Patricko 8082 Napisano 19 Luty 2014 Szybki, dynamiczny i efektowny taki jest Strider Polecam wszystkim spragnionym staro szkolnych produkcji...Szybki Trailer dla spragnionych informacjihttp://www.ign.com/videos/2014/02/18/strider-launch-trailerI mały cytat na zaostrzenie apetytu:"...Twórcy pozostali wierni podstawowym rozwiązaniom poprzednich odsłon. Grafikę wykonano w pełnym 3D, ale mechanizmy rozgrywki są dwuwymiarowe. Zabawa sprowadza się głównie do eksplorowania pełnych przeszkód poziomów oraz walce z hordami nieprzyjaciół. Szczególny nacisk położono na system sterowania. Umożliwia on błyskawiczne wyprowadzanie skomplikowanych manewrów akrobatycznych i ataków. Możemy m.in. biegać po ścianach, walczyć w powietrzu, odbijać mieczem kule, podpalać wrogów oraz korzystać z pomocy sojuszniczych robotów....""...Jednocześnie twórcy nie zapomnieli o wprowadzeniu nowych rozwiązań. Zamiast statycznej serii poziomów gra oferuje nieliniowy świat złożony z połączonych ze sobą map. Gracze otrzymują sporą swobodę w wyborze kolejności eksploracji lokacji. Wraz z postępami w rozgrywce Hiryu będzie uczył się nowych umiejętności, które pozwolą na powrót do odwiedzonych wcześniej miejsc i dotarcie do niedostępnych przedtem sekcji...."Zapraszam do dyskusji na temat gry... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DOMIN@TOR_88 187 Napisano 9 Sierpień 2014 (edytowane) Dziś ukończyłem gierkę,fajna odskocznia od tytułów AAA.Gra jest dość krótka,ale za satysfakcjonująca jeśli chodzi o gameplay.Duża paleta kolorów może odstraszać na początku,ale jak się już przyzwyczai człowiek to gra pokazuje pazur. Polecam ją każdemu,w szczególności że była za free w plusie :) Teraz zabieram się za speed runa. Edytowane 9 Sierpień 2014 przez DOMIN@TOR_88 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtasso88 53 Napisano 9 Sierpień 2014 Ja prawie za 1 razem zrobiłem ten czas co niezbedny do trofeum ale zabraklo mi chyba z 5minut przez ostatniego bossa za dlugo mi zajal. Generalnie gierka fajna ale nie chce mi sie drugi raz w nia grac ani robic100%. W sumie milo spedzony czas jak na gierke z plusa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WikFlesh 16 Napisano 9 Sierpień 2014 Fajna ale co chwile padałem i zanim zabiore się za speed runa musze odczekać ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DOMIN@TOR_88 187 Napisano 9 Sierpień 2014 Mi przed chwilą wpadła platyna,dokładny czas speed runa miałem 02:21:24.Dwa dni zajęło mi splatynowanie tej gierki,i uważam ze to nie był stracony czas :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snoopdogg 24 Napisano 20 Sierpień 2014 Próbuję zebrać wszystkie znajdźki, ale za cholerę nie wiem jak wrócić do lokacji Undeground. Mógłby ktoś pomóc? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DOMIN@TOR_88 187 Napisano 21 Sierpień 2014 Próbuję zebrać wszystkie znajdźki, ale za cholerę nie wiem jak wrócić do lokacji Undeground. Mógłby ktoś pomóc? Processing.A tak dokładnie to Undergound Citizen camp i cały czas w dół. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach