Ziku 2 Napisano 9 Grudzień 2013 Wystarczy wpisać www.YouTube.com/TV żeby włączyć wersje dla smart TV wyglądającą identycznie jak w PS3. Dla sporej liczby osób był to problem wiec mam nadzieje ze się przyda.Pzdr 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czarnuchh 7 Napisano 10 Grudzień 2013 Wszystko ok ale nie obsługuje podpietej klawiatury, a wpisywanie padem to mordęgą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
domin74 12 Napisano 10 Grudzień 2013 Wszystko ok ale nie obsługuje podpietej klawiatury, a wpisywanie padem to mordęgą. Obsługuje kalwiaturę na ekranie iPada w aplikacji Playstation. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czarnuchh 7 Napisano 10 Grudzień 2013 wiem gdyz takowy tablet posiadam ale zgodzisz sie ze mna , ze fizyczna klawiatura jest wygodniejsza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yogurt2006 65 Napisano 10 Grudzień 2013 (edytowane) A próbowałeś pisać używając żyroskopów ? Jak dla mnie to jest jedyny słuszny sposób pisania na padzie. Edytowane 10 Grudzień 2013 przez yogurt2006 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m0rph 3307 Napisano 11 Grudzień 2013 Pobawię się we wróżbitę stwierdzając, iż już bardzo niedługo dostaniemy aplikację na PS4, a to w związku z planowaną zmianą reguł tyczących się monetyzacji materiałów, polegających głównie na samym streamie z gier. Wystarczy przeczytać dane upublicznione ostatnio przez Sony nt. ilości godzin zestreamowanych z konsol, żeby zrozumieć, dlaczego YT przyblokował posiadaczy PS4, które pomimo, iż powinno posiadać podobne aplikacje 3rd party co X720 (a przynajmniej YT), to jednak nie obsługuje systemu reklam w sposób, jak konsola M$. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ziku 2 Napisano 11 Grudzień 2013 Ja sparowalem sobie z telefonem i przez niego wyszukuje (nexus 4) - wygodne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MatSzo92 12 Napisano 16 Grudzień 2013 Mozna sparowac z chyba kazdym smartfonem/tabletem. Przydalaby sie jeszcze ipla :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szalony_szaleniec 4 Napisano 23 Marzec 2014 Witam.Mam problem z adobe flash player.Jeszcze do niedawna oglądałem you tube bez problemu.Od kilku dni mam komunikat bym pobrał nową wersję tego programu (oczywiście filmów nie odtwarza)ale odnośnik nie odsyła do pobrania tylko do zwykłej informacji o systemie.Nie ma opcji pobrania wersji adobe.Co robić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kenet 263 Napisano 30 Marzec 2014 Witam.Mam problem z adobe flash player.Jeszcze do niedawna oglądałem you tube bez problemu.Od kilku dni mam komunikat bym pobrał nową wersję tego programu (oczywiście filmów nie odtwarza)ale odnośnik nie odsyła do pobrania tylko do zwykłej informacji o systemie.Nie ma opcji pobrania wersji adobe.Co robić? Jakiś czas temu znalazłem 2 sposoby. Jeden opisano powyżej drugi mi się nie sprawdził ale może tobie zadziała. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrekoka 34 Napisano 30 Marzec 2014 Drugi sposób z filmiku powyżej też jest bezproblemowy.Zapisz w zakładkach i po problemie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szalony_szaleniec 4 Napisano 8 Kwiecień 2014 Dzięki Kenet.Z tv się sprawdziło Trzeba się tylko przestawić ale to już szczegół.Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek ps4 2 Napisano 17 Maj 2014 Jakiś czas temu używałem youtube tv - zalogowałem się na swoje konto i sparowałem urządzenie (PC). Wszystko ładnie chodziło aż na swój kanał nie przesłałem nowych filmów i nie stworzyłem z nich playlisty. Playlista była wyświetlana, ale jej zawartość już nie. Zdecydowałem się więc na przelogowanie i ponowne sparowanie - myślałem, że to odświezy kanał. Okazało się, że teraz nie wyświetla mi się w ogóle kategoria "lubiane", większości playlist w ogóle nie ma, a te które są mają niepełny zestaw filmów. Jakieś pomysły, żeby przywrócić poprzedni stan? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
INTseed 11 Napisano 21 Grudzień 2014 (edytowane) Czy możecie się podzielić opinią jak waszym zdaniem wyglądają filmy 1080p na aplikacji w ps4? U mnie niby jest fullhd filmik a jakość od 1 do 10 max. 6 Strasznie beznadziejna jakość. Edytowane 21 Grudzień 2014 przez INTseed Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach