piotrekoka 34 Napisano 27 Grudzień 2013 Skoro jest wątek z fliperami od Zen Studio,to było by trochę smutno jak by nie powstał także od ekipy z Farsight.Osobiście uważam, i wielu się ze mną zgodzi że chłopaki odwalają kawał dobrej roboty. :thumbsup: Także kto jest zajaranym graczem na fliperach,które królowały w latach 80. i 90. Zapraszam do wrzucania,właśnie tutaj najnowszych nowinek itp.Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryderyk123 95 Napisano 28 Grudzień 2013 E tam... Najpierw pograłem w Zen'a, potem włączyłem to... Dla mnie nie ma porównania. Ta pierwsza jest o niebo lepsza. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michu123PL 0 Napisano 2 Styczeń 2014 (edytowane) Mam problem. Ściągnąłem dzisiaj grę ale jak ją odpalam to najpierw pokazuje mi się logo a potem jest dźwięk, gra reaguje na pad'a ale obrazu brak. Co zrobić Panie Prezesie? EDYTA: Ok, nieważne. TV coś szalał (NFS Rivals które normalnie zawsze działało też miało ten problem). Wystarczył reset konsoli. Edytowane 2 Styczeń 2014 przez michu123PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach