Allu 4 Napisano 1 Czerwiec 2008 http://grrr.pl/2008/05/31/to-przez-gta-iv/ Nie wiem jak Wy ale ja już mam dosyć tego typu "newsów"... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kondziu 0 Napisano 1 Czerwiec 2008 Booożee... Co za ludzie. Jeśli koleś jest pełnoletni i jest zdrowy psycicznie i nie jest upośledzony to w czym problem?? Jakby to był 13 latek to można tłumaczyć bo to dziecko jeszcze ( nie zmienia to faktu, że gra jest przeznaczona dla osób pełnoletnich). Jak idiota nie ma innych argumentów to zwalił wine na gre. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
covalt 0 Napisano 1 Czerwiec 2008 Świry i tyle... Następnym razem kogoś zadźga, to winę na nóż zwalą... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frosty-PL 0 Napisano 2 Czerwiec 2008 Dobrze ze do Polski to jeszcze nie dotarlo... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astarot 52 Napisano 2 Czerwiec 2008 EEEE... R* ma darmową kampanie reklamową... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skr3czu 1 Napisano 3 Czerwiec 2008 Czyżby rzeczywiście gra wideo odcisnęła takie piętno na młodym graczu? Raczej nie. W rzeczywistości, Reid to człowiek niezrównoważony psychicznie. W wieku lat pięciu zaczął palić. Miewał zaburzenia seksualne w czasie dojrzewania, a teraz ćpa i pije na umór. Miał już sprawę w sądzie za napad. ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fayabusa 7 Napisano 3 Czerwiec 2008 E tam przesadzaja z ta przemoca w GTA... KUPA smiechu (przynajmniej dla normalnych ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zia 0 Napisano 3 Czerwiec 2008 "Reid to człowiek niezrównoważony psychicznie. W wieku lat pięciu zaczął palić. Miewał zaburzenia seksualne w czasie dojrzewania, a teraz ćpa i pije na umór. Miał już sprawę w sądzie za napad." Nawet po tym można stwierdzić, że to nie jest wina R*. Dajcie spokój. "Mi kiedyś spadła cegłówka na głowę i co? Mam oskarżyć o to twórców Tetrisa?" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Melon PS3 16 Napisano 3 Czerwiec 2008 "Mi kiedyś spadła cegłówka na głowę i co? Mam oskarżyć o to twórców Tetrisa?" Buahahaha xD Dobre, dobre... Nie no, ale tak na serio to nie pierwszy i nie ostatni raz ktoś twierdzi, że jakieś zło to wina R*... Wg. mnie to trzeba lać na to i tyle...aha, no i pamiętac, że to tylko GRA... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astarot 52 Napisano 3 Czerwiec 2008 Ja się założę, że panowie z działu marketingu siedzą wygodnie za biurkiem i nic nie mają do roboty. Społeczeństwo i prasa ich wyręcza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DeKa 0 Napisano 3 Czerwiec 2008 haha astarr dobrze poweidziane a ja ******** takie artykuly bo zawsze jest afera z gta pewnie i sam R* ma na to juz ******* Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
f4ty 0 Napisano 3 Czerwiec 2008 Zawsze jakiś sposób reklamy produktu . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Allu 4 Napisano 4 Czerwiec 2008 Tylko że zawsze znajdzie się jakiś oszołom który powie: "To nie ja zabiłem! To Quake 2 mnie zmusił!" "To nie ja ukradłem! To Harvest Moon mnie namówił" "To nie ja zgwałciłem! To Hot Coffee z San Andreas zmieniło mnie w potwora!" Co to za chora mania zrzucania winny na inne rzeczy (teraz to gry, kiedyś kino i Rock & Roll)?!?!?! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Perkel 0 Napisano 4 Czerwiec 2008 Zawsze dobrze zwalić winę na coś innego Każdy powód dobry, a media wykazują się jeszcze większą głupotą w poszukiwaniu taniej sensacji... Chciałbym choć raz włączyć TV na wiadomości i zobaczyć reportaż z wyścigów DTM zamiast kolejnych wiadomości o pożarach, gwałtach zabiciach itd. My to jeszcze mamy luz, ale Amerykanie mają przesrane :/ i wcale się im nie dziwie że przestępczość rośnie u nich skoro non stop w TV szukają sensacji w postaci morderstw, gwałtów pobić, pościgów itd. Przejście przez granice kanadyjsko-amerykańską to jak wstąpienie do innego świata nikt nie zabija nikt nie kradnie ludzie domy otwierają na całe tygodnie jak gdzieś wyjeżdżają i nikt im nic nie ukradnie. Media: Prasa i TV to zupełnie różne światy i różnica jest kolosalna między tym co w USA a tym co Kanadzie. A ludzie ? ludzie grają w to samo tylko zachowują logikę której po drugiej stronie przeważnie brak. Znakomity kontrast dla porównania między idiotyzmem prasy, a logiką działania. Może trochę off-topowo sory Śmierć się lepiej sprzedaje w mediach i wszystkie wątki z tym związane więc takich akcji będzie przybywać wraz ze wzrostem medii. Głupie ale prawdziwe.. Hehe przypomniało mi się jaki kiedyś wpływ na ludzi miały książki potem telewizja a teraz szukają kozła ofiarnego na grach. Co następne ? (mam nadzieje, że newbie tu zaglądnie... ewentualnie któryś z modów mógłby przekazać info newbiemu że ciągle czekam na odpowiedź... /// Sory za off topa ale: Czy newbie mógłbyś wyjaśnić mi za co dostałem ostatniego warna (i przydałby sie link do wypowiedzi) napisałem z 4 privy do ciebie od kwietnia i nie mam wciąż odpowiedzi :/ opis warna kompletnie mnie zdziwił... Trudno poprawić się skoro nie wie się za co do staje się kare.. ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Allu 4 Napisano 4 Czerwiec 2008 Zawsze dobrze zwalić winę na coś innego Każdy powód dobry, a media wykazują się jeszcze większą głupotą w poszukiwaniu taniej sensacji... Chciałbym choć raz włączyć TV na wiadomości i zobaczyć reportaż z wyścigów DTM zamiast kolejnych wiadomości o pożarach, gwałtach zabiciach itd. My to jeszcze mamy luz, ale Amerykanie mają przesrane :/ i wcale się im nie dziwie że przestępczość rośnie u nich skoro non stop w TV szukają sensacji w postaci morderstw, gwałtów pobić, pościgów itd. Przejście przez granice kanadyjsko-amerykańską to jak wstąpienie do innego świata nikt nie zabija nikt nie kradnie ludzie domy otwierają na całe tygodnie jak gdzieś wyjeżdżają i nikt im nic nie ukradnie. Media: Prasa i TV to zupełnie różne światy i różnica jest kolosalna między tym co w USA a tym co Kanadzie. A ludzie ? ludzie grają w to samo tylko zachowują logikę której po drugiej stronie przeważnie brak. No tu masz rację. Pod temat polecam świetny film " Bowling for Columbine" (wogóle oglądnijcie wszystkie filmy Michael'a Moore'a- troche szokujący wizerunek US and A). Podoba mi się podejście Japonii do tego tematu. -Zabił jakiś gracz. -Oskarżamy go! -Oskarżamy też gry? -A niby czemu? Tam gracze, fantaści, wielbiciele mangi etc nie są z góry winni. Tam ich hobby jest tylko ich hobby a nie wytłumaczeniem wszystkich działań. I takiego świata sobie i wam życzę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach