Natsu 1595 Napisano 11 Styczeń 2014 Premiera: 14 Luty 2014 Trailer : http://youtu.be/ExousFj28RU Gameplay: W skrócie Monster Hunter pełną gębą. Sam grałem w demo i Toukiden: teod nie ustępuje pod żadnym względem Monster Hunterowi. + nie musimy dokupywać prawej gałki za 20 $, jak w 3DS. ;) Grafika na Vicie jest przepiękna. Gameplay szybki i płynny. Jest online co-op do 4 graczy Reszta to MH co jest na mega + Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 11 Styczeń 2014 Nice...kolejna gra na wiele godzin jak Ragnarok Oddysey i Soul Sacrifice. Jak dla mnie must have. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wili23 258 Napisano 13 Styczeń 2014 To je japonia tego nie ogarniesz umyslem panie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krieger616 17 Napisano 29 Styczeń 2014 Dostępne jest demo Toukiden waży zaledwie 1GB,należy wyszukać w wyszukiwarce ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosciarz 504 Napisano 29 Styczeń 2014 Dostępne jest demo Toukiden waży zaledwie 1GB,należy wyszukać w wyszukiwarce ;) I jest genialne! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krieger616 17 Napisano 29 Styczeń 2014 Będę musiał pobrać demo, podobna niby do SS,kupiłbym bym na premierę ale są inne wydatki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 30 Styczeń 2014 Dla fana Monster Hunter, Toukiden jest pozycją absolutnie OBOWIAZKOWĄ 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosciarz 504 Napisano 30 Styczeń 2014 (edytowane) Ogralem demo no i coz emocje troche opadly. Powiem tak gra bardzo dobra, ale do MH brakuje jej jeszcze duzo. Coz poki co wracam do SS i czekam na 14 lutego. Edytowane 30 Styczeń 2014 przez kosciarz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krieger616 17 Napisano 30 Styczeń 2014 Gra jest niesamowita,super oprawa graficzna rywal Monster Hunter. Demo bardzo fajne :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Natsu 1595 Napisano 30 Styczeń 2014 Też dzisiaj pograłem w demo na multi ze znajomymi, gra się wybornie. Gameplay cud miód, Loadingi błyskawiczne, multi działa świetnie, grafika wypas. Szkoda, że cena w Polsce zawrotna 179 zł + przesyłka. dlatego zamówiłem z zagranicy o blisko 60 zł taniej. Kupowanie z PSN to nie dla mnie za mało miejsca na karcie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krieger616 17 Napisano 11 Luty 2014 Zwiastun Premierowy : Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michau1906 2 Napisano 11 Luty 2014 (edytowane) Domyślam się, że każdy kto zamierza kupić Toukidena na premierę demo wymaxował. Komuś udało się znaleźć "Ruby" do questa "Sea of Junk (2)"? Widziałem, że do pre-orderów dają DLC. W ShopTo i na Amazonie dostajemy dodatkowe misje multiplayer, a w Game dorzucają dodatkowego Mitama i hełm w kształcie głowy Tenko :) Edytowane 11 Luty 2014 przez Michau1906 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Natsu 1595 Napisano 15 Luty 2014 Po pograniu w pełniaka można stwierdzić, że: Online działa bez zarzutu, Nie ma problemów z frameratem, No a całą reszta to oceniliście po demie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krieger616 17 Napisano 15 Luty 2014 Wczoraj była europejska premiera,jak wrażenia z pełnej wersji co już mają? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 15 Luty 2014 Wrazenia jak najbardziej pozytywne, demko to tylko mala porcja tego co nas czeka w pelniaku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Natsu 1595 Napisano 15 Luty 2014 Wrażenia super. Gra warta wydanej kasy. Screen-shot na zachętę. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach