DarnokPL 7 Napisano 21 Luty 2014 Witam, Proszę jeśli ktoś ma to na dysku o pobranie i ocenę łebków, tras i gokartów. Odwdzięcze się tym samym. PSN: DarnokPL Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cuki 53 Napisano 27 Marzec 2014 Ściągnąłem to dopiero teraz (miałem z plusa) pograłem 3 minuty i wyłączyłem. Crapowata ta gra.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryderyk123 95 Napisano 31 Marzec 2014 Ściągnąłem to dopiero teraz (miałem z plusa) pograłem 3 minuty i wyłączyłem. Crapowata ta gra.... Nie przesadzaj, nie jest zła. Aczkolwiek wolę pograć w Sega All-stars niż w to ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krieger616 17 Napisano 1 Kwiecień 2014 Gra jest dobra,super się gra,czasami się przycina,jak na go karty daję radę :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
flahu 38 Napisano 26 Kwiecień 2017 Byłby ktoś chętny na zdobycie trofeów w trybie adhoc? 1 lipca zamykają serwery a znaleźć kogoś w mojej okolicy z vitą kto też zbiera trofea graniczy z cudem Jak coś jestem z śląska ale spotkanie się w neutralnym miejscu np w innym województwie nie jest problemem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach