Sushi 611 Napisano 16 Kwiecień 2014 Są tematy o PC, laptopie, tablecie, smartfonie i inne, więc przyszedł czas na sprzęt audio! Szukam wzmacniacza, do którego podpięte będą następujące sprzęty: - kolumny JBL Control One - gramofon Pro-Ject Debut III - TV (model bez znaczenia) Chodzi o sprzęt, który w przyszłości będzie nadawał się do dalszej rozbudowy, dokupienia dodatkowych kolumn, podpięcia TV jakimś sensownym złączem (mój obecny TV nie ma żadnego wyjścia typowo audio, poleci po kablu eurozłącze-cinche). Dodatkowe wymogi to: kolor czarny, obsługa z pilota i wbudowany przedwzmacniacz gramofonowy. W chwili obecnej na oku mam: Yamaha A-S300 (dzięki Vulcan!), Pioneer A-30. Szukam czegoś w podobnym przedziale cenowym (1000 zł). Planuje kupić używkę, więc im więcej potencjalnych modeli, tym większa szansa, że uda mi się coś dorwać i przy okazji zaoszczędzić kilka stówek. Prosiłbym o konkretne modele, w temacie jestem zielony i posty typu "weź coś od HK" średnio pomogą ;) Są spece od audio na forum i przyjdą z pomocą? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach