saru87 0 Napisano 22 Grudzień 2013 Witam, Czy warto inwestować w Kontrol freek ? znalazlem takie na allegro ale troche kosztują.... Używa ktoś tych nakładek? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 22 Grudzień 2013 za takie pieniądze na pewno NIE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
saru87 0 Napisano 23 Grudzień 2013 No dobra na ebayu z angli kosztuja okolo 78 zł z przesyłką. W stanach 14 dolarow ale trzeba cło zaplacic i wychodzi z 70 zł ... Wiec jestem juz skłonny kupić na allegro ale czy faktycznie coś dają? wypowie się ktoś kto używa może? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nath_147 267 Napisano 23 Grudzień 2013 (edytowane) tylko czy to cena za 1 szt. czy za 1 komplet (2 szt.), bo z opisu jednoznacznie nie można stwierdzić,... a czy to coś da czy nie to pojęcie względne, na pewno nie podniesie twoich statystyk od razu dwukrotnie, nie zwiększy twojej przewagi w starciu z innymi graczami, dzięki wyższym grzybkom będziesz mógł uzyskać większą precyzję (przy delikatnych ruchach) grając na wyższej czułości, ale może się też okazać że grzybki będą za wysokie i wtedy zamiast lepiej, będzie ci się grało gorzej :( Edytowane 23 Grudzień 2013 przez Nath_147 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kazikosky 270 Napisano 23 Grudzień 2013 (edytowane) Mam je,warto.Masz dwie w komplecie Na nich sie gra 100x lepiej,jestes o wiele bardziej precyzyjny.Ale to tylko dotyczy sie graczy konsolowych,ktorzy sa doswiadczeni w fpsy na padzie..Jak za malo grasz na padzie i jestes poczatkujacym,to mozesz kupic,ale nie bedzie na poczatku zadnej poprawy. Po roku,po paru miesiacach grania zauwazych roznice moim zdaniem.Ja gram na nich juz 4 lata i nawet na ps4 sobie je wzielem,chcoiaz pad o wiele lepszy.Ale do tych nakladek nie umywa sie nic. Kupuj. Edytowane 23 Grudzień 2013 przez kazikosky Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
saru87 0 Napisano 1 Styczeń 2014 Kupiłem, założyłem i jestem zadowolony. Trzeba kilka gier rozegrać żeby się przyzwyczaić do podwyższonych analogów ale daje rade :). Kontrolfreek sprzedawane są w kompletach na obydwa analogi. Dziękuje za podpowiedzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach