DaraS 506 Napisano 31 Styczeń 2014 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 31 Styczeń 2014 Bardzo sympatyczny trailer i fajna muzyka. Oby tylko była lepiej dopracowana, niż ostatnia produkcja z Sherlockiem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 6 Czerwiec 2014 http://blog.eu.playstation.com/2014/06/06/new-sherlock-holmes-crimes-punishments-trailer-debuts/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 30 Wrzesień 2014 http://www.metacritic.com/game/playstation-4/sherlock-holmes-crimes-punishments Przyzwoite ocenki. 76 średnia tyle co Destiny :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
schranz 488 Napisano 30 Wrzesień 2014 Na bank kupię, poprzedniczka na ps3 bardzo mi się podobała pomimo ewidentnych braków technicznych . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eloszki 184 Napisano 10 Październik 2014 Tylko dlaczego nie ma jezyka pl na ps4? Na pc udalo sie dodac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DOMIN@TOR_88 187 Napisano 10 Październik 2014 Tylko dlaczego nie ma jezyka pl na ps4? Na pc udalo sie dodac Bo na PC będzie większa sprzedaż .... :laugh: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
INTseed 11 Napisano 12 Październik 2014 Tylko dlaczego nie ma jezyka pl na ps4? Na pc udalo sie dodacNa pc są inne umowy. Też mnie to wnerwia.Dodatkowo gry na start dużo tańsze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kernish 18 Napisano 12 Październik 2014 Gra ktoś w to ? Bo ja niestety utknąłem i potrzebowałbym pomocy . Dobra , już chyba sobie poradziłem . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sadurx 44 Napisano 11 Listopad 2014 Pograłbym w to ale teraz tłukę The Wolf Among Us, a poza tym ceny trochę duże jeszcze. Biorąc pod uwagę, że nie długo wychodzi parę dobrych gier to nie mogę sobie teraz na to pozwolić. Może ktoś napisać coś o tej grze? Dobre zagadki? Warta kupienia? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ferdas_mufc 9 Napisano 11 Listopad 2014 Bedzie PL ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damka88 7 Napisano 11 Listopad 2014 Nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
helganin 134 Napisano 11 Listopad 2015 Warto brać za te 37zł na promocji? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wili23 258 Napisano 11 Listopad 2015 Warto Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_Matheo_ 666 Napisano 12 Listopad 2015 Warto brać za te 37zł na promocji? Jeżeli lubisz przygodówki z wieloma ciekawymi zagadkami w typowo brytyjskim klimacie, bierz śmiało. Moja kobieta ogrywała to na PS3 i była zachwycona. Przy tym tytule wskazana jest jednak bardzo dobra znajomość angielskiego, gdyż nawet ona, mimo doskonałej znajomości tego języka, miała zagwozdki w niektórych detektywistycznych sformułowaniach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
senor 41 Napisano 12 Listopad 2015 Bez zaawansowanego ang nie ma co podchodzić, bo klimat gry bazuje w dużej mierze na dialogach i smaczkach z nimi związanych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
schranz 488 Napisano 12 Listopad 2015 Poprzednia część miała ponoć o wiele trudniejsze zagadki, sam miałem sporo problemów . Tak czy siak kupuję Capa puki w promo, lubie takie klimaty a ta część jest ponoć zrobiona naprawdę porządnie . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
senor 41 Napisano 12 Listopad 2015 Nie miałem problemów z zagadkami w poprzedniej części, i przy średnim ang rozumiałem prawie wszystko. W tej części jest podobno trudniej, a śledztwa zmieniły formę :), ale za 37zł to sam się chyba skuszę hehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
schranz 488 Napisano 18 Listopad 2015 Puki co ograłem tylko 1 case'a ale juz mogę coś powiedzieć . Technicznie jest bardzo ok,chodzi płynnie grafika na dobrym poziomie zwłaszcza modele postaci . Gameplayowo wszystko jest cacy, przesłuchania, zbieranie dowodów i poszlak, zagadki, drzewka dedukcyjne . Swietny jest interfejs gry, menu proste czytelne i intuicyjne, podzielone na dowody/dialogi/portrety psychologiczne spotkanych postaci itd . Przy znalezionym przedmiocie masz ikonkę "dymek" itd oznaczające że kogos można wypytać o ten przedmiot itd . Jak coś się oznaczy zielonym ptaszkiem w świecie gry (np. skrzynia) to wiesz że zrobiłeś/znalazłeś wszystko i nie trzeba 100 razy przeszukiwać tych samych znajdziek. Mechaniką przypomina mi bardzo LA noire . W zależności od znalezionych dowodów i wyciągniętych wniosków(drzewko dedukcyjne) można na koniec sprowy oskarżyć różne osoby (a nawet i kilka naraz w zmowie itd) Przejście 1 sprawy zajęło mi jakieś 3h tak więc ja będę sobie pykał 1 sprawę dziennie, fajnie to się sprawdza . Fani takich klimatów będą na pewno zadowoleni . 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kasperr 1 Napisano 1 Sierpień 2016 Przepraszam za odświeżenie tematu, ale może mi ktoś wyjaśnić jak zdobyć pucharek A Complex Mind? 2 razy przeszedłem grę, niby wszystkie rozwiązania znalazłem, a nadal mi nie wskoczył. Gra zaczyna się zwyczajnie nudzić, a to ostatni pucharek do platyny. :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prus89 21 Napisano 1 Sierpień 2016 (edytowane) W każdej sprawie musisz po prostu dojść do wszystkich wniosków - zarówno tych poprawnych jak i błędnych(!) i podświetlić wszystkie na tym jakby ekranie DNA. Ogólnie pucharek nie do zrobienia bez poradnika z You Tube czy PDF. No chyba, że jesteś superwymiataczem w tej grze i znasz w niej każdą sprawę od podszewki. Też mi go brakuje do platyny ale ja to odpuściłem. Edytowane 1 Sierpień 2016 przez Prus89 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kasperr 1 Napisano 1 Sierpień 2016 Robiłem to z poradnikiem z gry online. I według niego miałem każde. Wchodziłem w każdy wniosek, gdzie mogłem wybrać sposób ukarania winnego i dupa. -.- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ajuszczyk82 12 Napisano 5 Sierpień 2016 Witam, sorki że nie w temacie, ale jest gdzieś wątek o Sherlock Holmes devil's daughter, bo nie mogę znaleźć? Dzięki Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prus89 21 Napisano 6 Sierpień 2016 (edytowane) Nie ma bo forum umarło i nikt nie zawraca sobie teraz głowy takimi crapami. <sarkazm> Edytowane 6 Sierpień 2016 przez Prus89 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach