Patricko 8082 Napisano 14 Listopad 2013 Dream :zloto: Beyond all flowers lies another room. Nature :srebro:Bloom 10,000 flowers. Urban :srebro:Completely awaken the city. Memories :braz:Reminisce for three minutes before returning to the room. Palette :braz:Use the grass as your canvas and paint the ground with three different colors. Wind :braz:Play with the windmills and ride the wind seven times. Illumination :braz:Light a darkened pool. Pure :braz:Journey to the city unscathed. Stars :braz:Release all of the names to the sky. flOw :braz:Life could be simple... Welcome Back :braz:Play the game after a week long break. Healthy Play :braz: Take a ten minute break between any dreams. Beginnin g :braz:The dream has just started... Discovery :braz:Find and bloom a secret flower. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinos9 0 Napisano 25 Luty 2014 Ktos gra w ta gre, jak wygladaja trofea? Szybko idzie wbic 100? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wrobellito 3 Napisano 25 Luty 2014 Ktos gra w ta gre, jak wygladaja trofea? Szybko idzie wbic 100? Ja zrobiłem na 100% :) Trofea są banalne do tego idzie je szybko wbić. Jedno jest chyba takie ze musisz wrócić do gry po tygodniu przerwy wiec to może jedynie przedłożyć zrobienie 100% Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ayakashi 92 Napisano 25 Luty 2014 Jedno jest chyba takie ze musisz wrócić do gry po tygodniu przerwy wiec to może jedynie przedłożyć zrobienie 100% Zmiana daty w konsoli załatwia sprawę. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek ps4 2 Napisano 28 Luty 2014 Mam pytanie odnosnie trofeow w tej grze. na tym filmiku jest pokazane ze jesli spadna 3 listki w donice to sa wszystkie kwiaty w danej planszy zaliczone. (chodzi o zloty medal). Ukonczylem poziom z miastem gdzie mam te 3 liscie czyli zebralem wszystkie trofea a mimo to nie wpadlo mi trofeum srebrne za 10.000 kwiatow. jakim cudem jesli zaliczylem wszystkie kwiaty w mapce a gosciu mowil ze najlepiej zaliczyc to trofeum wlasnie na obecnej planszy. Prosze o rade, pozdrawiam Jacek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach