Skocz do zawartości
pawlos26

Wałek czy nie

Rekomendowane odpowiedzi

A mnie to rozbawiło ( po tym jak się wszystko wyjaśniło ) A najlepsze to że na konsolki.COM wszyscy zaczeli podejżewać martiness'a Ryłem jak głupi jak te posty czytałem

@down: uuups

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Konsolki.com nie .pl bo to jakiś sklep internetowy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mi się podoba, że są tu ludzie z humorem xD

Szkoda, że mnie ominęła sama akcja, ale zaraz poczytam te linki co są w tym temacie...

Dokładnie, arab może sobie robić co chcę z tą stroną, ale czy powinien sobie z Nas robić jaja - sprawa dyskusyjna...

Tak czy inaczej, ja jestem fanem różnego rodzaju dowcipów i mnie taki numer na pewno nie urazi...

Haha... to jest fajne:

jedwym napisał(a):

"Wydaje mi się, że Arab ma żone."

Arab ma żonę. Jak to każdy arab

Buahahaha

A w ogóle to w jednym tłumaczeniu "fajowy słiiit bloguuśś" się zrobił

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z Tą żoną Araba to żeście ameryke w konserwie odkryli hehehe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Peps

Lol xd

Nie wiem co sie stało bo nie zamierzam czytać całej tamtej strony, promocja nowej strony była? Nie wyszło, nie będę tam zaglądać, tu tak :>

Co do Martinesa to dla mnie nie spamował (może) bo ostatnim czasem mało tu przesiaduje : o Według forum masz dużo postów dostajesz bilet na Florydę do 2035 roku też taki dostałem bez powodu... Nie odzywałem się na forum przez dłuższy czas a napisałem do Araba tylko na PSN prośbę o usunięcie warnów w zamian np. wykasowałby mi all moje posty 800-900 już nie pamiętam, zero odezwu... Wchodzę po jakimś czasie na forum a tu co? a no właśnie wycieczka na Florydę, za co? za nic... nie wiem tego do dziś i się nie dowiem :X

A co do forum to jak ktoś chce może napisać o co kaman bo jak na razie to się dowiedziałem że hak przez martinesa lub żart araba.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pips, Peps, czy jak tam chcesz, by cię nazywać. Jeśliś pełnoletni, to dupa w troki i zapraszam na piwo na deptaku Bogusława jutro w godzinach "normalnych" celem wyjaśnienia sobie tego i owego.

Dla ludzi niewiedzących, ja bany rzadko wystawiam, ale jak już wystawiam, to każdy który oberwał takowego - wie z jakiego powodu. Są bany/warny o których nie mam bladego pojęcia, więc pisanie do mnie z pytaniem: "czemu?" nic nie da, bo nie będę znał odpowiedzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Peps

Myślałem że możesz chociaż podejrzeć powód bana i mi go podać : o rocznikowo pełnoletni ale piwa i tak nie lubię :>

Zastanawia mnie jedno xP Wejdę tutaj w 2035 roku na konto Pipsa to mi automatycznie warny znikną :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dostałeś za podpis, sygnaturę jak kto woli. Recydywa do tego, bo nie zwracasz uwagi na upomnienia.

Konto odwieszone, wywaliłem ci też sygnaturę. Następnym razem powstrzymaj się od robienia ankiet poza forum.

p.s. Konto Peps wywalam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tą ankietą to nvm już, nie mogłem udowodnić na forum jaka gra de bezd : o to musiałem sobie jakoś poradzić ale kit już z tym.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A własnie: Ja kto jest z tymi warnami arab??

Jest jakaś szansa na rozgrzeszenie? Co rok jest kasacja, czy jak to idzie??

Napisałbym ci na PW, ale myślę, że i innym się ta informacja przyda, bo nie dokopałem siętakiej informacji

pozdro

@Pips (teraz chyba tak się zowiesz )

Przecieżnie tylko arab rzuca warnami... ja osobiście dostałem 2 i żaden od niego nei był

Więc jak nie wiesz za co do pisz do wszystkich modków z zapytaniem xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O warnach można sobie poczytać w dziale "Forum" jak również w regulaminie. (hint: nie, nie rozgrzeszamy, 1 to tylko warn, 2gi zawieszenie na tydzień, 3ci to ban).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Matko Boska... czy Wy nie potraficie czasami zrozumiec prostego zartu? Mnie to strasznie bawi jak znika jakas stronka a godzinke i nagle na forum jest mnostwo spamu.

Fajnie stary! Jakby Ci ktoś konsole na 2h zabrał dając w zamian jakąś inną bez wyjaśnienia też pewnie śmiałbyś się do rozpuku.

Mnie to rozbawiło, ale zabolało tych którym los site/forum leży na sercu.

A no taki, że jestem dość uparty, porywczy, nieznośny, bezkompromisowy, wredny itp, i większość prędzej czy później rezygnuje, prawda Allu?

Odniosłem wrażenie że większość prędzej czy później WYLATUJE.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Fajnie stary! Jakby Ci ktoś konsole na 2h zabrał dając w zamian jakąś inną bez wyjaśnienia też pewnie śmiałbyś się do rozpuku.

Mnie to rozbawiło, ale zabolało tych którym los site/forum leży na sercu.

Jest pewna roznica pomiedzy tym, ze ktos usunie forum ktore jest jego wlasnoscia, a zabraniem konsolki ktora jet wlasnoscia moja A przynajmniej tak mi sie wydaje.

PS Arab: Konkretny post, nie ma co.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siemano.

Twierdzisz, że jesteś zmęczony prowadzeniem strony? Masz już dosyć ludzi, którzy nie zgadzają się z Twoim zdaniem? Masz dosyć ich, czasami trafnych argumentów? Cóż zatem warto zrobić? Dowartościować się!

Ciekaw jestem jakie były Twoje intencje przy zamykaniu Twojego Serwisu?

Może chciałeś pokazać panom z sony, że jednak zrobisz serwis multikonsolowy, w związku z olaniem polski w Nissan Academy? Może miałes kaprys i po prostu chciałeś uciąc prowadzenie Twojego Serwisu w sekundę? Może chciałeś sprawdzić ilu użytkowników zauważy brak serwisu? Ilu z nich jest Tobie przychylnych?

Jakby na to nie patrzeć, pomijając fakt, że możesz zrobić co chcesz z Twoim Serwisem, zabawiłeś się ludzkim kosztem - ludzkimi uczuciami. Z psychologicznego punktu widzenia takie postępowanie można nazwać krótko, tym bardziej, że się już powtórzę:

-problemy z nastrojami

Starasz się, tym bardziej, że za darmo, zrobić najlepszy serwis dedykowany jednej konsoli. Dajesz z siebie wszystko, swój czas, pieniądze nie mając materialnie za wiele w zamian, a przynajmniej nie tyle by motywowało Cię to do dalszej ciężkiej pracy. Jesteś perfekcjonistą, uważasz, że tylko Ty najlepiej dopracujesz każdy szczegół, rozwiążesz każdy problem.

Wszystko to powoduje, że nie umiesz nabrać dystansu do rzeczy nad którą tak się skupiasz. Mało tego. Po dłuższym okresie wywoływania pozytywnych reakcji, tak się do nich przyzwyczajasz, że nie liczysz się z żadną krytyką. Jakiekolwiek prześmiewcze słowa powodują w Tobie falę złości: "jak on mi mógł! to mój serwis! najlepszy! tyle pracy! my precious!"

Twierdzisz, że jesteś:

"Zdajemy sobie sprawę z tego, że występujemy w roli "bufora" pomiędzy wami/nami a SONY"

Jesteś, ale nie jedynym. Jesteś, ale nie najważniejszym. W Polsce jest wiele serwisów/blogów równoległych, założonych przez fanów lub też przez spółki, które występują w roli informacyjnej. Mają dostęp do informacji prasowych, plotek, lub też wyszukują informacje z innych lepiej poinformowanych źródeł m.in zagranicznych serwisów. Doskonale wiesz jak ciężko się przez nie przebić. Wiesz już też, że takie niepopularne zachowania, jakim się wczoraj wykazałeś, mają od razu oddźwięk u "konkurencji".

Wszystko to co piszę, robię w jednym celu. Chcę abyś się zastanowił, że Ci ludzie, którzy się tutaj na forum "zadomowili", zaufali Ci. Uwierzyli w to, że potrafisz zachować sie profesjonalnie w każdej chwili - nawet w chwilach zwątpienia. I w momencie kiedy szanujesz tych ludzi, nie powinieneś podważać ich zaufania. Oczywiście, że możesz robić co chcesz, to w końcu Twój serwis. Ale czy z tego postępowania będziesz, kiedy ochłoniesz, sam zadowolony? Niezależnie ilu użytkowników masz, czy mało czy dużo musisz pamiętać, że za tymi literkami są ludzie, z którymi powinieneś się liczyć.

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Arab masz kurna niezłe poczucie humory :/ n/c

I czemu zabrałeś domenę , którą planował miec martiness? Sprzątnąłeś mu ją z przed nosa xd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@gurafikku: Słuszna uwaga. Pozostaje mi pochylić głowę...

@nowy2142 - "... bo trzeba mieć fantazję..." i tupet żeby po dostaniu bana, rejestrować kolejne konto i pisać zgorzkniałego posta, w którym zaprasza się na własne forum, podając na dodatek link... I kompletnie nie mieć fantazji, by sądzić, że nie narazi się w ten sposób na żadne akcje odwetowe. Oko za oko...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Siemano.

Twierdzisz, że jesteś zmęczony prowadzeniem strony? Masz już dosyć ludzi, którzy nie zgadzają się z Twoim zdaniem? Masz dosyć ich, czasami trafnych argumentów? Cóż zatem warto zrobić? Dowartościować się!

...........................................

Ale czy z tego postępowania będziesz, kiedy ochłoniesz, sam zadowolony? Niezależnie ilu użytkowników masz, czy mało czy dużo musisz pamiętać, że za tymi literkami są ludzie, z którymi powinieneś się liczyć.

Pozdrawiam.

Szacunek dla Ciebie za to, co i w jaki sposób napisałeś (widać, że nauka nie poszła w las ) . Wiele racji, trafnych uwag i praktycznie z całą Twoją wypowiedzią się zgadzam.

Od siebie dodam jedynie tyle, że ilość osób związanych z tym forum świadczy jak bardzo starałeś się arab, by zbudować to "nasze" małe imperium. Co najważniejsze, udało Ci się to (w moim przekonaniu) w 100%. Gdyby było inaczej nie byłoby tej całej burzy. Po prostu nie rób tego więcej kolego bo bardzo Cię cenię i naprawdę nie chcę by się to zmieniło.

Krakowiak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
O warnach można sobie poczytać w dziale "Forum" jak również w regulaminie. (hint: nie, nie rozgrzeszamy, 1 to tylko warn, 2gi zawieszenie na tydzień, 3ci to ban).

Można było by wprowadzić np. 200 postów z licznika się usuwa za jednego warna, 300-400 za dwa warny a 500-600 za bana, to by była taka kara :> Bo większość posty traktuje jak jakiś skarb czy coś xE

Co do wczoraj: Było, minęło...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
He he nie wiem dokladnie co sie stalo, ale widze, ze sie dzialo

Najlepsze na konsolki.com sa posty pawlosa26 "..." (rozumieim, ze to cenzura; ciekawe tylko co tam bylo). Ale bym sie smial jakby Arab (po sprzedazy konsolek) splodzil konkurecje dla tego forum

po prostu sam weedytowalem bo sie wkurzylem xP a tak po za tym to nie bylo nic strasznego

Można było by wprowadzić np. 200 postów z licznika się usuwa za jednego warna, 300-400 za dwa warny a 500-600 za bana, to by była taka kara :> Bo większość posty traktuje jak jakiś skarb czy coś xE

Co do wczoraj: Było, minęło...

tak fajny pomysl ale jak ktos ma np 100 postow? to ma za warna miec -100 no bez przesady posty nie jest skarb jakis

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pomysł z postami jest kompletnie banalny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.