strusiu44 9 Napisano 14 Grudzień 2013 Witam A może by tak założyć jakiś klan ?? Wymyślimy nazwę no i do dzieła :) Chętnych zapraszam oraz proszę podawać swoje propozycje co do nazwy klanu - najlepszą nazwę zostawimy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JohnyPompa 0 Napisano 14 Grudzień 2013 mozna byloby cos rozkminic jestem dostepny najczesniej w weekend moj PSNid: Harmat91 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mati_bba 41 Napisano 15 Grudzień 2013 matibba, chetnie pogram! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adejawor 1 Napisano 15 Grudzień 2013 Jestem chętny można coś postrzelać :) AdeJaWoR 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
strusiu44 9 Napisano 15 Grudzień 2013 Fajne :) jest juz nas czterech To co wymyślamy nazwę zakładamy i pykamy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rambo8 362 Napisano 15 Grudzień 2013 w MW2 mialem ekipe "SUKINKOTY" :) i smigalismy Jak pasuje to zakladamy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vin___cent 26 Napisano 17 Grudzień 2013 (edytowane) Jo,dopisuje się Pany. Normal?? HC?? Vin___cent Edytowane 17 Grudzień 2013 przez Vin___cent Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karol922 21 Napisano 17 Grudzień 2013 Jak zbierze się fajna ekipa to na mnie też można liczyć ;) PSNid: kar_paw Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
strusiu44 9 Napisano 17 Grudzień 2013 (edytowane) Jo,dopisuje się Pany. Normal?? HC?? Vin___cent Myślałem o HC bo głównie na tym tylko gram :) ale i można na normalu zagrać . Podawajcie nazwy ,najlepszą zostawiamy na razie parę ;) 1- "SUKINKOTY" 2- "TERROR SQUAD ( TSQ ) - motto : chłopaki nie płaczą. 3- " FAST & FURIOUS" ( F&F ) lub (FaF) - motto : chłopaki nie płaczą. lub polska nazwa " SZYBCY i WŚCEKLI " (SIW) 4- "Soldiers From Poland" 5- Polish Skill ;) Edytowane 17 Grudzień 2013 przez strusiu44 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JohnyPompa 0 Napisano 17 Grudzień 2013 nazwa jest mi obojetna, Strusiu to widze ze ty bierzesz sie za zalozenie wiec dodaje Cie i czekam na zapro do klanu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoster 0 Napisano 18 Grudzień 2013 Psn: Yoster092 Czesto i gesto wieczorami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vin___cent 26 Napisano 18 Grudzień 2013 Ja głównie sercza HC ale jestem otwarty,dostosuje się,powysyłałem do wszystkich zapro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
strusiu44 9 Napisano 18 Grudzień 2013 Klan załozony Polish Hoolig4ns ( PLH ) powysyłam zaproszenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rambo8 362 Napisano 18 Grudzień 2013 Ok dodalem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
strusiu44 9 Napisano 19 Grudzień 2013 zaproszenia do klanu wysłane , sprawdzić w Koszarach :) jezeli ktos nie dostał to prosze o info Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
strusiu44 9 Napisano 19 Grudzień 2013 (edytowane) spoko - dzisiaj rozegraliśmy parę meczy z kar_paw i AdeJaWor może umówimy się wszyscy razem któregoś dnia i rozegramy parę meczy ? Może w sobotę o 20 ?? Skład Klanu : - Harmat91 - kar_paw - AdeJaWor - Vin__cent - strusiu44 - flesiek poszukujemy ludzi chętnych do wstąpienia do naszego klanu :) Edytowane 19 Grudzień 2013 przez strusiu44 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JohnyPompa 0 Napisano 20 Grudzień 2013 ja bd dzis kolo 23 moze troche pozniej wiec mozna cos pograc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
strusiu44 9 Napisano 20 Grudzień 2013 matibba, chetnie pogram! aby dołączyć do klanu musisz mieć konto założone na : https://elite.callofduty.com bez tego ani rusz ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DeraIeS 42 Napisano 20 Grudzień 2013 Chce zorganizować turniej w Znajdź i zniszcz na PS4. Może niektóre klany byłyby zainteresowane udziałem, a także sparami? Jeśli tak lub ktoś chce więcej info to zapraszam na gg 13183970 lub na psn DeraieS. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chal4oye 0 Napisano 8 Styczeń 2014 Fajne :) jest juz nas czterech To co wymyślamy nazwę zakładamy i pykamy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ghost_girL 9 Napisano 8 Styczeń 2014 (edytowane) ja też chętnie dołącze tylko póki co nie mam karty dźwiękowej do hs ;/PSN: Ghost_Girl-94 a jeśli nie da się wysłać to Ghost-Girl-94 chyba że mamy grać w BF3 to wtedy bialy21637 (konto mojego brata bo na swoim nie mogę założyć konta EA ) ;( z CoD-ów mam tylko MW2 i MW3 :)nie zniechęcajcie się że jestem dziewczyną myślę że gram nawet nawet ^^ Edytowane 8 Styczeń 2014 przez Ghost_girL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sokol14 0 Napisano 22 Styczeń 2014 Też moge dołączyć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DeraIeS 42 Napisano 26 Styczeń 2014 Zapraszam do polubienia strony naszego klanu na FB, wstawiamy filmy z meczów na MLG https://www.facebook.com/pages/Thermal-Gaming/243255822513876?fref=ts Nasz profil MLG http://gamebattles.majorleaguegaming.com/ps4/call-of-duty-ghosts/team/amatorski-klanz-polski Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eloszki 184 Napisano 3 Maj 2014 Funkcjonuje to jeszcze? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 3 Maj 2014 Szukam klanu lub ew. założę z kimś klan ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach