helganin 134 Napisano 31 Grudzień 2013 Witam, Bardzo fajna gra na PS4 ale nie wiem czemu nikt w nią nie gra :P Pograłem ok 10h i gra się przyjemnie, nie wiadomo kiedy minęła godzina od odpalenia gry tak szybko czas przy niej leci. Według mnie gra gorsza od lego undercover. Jakoś mało pojazdów, miasto takie nijakie ale bohaterowie nadrabiają wszystko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 31 Grudzień 2013 Bo Lego Undercover, a reszta gier serii Lego to dwie różne rzeczy :) To tak jakby ktoś porównywał GTA do Uncharteda i narzekał, że w tym drugim mało pojazdów. Tak tylko...chciałem dodać :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
helganin 134 Napisano 1 Styczeń 2014 Wiem :P nie narzekam tylko tak pisze. A z 2 strony też masz otwarte miasto i pojazdy w obu :P więc się cofnęli w rozwoju na chłopski rozum :P Na początku to lego marvel było takie sobie a z każdą godziną lepiej się gra i bardziej wciąga :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pony o))) 46 Napisano 1 Styczeń 2014 ..fucktycznie gra z każda spedzona minuta staje się coraz fajniejsza..iron man w samych gatkach \m/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
helganin 134 Napisano 1 Styczeń 2014 (edytowane) Co oznaczają te zielone ikonki (facet w wirze?) na mapie? :) Białe wiry to powtarzanie misji/walki? Wkurza mnie jedno osiągnięcie, to co trzeba mieć 2 pada żeby zrobić :/ nie znam nikogo z ps4 a nie będę specjalnie kupował pada za 220zł Edytowane 1 Styczeń 2014 przez helganin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shark 0 Napisano 5 Styczeń 2014 na amazonie jest promo i wersja na PS4 jest do kupienia za 29,99 funta chociaz mi policzylo za 24,99 (trzeba wybrac w more buyinch choices - Amazon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
helganin 134 Napisano 11 Styczeń 2014 (edytowane) Dziwny błąd miałem dzisiaj, zaparłem się i chciałem na dzisiaj mieć 100% (bo grę sprzedałem i muszę wysłać :) ) ale cały czas brakowało mi 1 złotego klocka przez to że w 2 misji tych mini kitów mam 11/10, nie mogę nawet komiksu deadpoola przez to otworzyć. Ale dla tych co tak maja trzeba wejść 2 raz do tej misji i wyjść, gra zaliczy 100% gry i da osiągnięcie ale w grze będzie 99,9%, 151/150 mini kitów i złotych klocków 249/250. Grunt że jest zaliczenie oprócz tego pierdzielonego osiągnięcia z 2 padami :/ mam 98% trofeów a nie znam nikogo z ps4 :/ Próbowałem przez iphone jako 2 ekran ale w grze nie działa choć po menu chodzę normalnie :/ Edytowane 11 Styczeń 2014 przez helganin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leszkoslaw 3 Napisano 4 Luty 2014 (edytowane) Gierka jest świetna. Jeżeli jednak ktoś chce mieć platynę radzę uważać - jest kilka błędów, które mogą uniemożliwić jej zdobycie. Przechodząc drugi raz na free playu należy bardzo uważać czy przypadkiem nie wpadł ponownie minikit, który już wcześniej wzięliśmy. Jeżeli tak, to można dotrzeć do końca etapu ale kiedy mamy 10/10 minikitów nie szukać pozostałych. Istotne jest to aby w zestawieniu końcowym każdego rozdziału było 10/10 (!) i uzyskać komiks. Szczególnie uwaga na rozdział "Juggernauts and Crosses" (w szkole x-menów). Tu można skończyć rozdział 12/10 i wtedy zdobycie platyny nie będzie chyba możliwe. Dodatkowo miałem tu 2 błędy - Magneto nie mógł użyć swojej mocy (1 minikit) a później Spiderman nie mógł otworzyć drzwi (chyba trzeci minikit). Na szczęście pomogło regularne tworzenie kopii zapasowej stanów gry na USB (generalnie polecam wszystkim tworzenie kopii zapisów gier jako dobry nawyk - parę razy "uratowało mi to życie"). Miałem też przypadek gdy znalazłem Stana Lee w mieście ale potem pozostała na mapie ikonka mówiąca, że cały czas tam jest. Jeżeli potem pojawiają się na mapie miasta kolejni to wszystko jest ok, jeżeli nie - odtwarzamy kopię zapasową. Edytowane 4 Luty 2014 przez leszkoslaw Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rodi84 0 Napisano 4 Luty 2014 Ile godzin rozgrywki i zaliczysz ten tytuł? Bez szukania bajerów i lizania ścian? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leszkoslaw 3 Napisano 4 Luty 2014 Do platyny ok 40-45 godzin. A jeżeli chcesz tylko przejść same główne misje i "pozwiedzać" miasto myślę, że jakieś 10+. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rodi84 0 Napisano 4 Luty 2014 Możesz wybierać postaci od początku? np jak grasz we dwoje. Czy masz narzuconych bohaterów? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leszkoslaw 3 Napisano 4 Luty 2014 Bohaterów odblokowujesz w kolejnych misjach i w mieście. Za pierwszym razem w misjach używasz tylko tych "przydzielonych" przez grę. Przechodząc misje drugi raz na free playu masz już wybór ale tylko z tych, których odblokowałeś. W mieście natomiast możesz używać wszystkich, których odblokowałeś natychmiast. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rodi84 0 Napisano 4 Luty 2014 Zastanawiam się nad tym, lub Lego Przygoda. Poczekam na recenzje tej drugiej gry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
flahu 38 Napisano 18 Maj 2015 pytanie do osób z platyna jestem juz po dwoch przejsciach gry jestem na etapie wbicia 100% , wykupilem juz kilka postaci jednak licznik nadal wskazuje 0/115 robie cos zle czy moze padlem ofiara glitcha? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZJAVA 13 Napisano 19 Maj 2015 Hmm, nie miałem najmniejszego problemu z licznikiem postaci. Jedyny błąd jaki miałem to w jednym miejscu oo zrobieniu zadania ze Stanem Lee ikona nie zniknęła. Kliknięte z N4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach