Patricko 8082 Napisano 14 Listopad 2013 To The Heroes Among Us :braz:Unlocked when the player finds the hidden Extra Life 2012 Logo. A Carousel Of Broken Dreams :braz:Unlocked when the player completes Act I. A New Dimension :braz:Unlocked when the player shifts for the first time. The Cyclops' Bottle :braz:Unlocked when the player finds the Cyclops' bottle in the Carousel area. FIN :braz:Unlocks when the player completes the game. GroundsKeeper :braz:Unlocked when the player discovers all collectibles in Act II. Handy Person :braz:Unlocked when the player repairs the three attractions. How'd You Get In? :braz:Unlocked when the player completes the Workshop. Illuminated :braz:Unlocked after the player gets their second luminary. Just Like Harry :braz:Unlocked when the player makes it over the crocodiles on their first attempt in the Shadow Theater. Let There Be Light :braz:Unlocked when the player completes the Lighthouse. No Backpack Bird Needed :braz:Unlocked when the player jumps into the treasure chest in the Pirate Ride. Not That Kind Of Game! :braz:Unlocked when the player tries to enter the “XXX” door. Now That's Thinking With Shadows :braz:Unlocked when the player clears the Void Jump on their first attempt My God, It's Full Of Stars! :braz:Unlocked when the player falls into the void on the way to the Cinema. Room 529 :braz:Unlocked when the player leaves the Cabaret. Streets Sweeper :braz:Unlocked after the player discovers all collectibles in Act I. The Family Life :braz:Unlocked when the player examines Didi's family pictures. This Circus Is A Disaster! :braz:Unlocked when the player goes through the circus tent toward the attractions. You Broke My Finger! :braz:Unlocked when the player leaves the Cinema. BookKeeper :braz:Unlocked when the player discovers all collectables in Act III. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wrobellito 3 Napisano 27 Grudzień 2013 Czy za samo przejscie ma się już Platynę ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nath_147 267 Napisano 27 Grudzień 2013 W tej grze nie ma platyny. Same brązowe trofiki. Tak imo powinny wyglądać minisy, Krotkie, przyjemne i łatwe w wymaxowaniu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinos9 0 Napisano 7 Styczeń 2014 Chciałem sie zapytać czy łatwo w tej grze zdobyć wszystkie trofea ? Ma ktoś juz moze ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patrix97 0 Napisano 7 Styczeń 2014 Bardzo Łatwo mi zostały jeszcze 2 ale to z braku czasu na podejście na 10 minut do Contrast :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinos9 0 Napisano 7 Styczeń 2014 Wystarczy przechodzić grę czy tez tyczy sie szukania jakiś pierdul ?:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kevcio23 110 Napisano 7 Styczeń 2014 (edytowane) Wystarczy przechodzić grę czy tez tyczy sie szukania jakiś pierdul ?:)Trzeba szukac ale znajdzki sa raczej "na wierzchu".Sa tez takie biale kulki ale do trofki wystarczy chyba zebrac tylko dwie :) Edytowane 7 Styczeń 2014 przez kevcio23 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinos9 0 Napisano 7 Styczeń 2014 (edytowane) GroundsKeeper Unlocked when the player discovers all collectibles in Act II. Rzeczywiście dzisiaj zacząłem grac i brakuje mi tylko 5 trofeów do końca . Czy trofeum wyżej wymienione zdobywa sie poprZez zebranie wszystkich świecących kulek ? Bo zauważyłem ze mimo iz zostaje zebranych wszystkie kulki w act np 1 lub 3 to i tak ikona trofea sie nie wbija. Trzeba przejść cały rozdział? Pytanie do tych którzy juz to zdobyli :) Edytowane 7 Styczeń 2014 przez marcinos9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kevcio23 110 Napisano 7 Styczeń 2014 Kulki sie nie licza poza jednym trofeum :) Collectibles to przedmioty ktore po drodze podnosisz(listy, zdjęcia). Mozesz podejrzec, ktore masz przez nacisniecie chyba l1. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinos9 0 Napisano 7 Styczeń 2014 OK dzięki za pomoc !:) wbite 100% :) Pytanko teraz chce odinsralowania grę , trofea nie pójdą z konta ? Tak dla pewności zapytam . Bo nie chce gry która wazy 2 g a mam ja cała ukończona . Pzdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
axizz-pl 8 Napisano 7 Styczeń 2014 Oczywiście, że trofea zostaną :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach