fryderyk123 95 Napisano 2 Kwiecień 2014 Wpisywać kto chciałby popykać w coop.Ja się piszę - MonieK_PL ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tricker20PL 1 Napisano 2 Kwiecień 2014 Moge jutro pograć psn id:Tricker20PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 2 Kwiecień 2014 Również chętnie pogram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Caico 3 Napisano 2 Kwiecień 2014 PSN: lllCaicolll Przez "L" Chętnie pogram :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 2 Kwiecień 2014 Jak coś to gramy z Sephirotem. Wbijać, dawać zapro. Szukamy z Sephirotem jeszcze 2 ogarniętych graczy. Gra nas wciągla dlatego fajnie by było mieć full squad :) Chętni inv na PSN. Tylko jak ktoś ma zamiar zagrać raz i olać to niech dupy nie zawraca :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BartexXx20 144 Napisano 3 Kwiecień 2014 Jak ogarnę gierkę to z miłą chęcią pogram :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 3 Kwiecień 2014 Nie ma co ogarniać, bo gra jest banalna :) Jak coś to koło 17 - 18 będę już dostępny i mogę grać, także śmiało. Potem Sephirot na bank dojdzie, także ekipa będzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vinnie 115 Napisano 3 Kwiecień 2014 jednak fajne to jest, cos jak Contra :) tez chetnie z kims popykam, zapraszac! HankM88 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BartexXx20 144 Napisano 4 Kwiecień 2014 Tango Yankee ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 4 Kwiecień 2014 Razem z Sephirotem i Sosikiem szukamy jeszcze jednej osoby do stałej ekipy :) Jesteśmy już na poziomie 3 misji, ale jak ktoś pewny będzie i ogarnięty to możemy przejść na szybko te poprzednie poziomy. Dziś wieczorem znowu ciupiemy (prawda?) także chętnych zapraszam :) Tango Yankee! 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
isklir 0 Napisano 4 Kwiecień 2014 Chętnie bym popykał z kimś. :) PSN: isklir93_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adso_PL 2 Napisano 5 Kwiecień 2014 Ja wkręciłem się w tą grą mocno. Chętnie zagram psn id S_Szpakowski Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 8 Kwiecień 2014 Ktoś chętny wieczorem? Jako, że grę ukończyłem to teraz farma mi pozostała. Także jak ktoś chętny na granie to dać znać. Najlepiej jakby się 4 zrobiło. Mogę pomóc bo mam już najlepszy możliwy set w grze chyba. W każdym razie nic lepszego nie widziałem. Chętni dawać znać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bedo_2k 1 Napisano 8 Kwiecień 2014 Chętnie popykam w copie psn: Bedo_2k Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach