arab 271 Napisano 4 Czerwiec 2008 Ja bym proponował, jako, że na forum widzę coraz więcej osób ze Szczecina, coby ustalić konkretny dzień tygodnia, i raz na 2 tygodnie spotykać się w większym gronie na pogaduchy offline w ramach integracji. Który dzień by wam odpowiadał? Piątek myślę nie zgorszy, a na miejsce z racji pory letniej, wybrałbym deptak Bogusława. Co wy na to? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przem_2010 1 Napisano 4 Czerwiec 2008 Szkoda, że nie mieszkam w Szczecinie bo bym z chęcią wpadł Może kiedyś jak będę miał więcej czasu, to coś się pomyśli A tak w ogóle Arab to co Ci się stało dzisiaj podwyżkę dostałeś w pracy, czy co , że masz taki dobry humor? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aki1986 57 Napisano 5 Czerwiec 2008 Hłehłe pomysł przedni,może zaowocuje w przyszłości jakimś ogólnopolskim zlotem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astarot 52 Napisano 6 Czerwiec 2008 Hmm... mimo, że jestem z Trójmiasta chętnie bym wbił w okresie wakacyjnym popatrzeć na trolli z forum ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skr3czu 1 Napisano 6 Czerwiec 2008 wybrałbym deptak Bogusława. No mi pasuje.Jedyny problem to to, że nie mam jeszcze 18 lat (dopiero za 2 miechy) A co do dnia i godziny to się dostosuje P.S z kolesiem jak coś będę. Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arab 271 Napisano 6 Czerwiec 2008 Panowie spoza Szczecina, proszę nie offtopicować Chcecie zlotu, to zorganizujcie, ale w innym temacie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wakpal 0 Napisano 6 Czerwiec 2008 Ja proponuje jakas srode z racji tego ze w inne dni tygodnia pracuje najczesciej na popoludniu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arab 271 Napisano 7 Czerwiec 2008 Środa również dobra To co? Brak chętnych? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wakpal 0 Napisano 9 Czerwiec 2008 Mi pasuje 18 czerwca. Akurat wolny cały dzień. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomash21 0 Napisano 20 Czerwiec 2008 Ja jestem ze Świnoujścia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skr3czu 1 Napisano 20 Czerwiec 2008 To będzie te spotkanie ?:> czy nie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neomys_fodiens 0 Napisano 20 Czerwiec 2008 hmm... obecnie londyn ale oryginalnie ich bin stettiner sorki za to panowie szlachta. duchowo z wami a jak tylko do domu zawitam to i sie wpraszam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach