Patricko 8082 Napisano 27 Styczeń 2014 OŚWIETLONY :braz:Przywróć zasilanie w bloku administracyjnym SPUSZCZONY W KANAŁ :braz:Osusz kanalizację PRZEMOCZONY :braz:Włącz zraszacze na oddziale dla mężczyzn EMANCYPOWANY :braz:Zbierz wszystkie klucze na oddziale dla kobiet OCZYTANY :srebro:Zbierz 15 dokumentów i ukończ 15 nagrań UKARANY :srebro:Ukończ grę PULITZER :zloto:Zbierz wszystkie dokumenty i ukończ wszystkie nagrania OBŁĄKANY :zloto:Ukończ grę w trybie Szaleńca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinos9 0 Napisano 5 Luty 2014 Gra juz dostępna. Jak z trofikami? Dość szybko sie wbijaja? Moze juz ktos sprawdzał. Nie wiem czy pobierać :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 5 Luty 2014 Koło 10 godzin na wsio podobno. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
axizz-pl 8 Napisano 5 Luty 2014 Ukończyć grę na szalonym poziomie trudności? O fuck, ciekawe czy ciężko będzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinos9 0 Napisano 7 Luty 2014 Ciekawe jak z dokumentami. Czy sa ciężkie aby zebrać wszystkie...:/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matispidi 237 Napisano 7 Luty 2014 W dniu 7.02.2014 o 07:55, marcinos9 napisał: Ciekawe jak z dokumentami. Czy sa ciężkie aby zebrać wszystkie...:/ ciężkie? by zebrać? Czym różnią się poziomy trudności? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinos9 0 Napisano 7 Luty 2014 Chodzi mi o umiejscowienie. Trzy trzeba sie nameczyc aby zebrać wszystkie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinos9 0 Napisano 10 Luty 2014 Jak poziom najwyższy? Gram na normalnym teraz. Podejrzewam ze niczym sie nie rozni tylko nie ma pkt kontrolnych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 10 Luty 2014 Ta, śmierć i gra od nowa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinos9 0 Napisano 10 Luty 2014 Ale całkowicie czy od poziomu ? Bo gra liczy 7 poziomow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 10 Luty 2014 Całkowicie, od samego początku gry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinos9 0 Napisano 11 Luty 2014 Mam do was takie pytanie. Otóż mam juz 3 poziom. Z tym ze zbieram wszystkie nagrania i dokumenty. W 2 poziomie nie zabrałem jednego dokumentu gdyz polazlem dalej no i dostałem checpointa. Cofnąć sie nie mogę. Czy za drugim razem jak bede przechodził grę od nowa bede musiał lecieć? Bo zauważyłem ze gra jest zapisywania w formie jednego okna i wybór poszczególnych działów nie jest możliwe np tak jak w killzone. Ktos moze zbiera wszystkie dokumenty? Orientuje sie ktos? Bede bardzo wdzieczny za pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kris80 12 Napisano 12 Luty 2014 Z tego co wyczytałem na zagranicznym forum wynika, że wszystkie dokumenty trzeba robić przy jednym posiedzeniu :whistling: Nie jest za wesoło Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinos9 0 Napisano 12 Luty 2014 O kurde... To fest. Czyli muszę lecieć od nowa.. :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patrix97 0 Napisano 15 Luty 2014 Ktoś może potwirdzić czy trzeba dokumenty zebrać za jednym podejściem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kes 22 Napisano 15 Luty 2014 Potwierdzam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinos9 0 Napisano 15 Luty 2014 na 100%? w takim razie musze od nowa.. gdyz jestem w polowie gry a zgubilem jeden dokument.. masakra. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hypno123 0 Napisano 22 Luty 2014 Może to dziwne pytanie ale o co chodzi z tymi nagraniami ?? ja je ukończyć tzn. te 15 nagrań ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ayakashi 92 Napisano 22 Luty 2014 W dniu 22.02.2014 o 12:38, hypno123 napisał: Może to dziwne pytanie ale o co chodzi z tymi nagraniami ?? ja je ukończyć tzn. te 15 nagrań ?? "Nagrania" zdobywasz, gdy uchwycisz kamerą scenę, która uaktywnia wpis. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hypno123 0 Napisano 22 Luty 2014 i tak do końca nie ogarniam gdzie te wpisy ale będę grał może w końcu zaskoczę o co chodzi :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinos9 0 Napisano 22 Luty 2014 Masz tutaj. Gościu ma łeb.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
teamdox 15 Napisano 23 Luty 2014 Panowie jak to jest z tym trybem szaleńca, rozumiem, że nie można dokonać zapisu gry i każdy zgon = gra od początku. Ale czy np gra zapisuje rozgrywkę po ukończeniu rozdziałów ? Nie uśmiecha mi się przechodzenie gry na jednym posiedzeniu, gdyż zwyczajnie mi na to nie pozwala czas. :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
synchronick 18 Napisano 23 Luty 2014 Trzeba ją niestety przejść za jednym posiedzeniem od początku do końca. Nie można zacząć od rozdziałów, żeby zaliczyło trofeum, bo gra się nie zapisuje po skończeniu jakiegokolwiek. Więc trzeba przygotować pare godzin na gre. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
teamdox 15 Napisano 23 Luty 2014 Szkoda. Killzone nie zachęcał do robienia trofeów, Assassin's Creed również, Outlast niestety nie będzie mieć platyny. Pozostaje mi liczyć na Thief'a, lubię robić osiągnięcia w grach ale nie jestem w stanie wygospodarować tylu godzin na przejście gry. A "przebiec" nie mam zamiaru, bo to fajny tytuł i klimat nie byłby ten sam, gdybyśmy przebiegli przez grę z wciśniętym L1. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szutek 9 Napisano 23 Luty 2014 To masz problem z glowy bo Outlast nie ma platyny :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach