Skocz do zawartości
One™

Borderlands 2

Rekomendowane odpowiedzi

USA dostanie coś takiego za 200 dolców!

BorderlandsVitaBundle.jpg

Oby i u nas.  :ph34r:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja mam nadzieję że wydadzą wersję pudełkową po premierze na razie wiadomo że tylko cyfrowa,a pewnie będzie zajmowała co najmniej 4/5GB.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety pierwsze "hands-ony" nie napawają optymizmem. Animacji zdarza się solidnie chrupnąć i to nawet bez większej zadymy na ekranie. Do tego sterowanie cierpi strasznie przez brak L2, R2 i L3, R3. Oczywiście chodzi głównie o "przypadkowe mizianie" tylnego taczpada, o które jak wiadomo bardzo łatwo na Vicie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pamiętajcie że to nie 2K robi grę,tylko twórcy gry Divekick gra indie :)

Jeśli już "nie robi" to GearBox, bo 2K to jest wydawca.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

The Escapist – 2.5/5
Kotaku - ocena negatywna
IGN - 5.4/10

"At its best, Borderlands 2 on Vita plays like your Vault Hunter is fighting underwater with dumbbells strapped to their ankles; at its worst, it’s a nearly unplayable slideshow Even during rare stretches where it maintains a constant framerate, it’s well south of 30, and it hitches at random like playing an MMO on dial-up"

PŁAKĘ!  :sad: 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I dlatego recenzji nie czytam,skok na kase.

Czekam na opinię od graczy,a z USA są bardzo pozytywne ;)

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I dlatego recenzji nie czytam,skok na kase.

Czekam na opinię od graczy,a z USA są bardzo pozytywne ;)

Popieram, wystarczy zobaczyc jak gazety rowno oceniaja gry praktycznie i wnioski samemu wyciagac.

Ja jak widze ze 10niezaleznych gazet daje taka sama ocene to cos mi po prostu smierdzi bo to az niemozliwe zeby nie bylo zadnych skrajnosci przy tylu recenzjach a jak jakas gra wychodzi to przewaznie na jedno kopytow wszystkie sa czyli pewnie jak wydawca sypnie kaska to sa dobre, a jak nie to takie sobie haha:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wczoraj dorwalem tego badd@ssa w swoje lapki i poza...

1)Drastycznym spadkiem klatek przy drugim bosie,

2)Tym ze w..oriwa mnie tylny panel konsoli i mele atak(zbyt czesto zdarza mi sie go  "musnac" i np czesto przerywa mi przeladownie broni),

3)IMO zbyt mala czcionke w grze,

To jest must have i killer, poprostu niesamowity klimat z duzej na malej siostrze. 100% zadowolenia (jak narazie);p Jesli ktos nie gral na ps3, a zastanawial sie to poza tymi 3 wadami gra jest genialna( 3-cia to zalezy- ja juz stary jestem i moze moje oczy nie dowidza;p).

Edytowane przez kosciarz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Graficznie daje radę?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak. Czasami texturki sie dogrywaja (aczkolwiek nie jest tak zle jak to bylo w przypadku rage bo tam to bylo zawsze i podobno ma byc path ktory to poprawi). A sama gra na malym ekraniku Vity prezentuje sie naprawde fajnie. Ja sobie gram  i pomimo ze mam jeszcze swiezutki watch dogsy bardziej cisne na vicie w bor2;p

Edytowane przez kosciarz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja wczoraj grałem chwilę u kumpla, i grało się bardzo przyjemnie. Drażniąca jest bardzo mała czcionka, ktoś ze słabszym wzrokiem sobie nie poradzi. Grafika też oczywiście nie robi dużego "WOW", ale kurde... czego tu się spodziewać po tak ogromnym świecie na tak małej konsole. Nie mam Vity, ale gdybym sobie kiedyś ją kupił, chyba była by to pierwsza gra. Dla fana stacjonarnych Borderlands'ów brałbym w ciemno, te recenzje serio są z dupy.

Edytowane przez MichalEEEk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziś rano zakupiłem swoją kopię w PSN za 99zł wychodzi tanie niż za pudełkową, ale... musiałem się pogodzić z tym, że ta gra zajmuję większą część karty 8gb i musiałem wywalić inne gry. Na dzień dobry przywitały mnie małe ekraniki informujące o wyszukiwaniu dlc itd. Tutaj rodzi, się pytanie. Czemu nikt tego nie przeskalował... Po nastu minutach grania mam obecnie pozytywne odczucie. Chociaż kupuję ów grę 3-ci raz. (ps3, pc, psv).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jak wygląda sprawa po aktualizacjach gry? Nadal tak klatkuje?

Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest lepiej po aktualizacjach,minimalnie dobrze na Sanktuarium.

U mnie tylko na Multi trochę spadki mam.

Ale znacząco mam dużo bugów,bardzo mało momentów ze spadkami klatek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gra została zapomniana devsi odpowiadają "to wszystko zalezy od sony" Natomiast sony? HAH czasem odpisują, że borderlands 2 na ps vita nie istnieje.

Ja zapatyałem się na niebieskim ptaszku, czy naprawią bugi i dadzą kolejne dlc. Odpisali, że co do dlc to trzeba się zapytać sony ,a o patchu ani słowa. Tylko KURDE czego spodziewamy się po Iron galaxy studios gdzie pracują małpy po trepanacji czaski :v

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Borderlands 2 to będzie moja gra na święta niestety dopiero Ale po prostu zj**** tego porta jeśli chodzi o rozwijanie gry po przez patche. Jak grałem kiedyś u kuzyna na PS 3 to mnie to zauroczyło, ta grafika fabuła animacje i otwarty świat!

Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez Smigoll

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi