Kenet 263 Napisano 16 Marzec 2014 (edytowane) To dział recenzji... i jest w nim pusto Więc jeśli nikt nie ma nic przeciwko będę tu wrzucał moje opinie na temat gier w które grałem.Na początek Outlast.Kiedy grałeś w pierwszego Residenta bałeś się bardziej niż kiedykolwiek wcześniej... myślałeś, że nie ma straszniejszych gier.Kiedy grałeś w pierwszego Silent Hill'a poznałeś nowe oblicze strachu... Potem były kolejne części Residenta i Silenta jednak z każdą kolejną częścią było coraz trudniej się przestraszyć... a może tylko ja tak mam. Teraz triumf świętują horrory FPS, które w większości przypadków nie pozwalają nam walczyć i stawiają w roli przeciętnego Nowaka :) Outlast jest kolejnym dobrym przykładem (wcześniej była Amnesia Dark Desent) pokazującym, że horrory nadal mogą być straszne. Co będzie straszyło nas następnie? Alien Isolation mniam. Edytowane 4 Kwiecień 2015 przez kakaroto 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sushi 611 Napisano 18 Marzec 2014 Obejrzałem kawałek i fajnie się Ciebie słucha, w wolnej chwili pewnie dokończę oglądanie. Jedna uwaga: "ałtlast", a nie "ołtlast" - poprawne wymówienie nazwy gry to moim zdaniem dość istotna kwestia. Jak są wątpliwości to dobrze się przed nagraniem upewnić, bo mimo, że cała reszta wygląda i brzmi profesjonalnie, to taki bubel dużo psuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kenet 263 Napisano 18 Marzec 2014 Musisz się niestety pogodzić z tym że nie jestem idealny ;-) Błędy w nazwach, wymowie czy pomyłki innego rodzaju będą się zdarzać. Dzięki za zwrócenie uwagi ale nie mogę gwarantować 100% poprawności mojego języka. Nawet prezenterzy radiowi i telewizyjni się mylą :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach