kill 10044 Napisano 19 Grudzień 2013 Powiem tak. Jak ograłem demo stołu z Darthem Vaderem to rozpuściłem się jak śnieg w kwietniu... Jutro kupuję. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michifu26 0 Napisano 19 Grudzień 2013 Ja tam bardziej wolę stół Sorcerer's Liar :D Szkoda, że stołów ze Star Warsów nie da się kupić osobno tylko w jednej paczce :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cieslo 10 Napisano 20 Grudzień 2013 Wczoraj ściągnąłem Zen Pinball 2, do tego stół Sorcerer's Lair i przy próbie odpalenia dostaję komunikat, że aplikacja może zostać uruchomiona przez użytkownika, który posiada do niej licencję. Nie bardzo wiem o co chodzi, ktoś kojarzy? Najpierw kupiłem przez store na kompie (za 0 PLN), dodałem do kolejki ściągania ale nie ruszyło więc z poziomu store na konsoli pobrałem. Usunięcie i ponowne zainstalowanie nic nie daje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablo2424 0 Napisano 20 Grudzień 2013 (edytowane) jest taka opcja w menu konsoli pobierz certyfikat lub cos podobnego u mnie pomogło Edytowane 20 Grudzień 2013 przez pablo2424 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryderyk123 95 Napisano 23 Grudzień 2013 Świetny zabieg dać jeden stół za darmo, a reszta... Według własnej woli. Szkoda, że nie można stołów pojedynczo kupować. Z jeden albo dwa stoły ze SW bym kupił, wszystkie mi niepotrzebne. Czy z darmowym stołem da się wbić jakikolwiek pucharek? Gram i gram i gram i nic nie wlatuje ^^' Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mark24 8 Napisano 23 Grudzień 2013 są 2 pucharki do każdego stołu. +4 pucharki ogólne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michifu26 0 Napisano 23 Grudzień 2013 Mam oba trofea ze stołu Sorcerer's Liar :D Wpadły przez przypadek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cieslo 10 Napisano 29 Grudzień 2013 jest taka opcja w menu konsoli pobierz certyfikat lub cos podobnego u mnie pomogło Pomogło, dzięki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach