Patricko 8082 Napisano 15 Listopad 2013 Próbowałeś kiedyś szoarmy? :platyna: Zbierz wszystkie trofea. Stacja Piach Central :braz:Ukończ poziom 1 - Stacja Piach Central. Arena Times Square :braz:Ukończ poziom 2 - Arena Times Square. Zakamarki świata nauki :braz:Ukończ poziom 3 - Zakamarki świata nauki. Więzienna potańcówka :braz:Ukończ poziom 4 - Więzienna potańcówka. Metalowe przebieranki :braz:Ukończ poziom 5 - Metalowe przebieranki. Czas czerwonej czachy :braz:Ukończ poziom 6 - Czas czerwonej czachy. Przemoc na końcu tęczy :braz:Ukończ poziom 7 - Przemoc na końcu tęczy. Kolosy i spółka :braz:Ukończ poziom 8 - Kolosy i spółka. Co jest, doktorku? :braz:Ukończ poziom 9 - Co jest, doktorku? Gdy toną tony :braz:Ukończ poziom 10 - Gdy toną tony. Oda do wolności :braz:Ukończ poziom 11 - Oda do wolności. Dzi eń pełen uniesień :braz:Ukończ poziom 12 - Dzień pełen uniesień. Magnetyczna osobowość :braz:Ukończ poziom 13 - Magnetyczna osobowość. Wydumany promień Dooma :braz:Ukończ poziom 14 - Wydumany promień Dooma. Dobry, zły i głodny :braz:Ukończ poziom 15 - Dobry, zły i głodny. Sztuka spadania :braz:Wykonaj pierwszy skok z Helicarriera. Czy my się nie znamy? :braz:Stwórz drużynę złożoną z Kapitana Ameryki oraz Ludzkiej Pochodni (tryb kooperacji). Stantastycznie :srebro:Uratuj Stana Lee ze wszystkich opałów (jeden gracz). Pirat drogowy :braz:Zniszcz 100 pojazdów na Manhattanie. Czas na łubudu! :braz:Zabij 100 przeciwników jako Stwór. Zawsze jestem wkurzony! :srebro:Zmień się w Hulka 50 razy. Miliarder-filantrop :zloto:Zbierz 1 000 000 000 monet (jeden gracz). To fantastyczne! :braz:Zamień Pana Fantastycznego w czajniczek po raz pierwszy. Zasługujesz na No-Prize! :zloto:Ukończ grę w 100% (jeden gracz). Mściciele znów razem :srebro:Zdobądź wszystkich Mścicieli w grze (jeden gracz). Złowieszcza szóstka :braz:Zdobądź Doc Ocka, Sandmana, Mysterio, Kravena, Electro i Sępa (jeden gracz). Do mnie, X-Meni! :braz:Zbierz wszystkich bohaterskich mutantów (jeden gracz). Bractwo :braz:Zbierz wszystkich złych mutantów (jeden gracz) Jestem Iron Man :braz:Zbierz wszystkie zbroje Iron Mana (jeden gracz). Gadanina Stana :braz:Zamień się w Stana Hulka. Impreza po napisach :srebro:Ukończ protokół domówki. Sława Croydonu :braz:Stwórz w kreatorze postać o imieniu ''Trevor''. Żałosny bóg :braz:Użyj specjalnej zdolności Hulka na Lokim. Witaj na poziomie 7 :braz:Zagraj jako Agent Coulson. Czas na odrobinę mnie! :braz:Przeczytaj komiks w pokoju Deadpoola na Helicarrierze Pech? :braz:Odblokuj Czarną Kotkę (jeden gracz). Zoologiczny wyznawca :braz:Odblokuj wszystkie zwierzęce postaci (jeden gracz). Strażnicy Galaktyki :braz:Odblokuj wszystkich Strażników Galaktyki (jeden gracz). Szybka piłka :braz:Jako Colossus wykonaj specjalny rzut na Wolverinie. Groźba Magneto :braz:Udaj się do Baxter Building jako Magneto w Magnetomobilu. Alter ego :braz:Dokonaj wszystkich transformacji dużych figurek LEGO. Nic mi nie zrobisz, koleś :braz:Zregeneruj rany jako Wolverine. Cosplay :braz:Stwórz niestandardową postać. Ostatni prawdziwy wyznawca :zloto:Odblokuj wszystkich prawdziwych wyznawców (jeden gracz). Serio? :braz:Zdobądź Kaczora Howarda (jeden gracz). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach