robcio6669 1 Napisano 12 Czerwiec 2014 moj PSN ID: robcio1984 chyba dobre podaje ale nie jestem pewny :) Mam rowniez pytanie :) Co moze byc przyczyna tego ze w grze znajomy mnie nie widzi w zakladce "przyjaciele" przez co nie moze zdobyc zadnego trofeum jak mnie zlapie jako gliniarz badz nawet jak wygra ze mna wyscig ja go w tej zakladce mam i bez problemu mi ten trofek wpadl :) Moze mi ktos odpowiedziec ?? bede wdzieczny :) Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jakub1989 0 Napisano 8 Sierpień 2014 Jakub1989PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DOMIN@TOR_88 187 Napisano 20 Lipiec 2015 Need For Speed Rivals jest w promocji :) Chętny ktoś na wbicie trofeów online ? Zajmuje to jakieś 10 minut.Pisać tutaj,bądź PW :) PS.Nawet jeśli ktoś ma platynę/grę,to z miłą chęcią przyjmę od was pomoc w zdobyciu trofeum :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anarom 1 309 Napisano 20 Lipiec 2015 Ja jestem chętny, tylko kup mi tę grę i jedziemy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DOMIN@TOR_88 187 Napisano 20 Lipiec 2015 Ja jestem chętny, tylko kup mi tę grę i jedziemy :) PW Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anarom 1 309 Napisano 20 Lipiec 2015 Żartuję, kiedyś troszeczkę pograłem i to nie dla mnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SyndykatorNON 0 Napisano 22 Październik 2015 Szukam osoby do 2 trofeów online. PSN: SyndykatorNON Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haobao_PRO 639 Napisano 30 Październik 2016 (edytowane) Szukam osoby do 2 trofeów online, śmiało pisać i zapraszać. Chwila moment i trofki wskoczą Edyta: Nieaktualne, trofki już wbite Edytowane 31 Październik 2016 przez haobao_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Teynar 28 Napisano 19 Styczeń 2017 Szukam osób do trofeów online Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach