kaalordd 0 Napisano 3 Grudzień 2013 Witam drodzy specjaliści :) Myślę, że ten temat pomoże wielu osobą, które nie mają pojęcia za jaką kwotę mogliby sprzedać swoje cacuszka. Jestem posiadaczem PS3 i mam zamiar ją sprzedać, ponieważ zamierzam kupić czwórkę. Konsole zakupiłem jakieś półtora roku temu w MEDIA MARKT. W skład mojego zestawu wchodzi : Playstation 3 SLIM 160gb + 2 pady + gry : Crysis 3 (oryginalny kupiony w saturnie wraz z przepustka sieciowa) Red dead redemption wraz z DLC ( kupione w empiku wraz z przepustka sieciowa) Assasin's Creed 3 (kupiony w media markt wraz z przepustka sieciowa) L.A NOIRE (kupione na allegro) Medal of Honor wraz z dlc (kupione na allegro) Fight Night CHAMPION (ione w empiku + przepustka sieciowa) GTA V wraz z dlc (kupione przedpremiera + przepustka sieciowa) Fifa 13 (kupione w saturnie wraz z przepustka sieciowa) NFS THE RUN (mediaecpert wraz z przepustka sieciowa) wszystkie gry w idealnym stanie. PS. Oczywiście dokładam kabel HDMI i kabel USB do ładowania padów. Moja prośba jest następująca : czy mógłby ktoś doradzić mi ile mogę zawołać za cały zestaw ? Nie chcę robić tego sam, bo się za bardzo na tym nie znam, a nie chcę zbytnio na tym stracić. kaalordd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 3 Grudzień 2013 Skoro sie nie znasz to wyceniam ten zestaw na 9,99 pln . Gdzie mam podac adres do wysylki? 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach