uciec, z kolejna gra np 6 itp? Czy trzeba w jendej grze 12 i uciec? Przeciez to prawie niewykonalne jest.. ; o Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiek9000 6 Napisano 26 Sierpień 2015 Witam, jest ktoś chętny na trofea z przetrwania? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nath_147 267 Napisano 26 Sierpień 2015 Ja będę chętny, ale pewnie dopiero w przyszłym tygodniu, jeszcze gry mi nie wysłano. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Angelus528 50 Napisano 5 Wrzesień 2015 Szukam 1 osoby do coopa by wbić trójki. Chętni piszcie na pw Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach