elmente 0 Napisano 8 Czerwiec 2008 Witam wszystkich:) co myslicie o tej aukcji: http://www.allegro.pl/item379396325_tekken...online_ps3.html Nie mam mozliwosci kupienia tej gry przez pss, a pozatym tu jest 2 razy tansza, a chcialbym sobie pograc w tekkena... Kupic to czy to jakis walek?? jak myslicie?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frosty-PL 0 Napisano 8 Czerwiec 2008 http://www.allegro.pl/item377425833_377425833.html Od tych wszystkich osob dostal pozytywy wiec chyba warto Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
3pstrzy 11 Napisano 8 Czerwiec 2008 nie pierwsza i nie ostatnia tego typu aukcja wiec kupuj smialo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hades26 3 Napisano 8 Czerwiec 2008 Co niektórzy panowie będący na forum dosyć krótko widzę że mają małą wiedzę nt tych aukcji!:)... Powiem Ci tyle, kup i miej problemy! moim zdaniem lepiej jest dać więcej i miec spokojną głowę, druga sprawa, że TA duża kasa czy oby na pewno jest taka DUŻA?... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elmente 0 Napisano 8 Czerwiec 2008 tylko ja nie mam mozliwosci kupic tego przez PSS bo nie akceptuje mojej karty wiec zostaje te rozwiazanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
3pstrzy 11 Napisano 8 Czerwiec 2008 tylko ja nie mam mozliwosci kupic tego przez PSS bo nie akceptuje mojej karty wiec zostaje te rozwiazanie ja tak samo mialem Zajrzalem na allegro i po problemie SONY POWINNO WPROWADZIC ZDRAPKI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 8 Czerwiec 2008 Ja mam pytanko, gdyż mało sie interesowałem T5.... jest możliwość gry na necie jak i z kolesiem u boku zgadza się ? I z tego gdzie coś przyuważyłem ten tekken jet z wersji ps2, znaczy się wyszedł już kiedyś, a teraz dodali opcje multi na necie i coś tam polepszyli oczywiście bez problemu odpalę na ps3 bez kompatybilności ? Grafika jest fajna i miło sie patrzy czy nie porównywać jej do bijatyk z ps3 ? No i najważniejsze, na jakiej zasadzie taki teken z aukcji zostanie wysłany ? no bo chyba przecież nie na płytce, jakoś na konsoli będe musiał odebrać lub coś w tym stylu ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Allu 4 Napisano 8 Czerwiec 2008 Albo czytaj uważnie albo nie czytaj wcale. Pierw był Tekken 5 na automaty i PS2. Potem na automatach pojawił się Tekken 5: DR zastępując "normalną" 5 (dwie nowe postaci i przemodelowanie ciosów). Potem tą wersję gry skonwertowano na PSP a na końcu jako ostatnie stadium swego życia trafiła na PS3 z funkcją online. Kapisz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 8 Czerwiec 2008 Kapię thx. Juz nie trza odpowiadać na resztę, otrzymałem wszystko na PM. pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach