Patricko 8082 Napisano 15 Listopad 2013 Platynowe trofeum :platyna: Odblokowano wszystkie trofea! Na szczycie :srebro:Ukończ klasyczną bitwę wszystkimi postaciami Dojdź na szczyt :braz:Ukończ klasyczną bitwę dowolną postacią Ostatni wojownik :srebro:Ukończ wszystkie bitwy Lecisz! :braz:Wykonaj 8 rzutów i wygraj w grze dla wielu graczy Destrukcja :braz:Użyj wszystkich obiektów interaktywnych i wygraj w pojedynku dla wielu graczy Do kąta :braz:Wygraj na czas pojedynek dla wielu graczy Przybyłem, zobaczyłem... :braz:Ukończ wszystkie misje w S.T.A.R. Labs (pomijając zawartości do pobrania) Mistrzunio :braz:Wygraj we wszystkich minigrach w trybie historii Przewaga statystyczna :braz:Wyświetl kartę bohatera Pomocnik :braz:Osiągnij poziom 10 Takiego bohatera nam trzeba :zloto:Osiągnij poziom 100 Prawie u celu :braz:Ukończ tryb historii w 50% Sprawiedliwość dla wszystkich :srebro:Ukończ tryb historii w 100% Szczęście początkującego! :braz:Wygraj jeden pojedynek online Wygrana z najlepszym :braz:Wygraj z najlepszym w pojedynku online Obstawiono! :braz:Poprawnie obstaw w pojedynku NZN Koniec twojej serii :braz:Pokonaj Ocalałego Pobijanie rekordów :srebro:Wygraj w 100 pełnych pojedynkach online Ponad szczyt! :srebro:Zagraj w 200 pełnych pojedynkach online Szczęściarz :braz:Wygraj 1 pełną grę rankingową Jasna cholewa, Batmanie! :braz:Wygraj 10 pełnych gier rankingowych System znajomych :braz:Przejdź do sparingu online z osobą z listy znajomych Trening czyni mistrza :braz:Przejdź do trybu sparingu Nauka to zabawa :braz:Ukończ samouczek Zaczęło się :braz:Ukończ 1 misję w S.T.A.R. Labs Osiągnięciarz :braz:Uzyskaj 3 gwiazdy w 1 misji w S.T.A.R. Labs Wszystkie gwiazdy :braz:Uzyskaj 100 gwiazd w trybie S.T.A.R. Labs Najlepszy na świecie :zloto:Ukończ wszystkie misje w S.T.A.R. Labs z 3 gwiazdami Mocne uderzenia :braz:Wykonaj kombo z 10 uderzeń każdą postacią Niepowstrzymana siła :braz:Wygraj sekwencję starcia dowolną postacią Burzyciel murów :braz:Przebij przeciwnika przez przejście na planszy Dookoła świata :braz:Przebij przeciwnika przez wszystkie przejścia na planszy ZAKOŃCZONO :braz:Wygraj pojedynek jako dowolna postać, używając superruchu Superczłowiek! :srebro:Wykonaj superruch każdej postaci Metaczłowiek :braz:Wykonaj każdy ruch specjalny wszystkich postaci Poczuj moc! :braz:Wykonaj każdy ruch specjalny z użyciem paska mocy wszystkich postaci Prawdziwy snajper :braz:Wygraj pojedynek jako Green Arrow, używając tylko strzał Zamaskowany krzyżowiec :braz:Wygraj jako Batman, używając wszystkich ruchów specjalnych i superruchu W koło Macieju :braz:Wykonaj raz każdą interakcję z obiektami na planszy Blokada Arkham City :braz:Pokonaj wszystkich przestępców jako Batman Tylko prawdziwy mistrz :braz:Powróć, zachowując niewiele energii (10% lub mniej) Sokole oko :braz:Wygraj pojedynek Deathstrokiem, zawsze trafiając pociskiem (co najmniej 12 pocisków) Turysta :braz:Przebij przeciwnika przez wszystkie trzy przejścia na planszy podczas jednego pojedynku w Metropolis Przebieranki :braz:Odblokuj kostium w archiwach Przyda się więcej miejsca w szafie :srebro:Odblokuj wszystkie kostiumy w archiwach Chomik :srebro:Odblokuj wszystkie pozycje w archiwach Mogę to poprzeć :braz:Wstaw nowy obraz tła Jak na ikonie :braz:Wstaw nową ikonę Dobrze wyglądasz! :braz:Wstaw nowy portret postaci Słoń w składzie porcelany :srebro:Dokonaj maksymalnych zniszczeń na wszystkich planszach (nie dotyczy trybu sparingu) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek ps4 2 Napisano 11 Marzec 2014 Ktos gra w owa gierke? Ciezko trofea wpadaja? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MakosPL 0 Napisano 9 Grudzień 2014 Ktoś chciałby porobić trofea online? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kris80 12 Napisano 9 Grudzień 2014 Ktoś chciałby porobić trofea online? ja chętnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MakosPL 0 Napisano 10 Grudzień 2014 Ja będę dzisiaj w domu koło godziny 20 więc się do Ciebie odezwę - nabijemy trochę meczów online bo trzeba zagrać ich 200. A jak patrzę na to, że wyszukuje mi mecz 20min, który gram 20s to mnie krew zalewa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szutek 9 Napisano 10 Grudzień 2014 Tez moge pograc w wolnej chwili - psn: szutekk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juza_88 136 Napisano 10 Grudzień 2014 szutekk odezwij sie do mnie na psn juza_88 bo nie bedzie mnie przy konsoli a na online mozemy sie zgadac :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kes 22 Napisano 10 Grudzień 2014 Ja też chętnie pogram dla pucharków i zabawy ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juza_88 136 Napisano 11 Grudzień 2014 Online jak online... Ale jakim cudem zaliczacie wszystkie typy bitew ? ? xD Albo ukpncz bitwe wszystkimi postaciami. To bedzie wieki trwalo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MakosPL 0 Napisano 20 Grudzień 2014 Sorki że nie jestem aktywny online ostatnio ale się rozchorowałem. Czas czasem, ale spróbuj ukończyć bitwę Na Maxa... totalny odjazd i producenci na prawdę przesadzili. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BUTCHER991 10 Napisano 22 Grudzień 2014 Ktoś chętny na trofiki online? :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vibez 5 Napisano 24 Grudzień 2014 Wie ktos jak polaczyc gre z androidem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juza_88 136 Napisano 24 Grudzień 2014 przez telefon :ok: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vibez 5 Napisano 24 Grudzień 2014 a gdzie ta opcja jest? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MakosPL 0 Napisano 24 Grudzień 2014 (edytowane) Próbowałem dosłownie 200 razy ale w końcu się udało. Polecam granie Solomonem Grundy. Teraz tylko czasochłonne trofiki bo bitwa wymagająca jakiegoś skilla ukończona. Filmik z ostatniej walki: http://youtu.be/D4UESO-CrGI Edytowane 24 Grudzień 2014 przez MakosPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juza_88 136 Napisano 24 Marzec 2015 Macie jakieś rady na pucharem System ZnZnajomych? ? Chciałem koledze pomóc to zdobyć i przez 20 min bezskutecznie tworzyliśmy sparingi a pucharek mu nie wpadł :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juza_88 136 Napisano 27 Marzec 2015 Panowie kolejne pytanko. Jak zdobywać w ogóle te karty dostępu które można później odblokować te różne rzeczy w archiwum ? ? I jak wam poszło w STARS LAB bo mi się wydaje ze zdobycie wszystkich gwiazdek jest po prostu niewykonalne hehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juza_88 136 Napisano 4 Kwiecień 2015 Gra w to ktoś jeszcze ? ? Bo potrzebna pomoc na szybkie stawki online ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Convath 9 Napisano 8 Kwiecień 2015 Hej, jeśli nadal wbijasz trofea w tej grze to będziemy mogli się ugadać. PSN id : Convath 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach