Tangul 41 Napisano 18 Listopad 2013 Witam, nie chcialby ktos w ramach odpoczynku od FUT pograc w gronie forumowiczow rozgrywek ekstraklasowych? Chodzi mi o luzna 'lige' rozgrywek sobotnio/niedzielnych, jakby ktos wyrazal chec mozna cos zorganizowac. Czekam na odzew w razie czego. ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 20 Listopad 2013 "zapisz" mnie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tangul 41 Napisano 20 Listopad 2013 (edytowane) Ok w tym poscie bedzie sie uaktualniac liste chetnych, czekamy na reszte :-) 1. Tangul 2. piachu00 3. Pentiumex Edytowane 21 Listopad 2013 przez Tangul Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pentiumex 0 Napisano 21 Listopad 2013 (edytowane) Ja też chętny :) Edytowane 21 Listopad 2013 przez Pentiumex Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tangul 41 Napisano 22 Listopad 2013 Witam, z racji tego, ze jestesmy we trzech i mam dwoch nowych znajomych na psn z fify mozemy jutro rozegrac po meczu ekstraklasowym a w niedziele rozegrac po rewanzu. Pozostala tylko godzina rozgrywek: proponuje sobota godzina 15:00 dajcie znac co Wy na to, kazdy z kazdym na poczatek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tangul 41 Napisano 23 Listopad 2013 Witam, Mnie nie bedzie i 15 przedluzyla mi sie zmiana w pracy bede dopiero pod wieczor w razie czego jest czat na ps3 zalozony fifa 14 ek, pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tangul 41 Napisano 23 Listopad 2013 Udalo mi sie wrocic za niedlugo bede na psn. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tangul 41 Napisano 23 Listopad 2013 (edytowane) Dzis rozegralismy dwa mecze, niestety obydwa przegralem, chetnych na rozgrywki zapraszamy na jutro, wszyscy mile widziani. Mamy nasz chat kanal ps3 "Fifa 14 ek" jakby ktos mial ochote zagrac niech zostawi wiadomosc na czacie, kto wejdzie ten zobaczy. Pozdrawiam, Tangul. Edytowane 23 Listopad 2013 przez Tangul Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radek1916 1 Napisano 12 Grudzień 2013 Dzis rozegralismy dwa mecze, niestety obydwa przegralem, chetnych na rozgrywki zapraszamy na jutro, wszyscy mile widziani. Mamy nasz chat kanal ps3 "Fifa 14 ek" jakby ktos mial ochote zagrac niech zostawi wiadomosc na czacie, kto wejdzie ten zobaczy. Pozdrawiam, Tangul. chętnie bym dołączył do ligi, tylko jak znaleźć ten kanał? łopatologicznie mi wytłumaczyć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamileqPL 11 Napisano 12 Grudzień 2013 Też jestem chętny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pakasiedlce 321 Napisano 12 Grudzień 2013 to co z tą ligą? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tangul 41 Napisano 30 Grudzień 2013 (edytowane) w menu ps3 masz zakladke ostatnia znajomi i masz pokoj czatu tam wpisujesz nazwe kanalu. Sorry za brak odezwu ale komp mi sie zwalil, to nie liga tylko luzne rozgrywki weekendowe, nic nie stanowi by pograc w tygodniu, jak cos zaproscie mnie do znajomych to pykniemy mecze. Pozdrawiam. // Chyba, ze ktos ma ochote rozegrac luzna lige to napisac, chetnie cos rozegram bo na razie tylko random mecze na necie rozgrywam, nuda. :) Edytowane 11 Styczeń 2014 przez Tangul Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach